Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 5 oktober 2012

Kryon: Visualiseren, een Schepperswerktuig Barbara Bessen 5 oktober 2012. Geplaatst: 21 september 2014

Kryon: Visualiseren, een Schepperswerktuig
Barbara Bessen
5 oktober 2012. Geplaatst: 21 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Bij de meeste mensen die voor privé-sessies bij mij komen is het genoeg om hen kort aan de hand te nemen en te begeleiden, vaak door het gewoon voelen van de eigen voeten tot aan de geestelijke partner. Het innerlijk kijken en visualiseren gaan werkelijk vaak over voelen.

En dan zeggen de cliënten: “Ach, bedoel je het zo, nu begrijp ik het. Ja, dat kan ik.” Het is zo dat er gewoon een stap naar bewustzijn wordt gedaan en dan functioneert het.

Mijn persoonlijke ervaringen met de geestelijke wereld zijn veelvoudig, innerlijke beelden in deze vorm had ik al zeer vroeg. Omdat ik al lang contact met “boven” heb kan ik mij niet zo goed herinneren hoe het begon.

Misschien kan ik als troost voor alle lezers die het niet een, twee, drie lukt, zeggen dit visualiseren ook van de vorm van de dag kan afhangen. Als ik uitgeput ben, kan ik het beeld niet zo goed vasthouden of ik wil iets doen en vlieg dan gewoon door de ruimte.