Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 april 2012

Live Kryon Channeling; “De herijking van het Zelf” Deel 1.

Live Kryon Channeling; “De herijking van het Zelf” Deel 1.

Deze live channeling werd gehouden in Newport News, Virginia.

28 april 2012

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Newport News, Virginia in 2012.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Alle dingen die in de boodschap van vandaag zullen volgen gaan over mensen en over dingen die het paradigma van hun realiteit letterlijk veranderen. De dag is al gevuld met voorbeelden over anders denken (sprekend over deze bijeenkomst) en deze boodschap zal op dit onderwerp voortborduren. Wij hebben jullie boodschap na boodschap gegeven sinds het begin van dit jaar die aangeven hoe dingen anders zijn en die jullie vragen om naar iets te kijken dat wij een “herijking van alle dingen” noemen.


Meer lezen >>>

woensdag 25 april 2012

Kryon: Deze wereld behoort iedereen toe. / David Brown 25 april 2012: Geplaatst: 25 maart 2015

Kryon: Deze wereld behoort iedereen toe.
David Brown
25 april 2012: San Jose, Costa Rica
Geplaatst: 25 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het heerlijk om vanavond bij jullie allen te zijn. Er hangt veel liefde en verandering in de lucht die naar deze wereld komt en er is een wereldwijd ontwaken van bewustzijn aan de gang. De meeste mensen beginnen te herkennen dat er dingen in hun leven zijn die niet werken. De liefde stroomt niet en jullie als individuen zijn niet het probleem, het is het systeem waarin jullie op deze Aarde leven; dat is het probleem.

Er zijn drie specifieke niveaus van bewustzijn. De ene heeft de vorm van een pentagon en dit is het laagste niveau van bewustzijn, dit is het bewustzijn van de militairen en de matrix van het systeem, dit is een heel eenvoudig bewustzijn, het is er een van overleven, het is een bewustzijn van man tegen man, een bewustzijn zonder liefde, een bewustzijn waarin een paar mensen de wereld willen beheersen en controleren en de rest in een soort gevangeniscel willen stoppen en de paar het eten van de velen willen beperken en dit hele systeem zal zeer binnenkort ineen storten, het zal eerlijker worden, meer open en vrijer!


dinsdag 24 april 2012

Vortex of energievortex

Vortex of energievortex

Misschien kijk je naar de titel en vraag je je af wat energie vortexen zijn. Een energie vortex is een draaikolk van energie op de aarde. Ze worden ook wel de chakra's van de aarde genoemd. Er zijn een aantal heel grote en bekende maar ook veel kleine vortexen.

Een vortex vind je op een kruising van ley lijnen. Een ley lijn is een energie baan op de aarde, het is net zoiets als de meridianen in het lichaam. Dit zijn ook energiebanen die chakra's verbinden. De oude reizigers trokken zonder het te weten al over deze energie banen van stad naar stad. De oude Romeinen bouwden daar hun wegen overheen.

De oude tempels van vergane culturen stonden ook op dit soort kruisingen waar de energie een vortex had.

Veel oude wicca en druiden tempels en krachtplaatsen zijn vroeger verwijderd en daar overheen zijn katholieke kerken gebouwd om gebruik te maken van de energie die daar beschikbaar is.

Een vortex kan natuurlijk zijn, dus ontstaan op de aarde door het elektromagnetisch veld zelf of door mensen gemaakt worden door regelmatig herhalend energie werk. Een paar voorbeelden zijn het Crystal Grid dat door de Correllians opgezet is, dit is een energie netwerk met op elke energiebaan kruising een kristal die samen met de moeder kristal gebruikt wordt voor heling.