Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 13 juni 2012

Kryon: Het helen van de militaire energieën in onze familie. 2 / David Brown 13 jun1 2012 Geplaatst: 30 april 2015

Kryon:
Het helen van de militaire energieën in onze familie. 2
David Brown
13 jun1 2012 : San Pedro, Costa Rica
Geplaatst: 30 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Deze les ging helemaal over oorlog en deze cyclus komt aan het eind van 2012 aan een einde. Achter elk probleem op de planeet Aarde van oorlog; niet alleen op wereldbasis maar ook op persoonlijk niveau. Oorlog neemt jullie mee naar een zeer lage vibratie van oorlog. Oorlog is laag bewustzijn, stelen, doden en nemen.

Degenen die goed zijn in oorlog kunnen denken dat het voor hen werkt, maar het werkt voor niemand. De Aarde is gevallen in een diepe sluimering, in diep, diep onbewustzijn en generatie na generatie is hiermee aangestoken.

De meeste inheemse mensen van de wereld bestaan niet meer. Tientallen miljoenen inheemse mensen die verbonden waren met het Goddelijke zijn weggevaagd van het aangezicht van de Aarde en dit is inclusief de Europeanen, de inheemse Europeanen.


Kryon: Het helen van de militaire energieën in onze familie.1 / David Brown 13 juni 2012 Geplaatst: 29 april 2015


Kryon:
Het helen van de militaire energieën in onze familie.1
                          David Brown
13 jun12012 : San Pedro, Costa Rica
Geplaatst: 29 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.
Alweer is het heerlijk om vanavond bij jullie te zijn en alweer hangt er veel liefde en veel verandering in de lucht en die verandering gaat steeds sneller komen nu jullie naar het einde van 2012 gaan.

Degenen die op deze Aarde veel macht hebben zullen die macht en hun controle gaan verliezen. Voor degenen van jullie die veel innerlijk werk hebben gedaan, jullie zullen de voordelen gaan zien van je innerlijk werk; jullie levens zullen gaan veranderen, nog sneller dan tevoren en jullie dromen zullen bewaarheid gaan worden. Er zal een stroom van energie komen die jullie zal meenemen naar een nieuwe wereld.

Jullie worden volledig gesteund door het Universum door de geestenwereld. De liefde waarover jullie altijd droomden wordt voor jullie toegankelijk en vele dingen waarvan jullie dachten dat jullie hen nooit zouden bereiken, zullen gaan gebeuren. Aan de andere kant is wat jullie belangrijk vonden niet langer belangrijk. Jullie zullen de zachtheid in je lichaam voelen, de tevredenheid en het zal jullie liefde laten voelen. Als jullie eenmaal liefde in je hart en je eigen lichaam voelen zal deze wereld een heerlijke plaats worden om in te zijn.