Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 18 maart 2012

Live channeling van kryon via Lee Caroll: De Herijking van Gaia. 18 maart 2012.

LIVE KRYON CHANNELLING: 

De Herijking van Gaia.

Deze live channeling werd gehouden in Melbourne, Australië.
18 maart 2012.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. De familie voor mij is bekend en ik wil nogmaals zeggen dat er geen mysterie is over wie hier voor mij zitten en kunnen luisteren en dit eventueel kunnen lezen. Het komt samen in een tijdloze staat die niet de realiteit is die jullie momenteel delen. Het is een realiteit die ik heb van een tijdloze plaats in een kwantumstaat die is gevuld met de potentiëlen van degenen waarvan ik weet dat zij deze boodschap zullen horen of zullen gaan lezen. Dus hoewel het voor jullie in de zaal Nu lijkt te zijn is het voor mij allemaal NU.

Ik zou willen dat ik jullie enige duizenden jaren mee terug kon nemen. Terwijl de tijd langzaam teruggaat zouden de gebouwen langzaam verdwijnen en alles zou worden teruggebracht tot stof en de inboorlingen zouden zich laten zien. Als jullie zouden kijken naar wat die inboorlingen deden zouden jullie zien dat zij op twee dingen de nadruk hadden gelegd, twee dingen die alles inhielden dat voor hen belangrijk was. Het eerste was het eren van hun voorouders en het tweede was het eren van Gaia.

LIVE KRYON CHANNELING “De Brug der Zwaarden. 18 maart 2012

LIVE KRYON CHANNELING “De Brug der Zwaarden.

Deze live channeling werd gehouden in Melbourne, Australië.
Lee Carroll 18 maart 2012

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. In het schema der dingen bereiken jullie het hoogtepunt van wat wij het beslissingspunt van de mensheid zouden willen noemen. Om het in hetzelfde licht als wij te kunnen zien moeten jullie twee dingen begrijpen. Eerst: door een stukje terug in de tijd te gaan zullen jullie je herinneren dat ik in mijn eerste boodschappen voor jullie vertelde dat het menselijk bewustzijn aan het veranderen was. Ik bracht jullie vanaf het allereerste begin de informatie over mijn attributen op de planeet, dat de mensheid in een opwaardering zat en dat ik met een speciaal doel was gekomen en dat was het opwaarderen van met magnetisme van het raster. Ik vertelde jullie dat de Kryongroep zelf daarmee klaar zou zijn in het jaar 2002 en zou weggaan, en dat gebeurde ook. Dit was allemaal als antwoord op wat jullie als mensheid hadden bereikt en sommigen van jullie hebben de wiskunde erbij gehaald en realiseerden zich dat dit prachtig paste binnen de voorspelling van de equinoxen (nachtevening) - een 36-jarig raamwerk waar jullie zon in lijn staat met het midden van het melkwegstelsel het begin en het einde van de 26.000-jarige schommeling van de planeet.

Dit astronomische attribuut is ook esoterisch (bovennatuurlijk) in lijn met wat de Ouden zeiden dat er zou gaan gebeuren - een beslispunt voor de mensheid dat het belangrijkst van alle zou zijn, een dat ongelooflijk veel energetische doelen met zich meedraagt. Daarom ben ik gekomen en als jullie kijken naar mijn eerste boodschappen zullen jullie zien waarom ik kwam voor iets dat er met de mensen gebeurde en het had te maken met jullie toekomst. 22 jaar geleden vertelde ik jullie dit en in 1993 hadden jullie de publicaties daarvan. (Kryonboek 1) Nu zijn jullie hier al die jaren later in 2012 en hebben precies wat wij jullie hebben gezegd. Wij gaven jullie toen potentiëlen waarvan sommige potentiëlen voor de mensheid werden en andere niet.