Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 11 april 2012

Kryon: Deva’s de Plantenwezens. Barbara Bessen 11 april 2012. Geplaatst: 13 december 2014

Kryon:
Deva’s de Plantenwezens.
Barbara Bessen
11 april 2012. Geplaatst: 13 december 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Deva’s hebben de zorg voor de planten en verzorgen vol liefde hun groei en gedijen. Als er in de tuin of op het balkon iets niet zo goed wil bloeien sluit dan je ogen, neem contact op en vraag de Deva’s wat je kunt doen. Het antwoord, dat tot welzijn van de plant is, komt als een boodschap of een ingeving naar je toe.

Ik heb al  beschreven dat jullie in vele dimensies tegelijk zijn. Natuurlijk hebben jullie in je energieveld ook Elfen en Feeën die voor jullie zorgen. Kleine wezens die er zo uit kunnen zien als jullie hen uit sprookjesboeken kennen. Zij zweven meestal om jullie heen met het doel dat jullie contact met hen opnemen. Zij willen jullie levenszin bevorderen.


zondag 8 april 2012

Kryon: Wat is er aan de hand? 8 april 2012 Geplaatst: 26 oktober 2014

Kryon:
Wat is er aan de hand?
Barbara Bessen
Gepubliceerd door Arameus op 8 april 2012
Geplaatst: 26 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees hartelijk gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Deze naam en de beschrijving van de dienst is helemaal ingeburgerd, nietwaar? Zo kennen jullie mij. Dat is in de jaren niet veranderd. Maar er is sinds mijn eerste boodschappen iets veranderd. 

Herinneren jullie je nog de eerste boodschappen die ik jullie bracht? Enkelen van jullie kennen mij door het Amerikaanse medium Lee Carroll. Hij heeft veel van wat ik jullie vertelde als een gloednieuwe en opzienbarende nieuwigheid aangeboden: de verandering van de Aarde in zijn vele facetten.

Sindsdien zijn er jaren voorbijgegaan en, zijn de boodschappen die ik jullie door dit medium en het andere medium gaf, aangekomen?