Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 17 augustus 2012

Zelfs de mainstream media beginnen te twijfelen

Zelfs de mainstream media beginnen te twijfelenVrijdag, 17 augustus 2012


Ongeveer een week geleden verscheen in Engeland een graancirkel die niet alleen ontzettend mooi is, maar ook heel gecompliceerd.
Dusdanig zelfs dat een krant als de Engelse Daily Mail vertwijfeld uitroept: "Hier moeten ze tijden mee bezig zijn geweest”.

En toch verschijnen ook de meest gecompliceerde graancirkels in een mum van tijd. Zo zijn ze er niet, even later kijk je weer en dan zijn ze er wel.

Dit is de graancirkel waar het om gaat:Het mysterieuze patroon lijkt op de het oude Tibetaanse Boeddhistisch symbool van een "eindeloze knoop”. Een ingewikkeld patroon van lijnen en cirkels dat gebruikt wordt om de eeuwige tijdstroming weer te geven.

Het symbool heeft veel betekenissen, maar het heeft geen begin en geen einde. Volgens Boeddhisten representeert dit symbool de wijsheid van Boeddha.


woensdag 15 augustus 2012

De 40 symptomen van Spiritueel ontwaken

De 40 symptomen
van Spiritueel
ontwaken


1. Veranderende slaappatronen: Rusteloosheid, hete voeten, twee of driemaal wakker worden per nacht, allerlei tintelingen voelen in je lichaam gedurende de nacht. Voor anderen is de slaapbehoefte verminderd en hebben ze minder slaap nodig.

2. Activiteit ter hoogte van het kruin-chakra : Tintelingen, jeuk, kriebelende gewaarwordingen op de hoofdhuid en langs de ruggengraat. Dit is een opening van de kruinchakra die zich opent voor hogere energieën.

3. Plotse golven van emoties: Plotse huilbuien : opeens kwaad of droevig worden zonder aanleiding; een onverklaarbare depressieve bui voelen die dan weer overgaat in een gelukkig gevoel. (emotionele roller-coaster).


dinsdag 14 augustus 2012

Jennifer Hoffman: Depressie en ascensieDepressie en 

ascensie

 Geschreven door Jennifer Hoffman
augustus 14th, 2012

Depressie is iets dat vandaag meer en meer mensen raakt. Het is een woord dat we gebruiken om te omschrijven hoe we voelen wanneer we verdrietig, ongemotiveerd, rusteloos zijn en in erge gevallen ons hopeloos, krachteloos en nutteloos voelen. Wanneer we ons depressief voelen, is het moeilijk om gemotiveerd te raken om iets te doen en we kunnen ook erg tranerig en emotioneel zijn of ons doods en levenloos voelen.

En het is iets dat meerdere mensen zullen ervaren wanneer we onze energievelden uitbreiden omdat, hoe meer we energetisch bewust worden en ascensie aanvaarden, hoe groter het risico is dat we (tijdelijk) depressief zijn. 


Betekent dit dat wanneer we ons energieveld uitbreiden we het risico lopen om depressief te zijn? Absoluut, en om verscheidenen redenen. Wanneer we bewust zijn van nieuwe niveaus van energie, dat wil zeggen dat we alles hebben gehaald uit onze bestaande energetische verbindingen, creëren we twee verschillende energiestromen. Een stroom bestaat uit onze eigen energie en de tweede uit het nieuwe, hogere niveau van energie. We raken depressief omdat de hogere energie niveaus onze energie onder druk zet, en ons heel bewust maakt van diens lagere vibratie.

Dit proces perst letterlijk alle beperkende aspecten uit ons zodat we kunnen weten welke dat zijn (zoals vastzitten in een bankschroef of zoals tandpasta uit een tube duwen), en dat is waarom ons leven zo donker en ‘slecht’ lijkt wanneer we depressief zijn. We moeten een verbinding creëren met de nieuwe stroom door die dingen los te laten die onze vibratie naar beneden halen, zodat we de nieuwe energie kunnen integreren. De twee niveaus kunnen niet samen in ons bestaan, we moeten kiezen in dewelke we willen zijn.maandag 13 augustus 2012

Het bewustzijn van water

Het bewustzijn van water

Water is van essentieel belang voor alles wat op aarde leeft. Niet voor niets bestaat het aardoppervlak, net als ons lichaam, voor 70% uit water. In onze directe omgeving is volop water voorhanden. Het stroomt als vanzelf de kraan uit, en wasmachines en verwarmingsbuizen binnen. Weliswaar gaan er geluiden op dat het met de kwaliteit van dat water niet al te best gesteld is, maar door de vanzelfsprekendheid waarmee we er over kunnen beschikken, staan we hier maar zelden bij stil.

Wonderbaarlijk goedje Maar soms kom je opmerkelijke berichten over water tegen, waardoor je je afvraagt of dat ogenschijnlijk zo gewone goedje H2O misschien wonderbaarlijker is dan gewoonlijk wordt aangenomen. De Oostenrijker Victor Schrauberger stelde begin vorige eeuw aan de hand van onderzoek vast, dat water fungeert als 'informatiedrager' en mogelijk beschikt over een vorm van 'geheugen' (wellicht de eigenschap waaraan homeopathie en bloesemessences hun werking ontlenen). Hij constateerde ook dat de kwaliteit van water nauw samenhangt met de energetische waarde ervan, en dat die waarde hoog is bij water in een natuurlijke omgeving, en veel tot heel veel lager bij water dat onder hoge druk door een leiding wordt geperst.

zondag 12 augustus 2012

Live Kryon channelings: De timing van Schepping. 12 Augustus 2012

Live Kryon channelings: De timing van Schepping.

Deze live channelings werd gehouden op de Hawaï cruise.
12 Augustus 2012
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Er zou geen reden moeten zijn dat mijn partner nieuwsgierig is naar een channelings zoals deze. Tijdens de honderden keren waarbij hij in de stoel zat en het portaal gebruikte waardoor zijn Hoger Zelf binnenkomt, komt er een heldere en duidelijke boodschap van een boodschapper die doorkomt en waarmee hij zeer vertrouwd is. Toch is er nieuwsgierigheid - die is er altijd als hij in de schaduw van de berg van Lemurie is. (Hawaï) Want dit is een energie die hij herkent, maar hij herkent niet de dingen die erin verborgen zijn, die in zijn Akasha zitten.

De energie waarin jullie nu zitten is rijp voor informatie die ik wil brengen en waar mijn partner zenuwachtig over is omdat hij thuis is en hier zijn meest diepgaande Akasha-herinnering heeft. Voor de luisteraar en de lezer zullen wij vertellen waar wij zijn zodat jullie het zullen begrijpen. Allereerst, wij zijn op het water, maar in deze speciale situatie (het schip ligt in het dok) varen wij niet. De vorige channelings op deze schepen waren makkelijker voor mijn partner omdat hij en anderen zich op een varend schip bevonden. Dat wil zeggen dat er helemaal geen element van gronding was. (totaal verwijderd van het land) Maar hier en nu, ondanks dat jullie stromen en ondanks dat jullie geankerd zijn, is het een tegenstelling om te zeggen dat jullie inderdaad zijn gegrond door het “zijn” in de “statische” aanwezigheid van het kristallijnen raster. Dit is een combinatie die een unieke energie produceert want het water weerspiegelt en dus is de energie inderdaad eensluidend.Meer lezen >>>