Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 20 juli 2012

Vitamine A-graancirkel gevonden in papaverveld Wiltshire maandag, 30 juli 2012

Vitamine A-graancirkel gevonden in papaverveld Wiltshire
 

maandag, 30 juli 2012 

Op zondag is nabij Ogbourne Down in het Britse Wiltshire een graancirkelformatie gevonden met de structuurformule van retinolzuur, carbonzuur van vitamine A.


Vitamine A is een ve-oplosbaar vitamine die in het lichaam kan worden gemaakt van bèta-caroteen. Daarom wordt het ook wel pro-vitamine A genoemd.

Vitamine A is van belang voor de opbouw van haarvaten en daarmee voor de gezondheid van alle cellen. Het is een bouwsteen van het lichtgevoelige pigment rodopsine dat voorkomt in de staafjes in het netvlies van de ogen.

donderdag 19 juli 2012

Dr. Steven Greer: contact, disclosure en vrije energie (video's) donderdag, 19 juli 2012

Dr. Steven Greer:
contact, disclosure en vrije energie
(video's)

donderdag, 19 juli 2012

De Amerikaanse arts en oprichter van het Orion Project en het Disclosure Project Dr. Steven Greer onthult de agenda van geheimzinnige groepen als Majestic 12, Cosmic Ops en PI-40.


Hij maakt duidelijk waarom deze geheime genootschappen informatie over UFO’s en buitenaardsen weghouden bij het volk.

Dr. Greer gaat dieper in op de spiraal in Noorwegen, zijn eigen ervaringen met buitenaardsen en de inspanningen van het Orion Project om met een technologie te komen die een einde kan maken aan de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Greys


Volgens Greer zijn de zogenaamde Greys door mensen geprogrammeerde levensvormen (PLF’s). De ‘buitenaardse implantaten’ zijn ook vervaardigd door mensen, aldus Dr. Greer.

zondag 15 juli 2012

Steve Rother & de Groep: Erken je eigen Meesterschap juli 2012  • Erken je eigen Meesterschap
  • Meesterschap in Eigendom nemen.
  • Beheers de Golven van Verandering

Geschreven Door: Steve Rother
juli 2012

De frequenties van Thuis zijn trillingen van Viering (noot van ArjunA: het Engelse ‘celebration’ betekent ook Communie of Avondmaal!)

Wij vieren een keerpunt, een frequentieniveau dat de hele mensheid nu heeft bereikt. En ja, het is lastig voor de meeste mensen omdat als je heel snel van het ene naar het andere niveau gaat, je op dat nieuwe niveau weer moet leren lopen.

Je moet leren omgaan met je nieuwe energieën en hoe je ze moet gronden met je nieuw verworven kennis en je nieuwe percepties.

Het is zeker lastig als je net zo snel blijft lopen als je gewend was. Daarom hebben jullie het gevoel gehad dat deze energie in golven binnenkwam, want dat is altijd het geval geweest op Aarde. Net als je denkt de laatste golf van verandering te boven te zijn, komt de volgende golf die je meeneemt op een nieuwe reis.

Vele mensen zijn vaak in herhaling gegaan in hun pogingen de nieuwe energie te gronden. De uitdaging ligt in het feit dat alles heel anders aanvoelt als je in de nieuwe energie bent geaard. Het geeft je niet de oude stabiliteit waaraan je gewend was. Jullie komen op het punt waarop je zegt: "Als ik me goed voel, ga ik ervoor!”
Tot die tijd wachten jullie op van alles en nog wat, maar wij zeggen jullie dat jullie je niet goed zullen voelen totdat je in beweging komt, totdat je er werkelijk voor gaat. De meeste mensen hebben getracht de binnen komende energiegolven te compenseren. Begrijp dat ze zullen blijven komen, want zo werkt dat nu eenmaal.

Het kan zelfs aanvoelen alsof drie golven je vooruit stuwen en dat er dan een komt die je achteruit trekt, maar laat dat je niet ontmoedigen. Soms gaan mensen zo snel vooruit dat een stapje terug echt nodig is voor Julie eigen fysiologie. Oordeel je zelf niet daarmee, want jullie vorderen zo snel als je kunt.