Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 16 maart 2012

Kryon: Heling. Barbara Bessen 16 maart 2012. Geplaatst: 11 september 2014

Kryon:
Heling.
Barbara Bessen
16 maart 2012. Geplaatst: 11 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De „Gouden Golf” van de “Hele” Heling.

„Wie of wat ben ik?“ deze vraag stelt ieder mens zich ooit. In de huidige ontplofbare tijd van verandering komt deze vraag nog meer in focus. En daaruit volgend vragen wij ons af: “Wie of wat stuurt mijn handelingen? Wie zegt mij wat goed en fout is. Waar komen mijn ideeën vandaan?” Nog dieper bekeken vragen wij ons misschien af: “Waarom word ik ziek? En waarom bestaat mijn leven uit zoveel moeilijke situaties?”

Ik begeleid mensen als leidster van seminars op de weg naar zelfkennis wat bijna automatisch leidt naar zelfverantwoordelijkheid voor het eigen leven. Niets en niemand heeft ons iets aangedaan, maar wij hebben het zelf geschapen.

Dan blijft de vraag wie wij eigenlijk zijn, niet uit. En: wat bepaalt onze persoonlijkheid? Als wij een beetje terugkijken naar de andere kant van de sluier waar wij ons bevonden voordat wij in dit leven kwamen, stellen wij vast dat het bijna zo afloopt zoals wij vandaag met de computer werken.