Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 22 september 2012

Ashtar via Rev Janisel: Portal Activering Meditatie Nu 11 september 2012


Ashtar leid: Portal Activering Meditatie Nu, Inclusief: Activatie
van het grid van Liefde voor de zon, elke man, vrouw en kind, plus het
Hart van Moeder Aarde!
Door JTariah - Geplaatst op 11 september 2012
Ashtar leid: Portal activatie Meditatie Nu, Inclusief: activeren van het grid van Liefde voor de zon, elke man, vrouw en kind, plus het Hart van Moeder Aarde! Toestand van de Planeet: Oplopend Urgentie gevoel voor de missies, Moeder Aarde, Het maken van offers!

PORTAL ACTIVERINGS MEDITATIE
TRINITY MEDITATIE NO. 555
Lord Ashtar gekanaliseerd via Rev Janisel van Sananda's Eagles


Begin NU met 22 september 2012
Opnieuw gegroet! Hier is Ashtar.


Er zijn veel portal openingen die voor u liggen en, als deze poorten open zijn, laten ze de hogere dimensionale energie binnen die jullie wereld transformeert. Echter, zoals u al hebt ervaren, kan deze energie soms effecten produceren die je waarneemt als een verstoring van uw `normale 'manier van zijn.


Ik verzeker u, uw `normale 'manier van zijn is zeer snel aan het veranderen en brengt snel de chaos, de pijn en pijnen van het lichaam, en alle andere diverse kwalen die je ervaart gaan meer in de stroom van deze energieën en u en de planeet zullen opstijgen tot een hogere frequentie. Totdat dit zeer korte deel van uw tijd komt, vragen wij de eagles (en iedereen die dit leest) om de meest krachtige energie in het multiversum te gebruiken, en ik spreek natuurlijk van de energie van LIEFDE , om dat deel wat voortkwam goed te maken, niet alleen met de planeet zelf, maar ook in de harten van de mensheid der Aarde.

En als je de herdenking van 9/11neemt, waardoor door elke brom een hart op jullie planeet op een of andere manier beïnvloed wordt, zullen vele harten het zwaar hebben en eventueel woede voelen. Dus de Eagles worden gevraagd om deze harten toe te spreken in jullie volgende meditatie.

1) Voor de eerste vijf minuten, wordt u gevraagd om de energie van Liefde te sturen naar jullie zon.

2) Voor de volgende vijf minuten wordt u gevraagd om de energie van Liefde te sturen, door middel

     van je intentie, naar het hart van elke man, vrouw en kind op jullie planeet.

3) Voor de laatste vijf minuten van deze meditatie wordt u gevraagd om de energie van Liefde te

     sturen naar het Hart van Moeder Aarde zelf.


Dat is het voor deze week.


IK BEN Ashtar, altijd met jullie.

vrijdag 21 september 2012

Kryon: Geestelijke helpers en meditatie zijn gereedschappen. Barbara Bessen 21 september 2012. Geplaatst: 27 september 2014

Kryon:
Geestelijke helpers en meditatie zijn gereedschappen.
Barbara Bessen
21 september 2012. Geplaatst: 27 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Meditatie met geestelijke helpers en channeling.

Een ander werktuig is de samenwerking met ons, je geestelijke helpers. Ik bedoel door channelen of je helemaal openstellen voor je intuïtie. Je handelt intuïtief als jij je voor het Goddelijke, dat wij vertegenwoordigen, opent.

Wij of je Hoger Zelf kunnen je daarbij leiden om het potentieel van jouw leven te scheppen. Het controleren van de gedachten en het channelen – zij het direct of door intuïtie – bespreken wij later.

Je kunt, als je naar jouw weide gaat, goed zien en voelen en nog een stap verder gaan: neem jezelf als handelend persoon op de weide waar. Strijk met je geestelijke handen over je lichaam en merk hoe je eruit ziet. Misschien wel zoals je er het liefst uitziet. Je ziet er heel leuk uit en voelt je lekker in de kleding die je draagt.donderdag 20 september 2012

Een Hathor boodschap via Tom Kenyon: De Aethos en Non-duale Staten van Bewustzijn 20 september 2012

De Aethos en Non-duale Staten van Bewustzijn
20 september 2012
vertaling Winny Dijkstra


In deze boodschap zullen we praten over enkele betekenisvolle relaties tussen een manifeste werkelijkheid en non-duale staten van bewustzijn.

Denken/Geest en Bewustzijn.


Voordat we verder gaan, echter, willen we een onderscheiding maken tussen de termen consiousness en mind, (bewustzijn en denken.) Als we die woorden gebruiken.

Voor ons is bewustzijn transcendent (=alles te boven gaand) bij alle fenomenen en is niet gebonden aan neurologische activiteit in jullie zenuwstelsel. Verder is bewustzijn transcendent aan tijd en ruimte, zoals jullie die waarnemen. En via het voertuig van jullie bewustzijn is het dat je kunt reizen door energetische vortices (vortexen) die buiten de beperkingen gaan van belichaamd bestaan.woensdag 19 september 2012

Kryon: Boodschap van de Godin Freya. 19 september 2012

Kryon: Boodschap van de Godin Freya.

David Brown
19 september 2012 in Riga, Litouwen.
Vertaald uit het Engels door
 Henk Steur.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Het is geweldig om in Riga te zijn, in Litouwen want er is veel liefde en er komt veel verandering naar dit kleine Baltische land. In feite is er veel liefde en komt er veel verandering naar vele, vele plaatsten. De oude, machtige landen zullen doen wat zij kunnen om hun macht te behouden maar als de mensen leren over de macht en de kennis van het bestaan en weer leren over het geheim van de heilige Graal zal de wereld weer vrij gaan worden en zullen mensen weer vrij zijn, vrij van een systeem dat niet voor iedereen werkt, zelfs niet voor degenen die de winnaars in dat systeem lijken te zijn.

Jullie essentie is liefde; het enige dat jullie je heel, compleet en gelukkig laat voelen is liefde, het wordt en is heel en compleet. Het weten dat jullie op reis zijn om heel en compleet te worden zal jullie tevreden maken. Als jullie heel en compleet zijn, zijn jullie constant tevreden. Als jullie heel en compleet zijn stroomt de liefde alsmaar door, gaat jullie vibratie hoger en hoger en gaan jullie naar een ruimte van uitbreiding, naar een plaats van liefde en blijven vreugde en vrijheid maar doorstromen.