Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 3 augustus 2012

Kryon: Zielenfamilie. De Verandering van het Zijn. Barbara Bessen 3 augustus 2012. Geplaatst: 20 september 2014


Kryon:
 Zielenfamilie. De Verandering van het Zijn.
Barbara Bessen
3 augustus 2012. Geplaatst: 20 september 2014

Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De reine intentie en de Liefde voor het Zelf.

Nu betreden wij gezamenlijk een nieuw terrein. Ik wil graag uitvoerig belichten hoe het nu verder gaat met jullie en de Aarde. Ja, echt, ik noem jullie beiden in een ademteug. Ik wijs er graag nog even op dat jullie ontwikkeling met de evolutie van de Aarde is verbonden. “Wat is die nieuwe weg, en wat moet ik daarvoor doen?” willen jullie misschien vragen. Maak je geen zorgen, jullie belopen deze weg al. Sinds de Harmonische Convergentie zijn jullie op de nieuwe weg van de Aarde en steeds sterker in verbinding met Moeder Aarde.

Gemeenschappelijke zaken verbinden, nietwaar? En jullie leed is het leed van Gaia en jullie plezier is ook haar plezier. 

Sinds de Harmonische Convergentie in 1987 is de gezamenlijke mensheid op de weg van verandering, van opheldering en van loutering – ieder op zijn eigen manier. De mens die deze weg bewust gaat, zoals jullie dit doen, heeft de mogelijkheid om zich van enkele gereedschappen te bedienen. Het zijn de werktuigen van de nieuwe energie . Sins 1987 komen met stijgende intensiteit grote golven met hoge Goddelijke energie naar deze planeet – zeer doelgericht en passend bij de ontwikkeling van mens en Aarde. Dit gebeurt natuurlijk niet toevallig en willekeurig.