Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 4 mei 2012

Kryon: Meditatie en oefening met de Natuurwezens. Barbara Bessen – 4 mei 2012. Geplaatst: 26 november 2014

Kryon:
Meditatie en oefening met de Natuurwezens.
Barbara Bessen –
4 mei 2012. Geplaatst: 26 november 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Een meditatie-oefening voor jullie – Contact met de natuurwezens

De mogelijkheden om contact met de wezens der natuur op te nemen zijn veelvuldig. Overal en altijd als jullie buiten zijn biedt zich de gelegenheid aan om hen te voelen en te horen. Jullie kunnen in het park voor een struik gaan zitten en helemaal in stilte gaan, je hoofd van gedachten bevrijden en om contact met een elf of een fee vragen. Als het bij de eerste keer nog niet zo goed grijpbaar of voelbaar voor je is, wees er dan van verzekerd dat het de volgende keer beter zal gaan.

Zoals reeds verteld  zijn zij vaak zeer schuw en hebben de laatste jaren weinig opmerkzaamheid van de mensen ervaren. Zij controleren je misschien op je eerlijkheid en duurzaamheid. Oefen je in geduld.

Verdere meditatie-oefening, contact met de aardwezens

Contact met de aardwezens kan gebeuren bij alle tuinwerk of bij nieuwe bouwprojecten. Ik ken mensen die hun architect de opdracht voor het plannen van een huis pas gaven nadat zij de mening van de aardwezens hadden ingewonnen. 


donderdag 3 mei 2012

KRYON- Meester der Elementen zijn. Mei 2012. Geplaatst: 3 juli 2014 / Barbara Bessen

KRYON- Meester der Elementen zijn.
Barbara Bessen
Mei 2012. Geplaatst: 3 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur.

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is voor mij een vreugde om weer jullie dienaar te zijn. Ik ben een dienaar van het hoogste Licht, de Eenheid. Het is mij toegestaan jullie de groeten van Thuis over te brengen. De plaats waar de dualiteit niet de scepter in handen heeft. Waar de liefde regeert en niemand beter of slechter is dan de ander. Waar de energie van de oersoep geen vormen produceert maar gewoon een prachtige, tijdloze frequentie van en gedachtenstroom is. Zonder oordeel, zonder angst, zonder de wens iets te zijn of iets te doen. Is dat niet heerlijk ook al kunnen jullie het je niet direct voorstellen? Wat is voor jullie Eenheid en allesomvattende Liefde? Het is zeker hetgeen jullie af en toe voelen als jullie helemaal bij jezelf zijn en zonder de wens om iets te zijn of iets te doen. Kleine geluksmomenten zijn de verbinding met dit tijdloze Zijn en het gevoel goed te zijn zoals je bent, zonder de wens voor verandering of uitbreiding. Dit Zijn is Volkomen. Jullie zijn ook Volkomen. Alleen jullie ego vindt dat jullie voor verbetering vatbaar zijn. Het hier waarneembare en leefbare is een deel van deze beschreven Eenheid die zich wil laten ervaren.

Deze ervaring krijgt nu een nieuwe magie, een glans die onvoorstelbaar is voor het menselijk gedachtegoed. Of kunnen jullie je wel voorstellen hoe het is om zonder vorm te zijn?

Meer lezen >>>