Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 28 september 2012

Kryon: Meditatie met Elohim. / Barbara Bessen 28 september 2012. Geplaatst: 21 april 2015

Kryon:
Meditatie met Elohim.
Barbara Bessen
28 september 2012. Geplaatst: 21 april 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Kryon: Meditatie met Elohim en opgestegen meesters.

Als het jullie aanspreekt, houd je dan bezig met de twaalf Goddelijke Stralen en in bereiken zoals de aan jullie toegewezen wezens. Het zijn Elohim en opgestegen meesters die deze stralen bevatten en zij behouden en sturen en maken zich graag met hen bekend. Aan elke straal is een kwaliteit toegewezen die de stap naar zelf verantwoordelijkheid op het Goddelijk pad helpt en bevordert.

Als jullie van de weide een vast ontmoetingspunt hebben gemaakt zal het voor jullie vanzelfsprekend worden om die vaak te bezoeken om geestelijke vrienden te ontmoeten, om gesprekken te voeren die je zorgen betreffen en om de heerlijke energie van de lichtwezens te voelen. Als jullie liever een andere plaats willen hebben kunnen jullie ook een piramide, een bepaalde ruimte, of een plekje aan zee uitkiezen.


maandag 24 september 2012

Steve Rother & de Groep: Singulariteit van Licht 24 september 2012Singulariteit van Licht

Geschreven Door: Steve Rother

24 september 2012


Opkomst van Elrah & de Hoeder van Tijd

GROETEN VAN THUIS

Jullie hebben hier lang op gewacht en leefden voort in een poging om de perfecte ruimte te krijgen teneinde waar te nemen wat er staat te gebeuren. Het wordt behoorlijk spannend voor vele van jullie, aangezien sommigen het niveau hebben bereikt waar de spanning zich uit in een beetje angst omdat jullie je niet gemakkelijk voelen met wat er gaande is.

Dit is het enige wat jullie dienen te weten: ieder wezen is in beweging. Ieder frequentieniveau op zich gaat naar het volgende niveau en beweegt zich letterlijk als een totale bandbreedte van frequenties, niet een enkele laag maar de hele bandbreedte (golflengte) van vibraties die jullie de Aarde zouden noemen. Al haar schepsels en wezens gaan nu door deze transitie.

Zowel jullie als wij zelf hebben de term ‘je frequentie verhogen’ gebruikt, en dat is een zeer accurate omschrijving van wat er nu plaats vindt. Wanneer wij zeggen ‘je frequentie verhogen’ is het grootste struikelblok dat jullie onmiddellijk in dualiteit duiken, wat aangeeft dat de ene vibratie beter is dan een ander trilling.

Daar willen we vandaag over spreken, want jullie zien nu overal op de wereld het bewijs van juist dat wat we vroeger voorspelden. Laat ons dus je aandacht op een paar verschillende niveaus richten.

Vanmorgen werd ik in bed wakker en dacht aan de dag die voor me lag. Ik voelde me dankbaar voor dit geschenk van een nieuwe dag in mijn wereld. Ik wist dat het aan mij was om te creëren wat voor een dag het zou worden. Ik heb nu een nieuwe waardering van mijn dagelijkse leven.

In het verleden zouden de dagen zo snel komen en gaan. Tijd zou in maanden en dan in jaren verglijden. Alleen bepaalde gebeurtenissen als vakanties en jaarlijkse gedenkdagen zouden het verloop van tijd markeren. Verjaardagen in het bijzonder zouden me laten evalueren waar ik in het leven stond. Ik zou dan denken: "Ben ik wel op het punt waar ik nu zou moeten staan?” 


Ik heb een vriend die ik al ken sinds we veertien waren. We zouden diepgaande gesprekken hebben over het leven toen we zo erg jong waren. We zouden altijd voor de volgende vijf jaar plannen maken. Ik moet er nu om lachen omdat we zo bezig waren met het leven dat we die plannen gewoon vergaten. Een uitspraak van John Lennon die ik goed vind is: