Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 3 maart 2012

Kryon: De Herijking van de vrije keuze. 3 maart 2012

Kryon: De Herijking van de vrije keuze.

Deze live channeling werd op 3 maart 2012 gehouden in Dallas, Texas.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. De ontmoetingen met mensen die anticiperen op mijn bezoek gaan meestal om oude zielen. Dit was voorzien. Meer dan 20 jaar geleden toen mijn partner begon, waren het meestal nieuwsgierige zielen. Het is dus ontwikkeld. Het is de serieusheid van de oude ziel die hem naar een zaal als deze brengt waar hij kan luisteren of lezen. Spirit beantwoordt potentiëlen aan mijn kant van de sluier en nogmaals zeg ik dat wij geen klok hebben. Wij zien de lezer op dezelfde manier als de aanwezigen in de zaal. Wij zien potentiëlen als realiteit. De realiteit die wij nu zien bracht jullie ertoe om dit papier te lezen of zijn elektronische equivalent ervan. Dit alles lijkt voor ons binnen hetzelfde tijdraam zoals een paar van jullie ook bemerken terwijl jullie luisteren. Jullie toekomst is dus ons nu.

Wij zien in onze realiteit geen regels voor ondervinding. Dat wil zeggen dat wij zien wie jullie zijn - luisterend, lezend, of hier in de stoelen. Jullie denken dat je weet hoeveel er hier zijn maar jullie weten niet echt wat ‘hier’ betekent want er zijn er hier veel meer dan jullie denken. Omvat jullie ‘hier’ ook de toekomst? Omvat jullie ‘hier’ ook toekomstige generaties? Zie je, iedereen die ooit deze woorden hoort of leest, het maakt niet uit wanneer, is een potentieel dat in ons NU bestaat.

vrijdag 2 maart 2012

Kryon: Meditatie: Harmonie Barbara Bessen 2 maart 2012. Geplaatst: 14 oktober 2014

Kryon:
Meditatie: Harmonie
Barbara Bessen
2 maart 2012. Geplaatst: 14 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Een oefening voor jullie  - Meditatie Harmonie.

Hoe was het ooit met een overnachting in de vrije natuur? Dit moet natuurlijk niet in de koudere jaargetijden zijn. Maar in de zomer is het toch wel lekker om buiten in een slaapzak of iets dergelijks te kruipen om daar te slapen.

Stel je eens voor hoe prachtig het is om ’s avonds naar de sterrenhemel te kijken, de ogen te sluiten en een reis door het Al te maken. En dan zien jullie misschien de Aarde en horen een geruis. Als jullie heel goed opletten, horen jullie het, horen jullie het gras ruisen en knisperen.  Jullie kunnen in een nacht buiten bovenal je zintuigen waarnemen. Een gezellige nachtmuis in het maanlicht en daarna bij  het geluid van de krekels en het roepen van de oehoe’s inslapen, gedragen door de Aarde.

Je bent bang, zo alleen buiten? Jullie zijn toch nooit alleen. Ben je dit alweer vergeten? Als je het doel hebt zo’n avontuur te overleven zullen wij je begeleiden en je een paar leuke verrassingen presenteren.


zondag 26 februari 2012

Live Kryon Channelling: “Algemene vragen” 26 februari 2012.

Live Kryon Channelling:
 “Algemene vragen”

MONTEREY, CALIFORNIE
Lee Carroll
26 februari 2012.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. De energie in de zaal is er weer klaar voor. Als jullie het schild van intellect hebben opgetild dat jullie om je heen meedragen en de mogelijkheid voor meer waarheid openlaten, waar bevinden jullie je dan? Hebben jullie misschien toegestaan dat er een zaadje werd geplant, een mogelijkheid dat de planeet in een proces van herijking van zichzelf zit? Misschien denk je dat dit alles toeval is en het niets met jou te maken heeft?

Ik wil jullie nogmaals zeggen, geliefden, dat jullie sjamanen kunnen zijn zoals jullie hier zitten en het zelfs niet weten. Jullie kunnen hier naar deze stoelen toegebracht zijn en jullie kunnen dit nooit meer laten gebeuren. Dit is daarom, juist nu, de opening, de mogelijkheid der mogelijkheden.Meer lezen >>>