Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 juni 2012

Het waarom van de geheimzinnigheid over UFO’s dr. Steven M. Greer

Het waarom van de geheimzinnigheid over UFO’s
dr. Steven M. Greer

Introductie

De laatste paar jaren was ik verantwoordelijk voor het instrueren van de vroegere leiders van de regering en de wetenschap in zowel de VS en het buitenland over UFO resp. buitenaardse objecten.

De bewijzen van deze verschijnselen zijn duidelijk en overvloedig: het was niet moeilijk het bestaan van UFO’s overtuigend te bewijzen. Moeilijker was het om de structuur van de geheimhouding inzake UFO’s bloot te leggen (zie de verklaring van deze materie onder het hoofdstuk ‘onbekendheid’ van de schrijver) Maar de grootste moeilijkheid was om het ‘waarom’ uit te leggen. Waarom al die geheimzinnigheid? Waarom een ‘verborgen’ of onbekende regering binnen de regering? Waarom het UFO/ET-fenomeen buiten het zicht van het publiek verbergen?

Het ‘wat’ of het bewijs is ingewikkeld maar hanteerbaar. Het ‘hoe’ of de aard van de geheime programma’s is moeilijker, meer complex en Byzantijns. Maar het ‘waarom’ – de reden achter die geheimzinnigheid – is de meest uitdagende van alle problemen. Er bestaat geen eenduidig antwoord op deze vraag, maar eerder talrijke onderling verbonden redenen voor een dergelijke bijzondere geheimzinnigheid. Onze onderzoekingen en interviews met tientallen getuigenissen op top-secret niveau binnen dergelijke programma’s hebben ons in staat gesteld de redenen achter deze geheimzinnigheid te begrijpen. Ze variëren van eerlijke, duidelijke en open verklaringen tot werkelijk de meest bizarre verklaringen. Op dit punt wil ik enkele sleutels van deze geheimzinnigheid aanreiken, waarom het is opgelegd en waarom het zo moeilijk is voor de controlerende belangengroepen binnen de geheime programma’s om hun politiek te veranderen en het vrijgeven toe te staan.

vrijdag 22 juni 2012

Steve Rother & de Groep: De Trialitatie van Liefde 22 juni , 2012De Trialitatie van Liefde

Geschreven door Steve Rother 

22 juni , 2012 

De Volgende Evolutie

Van Steve:

Dit bericht droeg verschillende onderling verweven boodschappen. De basis voor dit bericht was een boodschap over liefde.

Ze zeiden dat alles op Aarde wel imperfect moest zijn teneinde bestaansrecht te hebben. Ze gebruikten ter illustratie de liefde van Thuis, aangezien alle liefde van Thuis perfect en onvoorwaardelijk is.

Op Aarde kennen we voornamelijk voorwaardelijke liefde, aangezien zelfs huwelijksgeloften een voorwaardelijke staat vertegenwoordigen. Het is niet goed en het is niet slecht, het is gewoon een feit dat in onze duale werkelijkheid de voorwaardelijke liefde heerst totdat het, op ons pad naar trialiteit, transformeert in onvoorwaardelijke liefde.


Ze gaven ons de hint om in een relatie zoveel mogelijk onvoorwaardelijke liefde te brengen omdat het die relaties daarmee doet groeien.

Er was een moment in deze doorgeving waarop de groep zei dat de zaal gevuld zou worden met wezens. Enkele minuten later vloog de hoofddeur naar de zaal zo hard open dat bij iedereen de adem even stokte. Ik moest mijn lachen inhouden toen de groep prevelde: "We zeiden toch dat we kwamen.”

Dit waren wezens die een stap opzij deden om ons juist nu op Aarde te laten zijn.

Zij waren hier om ons aan te moedigen en toe te juichen en te vullen met de liefde van Thuis. De liefde in de zaal was meteen een expressie van totaal onvoorwaardelijke liefde. Voel die liefde nu, en geef het door bij elke glimlach. Besef dat jullie nooit alleen zijn en erg geliefd.

Een prachtige maand toegewenst.

Steve


De Groep: GROETEN VAN THUIS 

Het Pad van de Ziel.


Telkens als wij deze woorden uitspreken komt er een energie door de Sluier heen. Jullie denken dat wij jullie deze ongelooflijke liefde sturen zodra wij beginnen te spreken.
Wij willen jullie zeggen dat het iets is wat je zelf binnen in je koestert.
Jullie gebruiken ons als een reflector. Wij zijn degenen die jullie kunnen helpen je ware grootte en je ware aard te herinneren. Toch is dat lastig omdat jullie een sluier hebben opgetrokken om te voorkomen dat jullie je geschiedenis herinneren. Niet alleen je vorige levens, maar ook je oorsprong; wie je bent en waar je vandaan komt.


woensdag 20 juni 2012

Het Disclosure Project dr. Steven M. Greer

Het Disclosure Project
dr. Steven M. Greer
  
Steven M. Greer, MD is de oprichter en directeur van het Disclosure Project. Daarnaast leidt hij een wereldwijde zoektocht naar alternatieve vormen van energie, met name nulpunt- of overunity-apparaten.

De X-Conferentie heeft als missie de Amerikaanse regering officieel te laten erkennen dat er contact is tussen mensen en buitenaardse bezoekers; volledige Disclosure.

Als directeur van het Disclosure Project organiseerde Dr. Greer een conferentie in de National Press Club in Washington DC. Meer dan 20 getuigen uit de militaire wereld en de wereld van inlichtingendiensten bevestigden dat de Aarde wordt bezocht door buitenaardsen levensvormen en dat de technologie die is verkregen uit buitenaardse schepen is gebruikt voor aardse technologieën.

Meer dan één miljard mensen hebben de conferentie gezien omdat er aandacht aan werd besteed door onder meer de BBC, CNN, Voice of America, Pravda, de Chinese media en nieuwszenders door heel Zuid-Amerika. Er keken meer dan 250.000 mensen naar de webcast, een record. 

maandag 18 juni 2012

De Venus transit, het ankeren van de Roze Straalcodes en ascensiesymptomen juni 18th, 2012 / Shekina Rose

De Venus transit, het ankeren van de Roze Straalcodes en ascensiesymptomen

juni 18th, 2012
door Shekina Rose

De Venus transit is een zeldzame astrologische en astronomische gebeurtenis die erg krachtige transformatie-energieën meebrengt, die je emotioneel lichaam op heel diep niveau beïnvloeden. 

Dit creëert een toenemende spanning en radicale verandering om de hechting aan de materiële wereld en 3D systemen, die je veilig en gecontroleerd leken te houden, te transformeren.
De Venus Transit is een portaal download van de zuiverste essentie van Goddelijk Wit Licht van het heilige goddelijke vrouwelijke. 13

Je kernessentie komt in heilige aflijning door de pas geankerde Roze Straalcodes van de graal van de Moeder van Schepping, en door de bron van de centrale zon en het galactisch centrum. Deze planetaire aflijningen en portalen hercalibreren je frequentie met de nieuwe aarde en de eenheidsalliantie. 33 De Venus transit en Roze Straalcodes zullen harmonische resonanties blijven brengen voor Gaia en om je cellen doorheen 2013 te verlichten.

Velen onder jullie bevinden zich in paradigma-verschuivingen en veranderingen, die volledig buiten jouw controle en keuze lijken te verlopen. Je kan je onveilig voelen in je leven, alsof je zonder parachute uit een vliegtuig gegooid bent. Je wordt echter niet voor de leeuwen gegooid, of hulpeloos achtergelaten. Het is gewoon dat je de veiligheid van het nest niet meer nodig hebt. Je kan alleen opstijgen en je eigen lot creëren. 44

Het kan soms lijken alsof duisternis in overdrive gaat en je aanvalt. Weet dat je een baken bent van het Licht van de Gods bron dat de oude structuren van menselijk bewustzijn alleen maar door jouw aanwezigheid verandert. Het zijn zij die niet in balans zijn in hun emoties, die verslavingen hebben, en niet handelen vanuit ware authentieke macht, die zich bedreigd voelen. Velen worden door andere machten gebruikt daar ze makkelijk onder controle en gemanipuleerd worden gehouden, in een laatste poging om je te proberen van je stuk te brengen, maar dat kunnen ze niet, want ze hebben dat soort goddelijke authoriteit of macht niet. Ze kunnen je niet beschadigen.55