Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 7 september 2012

Hallo Lieve Mensen, vertalers

Hallo Lieve Mensen

Wij zijn nog op zoek naar mensen die ons graag zouden willen helpen met onze blog's

Het gaat om het vertalen van berichten, van het Engels naar het Nederlands.

Belangrijk is dat er niets aan de teksten veranderd wordt, het bericht moet origineel blijven.

Beheers je de Engelse taal en heb je interesse om ons te helpen met vertalen, laat het ons dan weten middels een 
e-mailtje naar:


Alvast heel veel dank

Martien & Inedonderdag 6 september 2012

AARDE-VERANDERINGEN - deel 1 - 6 September 2007


De Planeet Aarde en de Mensheid in Balans Brengen

door Frank Hoogerbeets
vertaald uit het Engels

6 September 2007

Tijd en de Evolutiespiraal van de Schepping

Van 1999 tot 2007 is een 9-jaar cyclus die dit jaar ten einde komt. Het getal 9 staat voor voltooiing, het einde van een cyclus. Dit kan elke cyclus zijn, niet alleen 9 jaar in onze kalender. Feitelijk is tijd circulair, niet lineair, dus of we nu “tijd” meten in seconden, minuten, uren, dagen, maanden, jaren of eeuwen, elke tijdschaal is een circulaire beweging op de progressieve, evolutionaire spiraal in de Schepping.

Elk cyclus beweegt binnen en is een kopie van een grotere cyclus, met precies dezelfde ratio en verhoudingen waardoor het axioma “zo boven, zo beneden” wordt uitgedrukt. Door de eeuwen heen, gedurende onze vele incarnaties in de derde dimensie, zijn we heel erg gewend geraakt aan “lineaire tijd” als gevolg van de waarneming van ons fysieke bewustzijn van de opeenvolging van gebeurtenissen, wat de illusie creëert van verleden en heden, en door projecties met behulp van onze kalender, ook toekomst. In werkelijkheid, dat wil zeggen, de werkelijkheid vanuit een kosmisch gezichtspunt, bestaat lineaire tijd niet. Wat wij als “tijd” waarnemen, is in werkelijkheid niets anders dan de verhouding tussen twee of meer cycli, net zoals de twee wijzers van een klok.