Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 februari 2012

Kryon. De herijking van Donker en Licht. 25 februari 2012

Kryon. De herijking van Donker en Licht.

Een boodschap van  Kryon  gechanneld door  Lee Carroll
Zaterdag de 25 februari 2012 in San Antonio, Texas
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van Magnetische Dienst. Ik spreek tot degenen die een elegantie van wijsheid hebben. Er zijn mensen hier die letterlijk dit gevoel alleen maar voor de eerste keer hebben, maar er is een elegantie in deze kamer. De elegantie van onderscheidingsvermogen is hier, en dit wordt op u gelegd zodat u zou onderscheiden wat waar is en wat niet. Er is een ontheffing van wijsheid op deze planeet. Iedereen die zou twijfelen over wat er vandaag is gebeurd [Het Kryon seminar] of zich afvragen of ze werden gemanipuleerd met kennis of energie, moet bij zichzelf naar binnen gaan en het gevoel hebben van rauwe, pure energie van de liefde van God. Rauw, in die zin dat het niet wordt vertroebeld met een filter, je kunt het zien voor wat het is. De geschiktheid van alle dingen openbaart zich, met inbegrip van uw plaats op de Aarde, het leven van de manier waarop je leeft met mensen om je heen en met alles wat je hebt geleerd. Jouw wijsheid zal je vertellen dat het allemaal correct en verzorgd is, en je niets verkeerds hebt gedaan. Je bent wijzer dan je denkt. De zaal is gevuld met oude zielen. Heel, heel weinig van jullie hier zijn dit niet. Een oude ziel is iemand die meer dan 100 keer of meer op de planeet is geweest.

Mijn partner heeft de laatste uren onderricht gegeven over het verleden en gaf jullie een optie om de planeet te zien zoals die zich ontwikkelt op een manier die niemand verwacht. Mensen worden angstig als zij kijken naar wat er gebeurt, want de voorspellingen van de ondergang zijn niet uitgekomen.Meer lezen >>>

Kryon: Hartsbewustzijn „Men ziet alleen echt met het Hart!“ Barbara Bessen 25 februari 2012. Geplaatst: 7 oktober 2014

Kryon:
Hartsbewustzijn
„Men ziet alleen echt met het Hart!“
Barbara Bessen
25 februari 2012. Geplaatst: 7 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Sinds 2001 ben ik seminarleidster op de weg naar de vrijheid, de weg naar eigen schepperskracht sterker te maken en dit ook aan andere mensen over te brengen. Als journaliste heb ik mij vroeger door het aardse verstand laten leiden, maar dat is veranderd. Dat betekent echter niet dat ik niet heen en weer geslingerd word tussen de aardse grillen van de dualiteit. Maar ik probeer steeds meer om hart-gecentreerd te leven want de weg van de vrijheid gaat over het eigen hart,

Hier zit de sleutel naar de hogere werelden, de eigen Goddelijke kracht en de waarheid.Het is niet belangrijk om de disciplines van de esoterische wereld te beheersen of veel boeken te lezen. De weg door het hart, de vrouwelijke weg, is de directe weg en die gaat via de bril der Liefde.


woensdag 22 februari 2012

Kryon: Harmonie met de Natuur. Barbara Bessen 22 februari 2012. Geplaatst: 30 september 2014

Kryon:
Harmonie met de Natuur.
Barbara Bessen
22 februari 2012. Geplaatst: 30 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Kryon: Hoe zou zo’n dag in harmonie met de natuur eruit kunnen zien?

Ik schenk jullie een blik op een dag vol harmonie, een toekomstvisie die jullie moet opmonteren om dit heerlijke leven, misschien voor het eerst, zo te leiden.

Dat is mijn visie voor jullie: Stel je voor dat je ’s morgens wakker wordt en nog een beetje in je bed doezelt en voelt hoe het bed zich helemaal aan je bewegingen aanpast. Het is een zeer weldadig aanvoelende onderlaag die een beetje als een schaal is gevormd en je lichaam draagt en wiegt.

De boom die jou draagt weet dit en doet zijn best. Je opent je ogen en al jouw zinnen worden langzaamaan weer actief en je stelt vast dat het heerlijk naar bladeren, naar hout en naar bloesems ruikt. Je kijkt naar jouw lichaam. Het is in een lichte deken van plantendelen gehuld en daaronder ben je naakt. Je hebt het niet koud want de hele ruimte heeft een goede temperatuur.


dinsdag 21 februari 2012

Een Grid om de aarde

Wat is een Grid?

Een Grid om de aarde, wat is dat dan precies?

Een Grid, zoals we het hier bedoelen, is een beschermend veld, om een bepaalde ruimte een bepaalde energie te geven en dat degene die in dat veld is, de mogelijkheid geeft de ongewenste energie niet in zich op te nemen.

Dat wil zeggen, het veld geeft een filter mogelijkheid om alleen de gewenste energie te ontvangen: de andere energieën worden getransformeerd en liefdevol weerkaatst.

Het is eigenlijk een hele bolvormige sfeer, maar de ene helft staat boven de grond en de andere helft onder de grond

Grids kun je dus gebruiken om een ruimte te beschermen, maar ook om een ruimte een hogere energie te geven. Een Grid is dus een ontvangend en transformerend systeem. Anders dan de Graal, waar we het dadelijk over gaan hebben, concentreert een grid zich op de omsloten ruimte.

Een Graal is ook een ontvangend systeem, maar de filter is gericht in de schaal, om de wereld buiten de kom te voorzien van bepaalde energie, de kom (de scheidingswand) filtert de energie uit van wat gewenst is en wat niet van toepassing is.

De grote graal die in Drenthe is neergezet, heeft als doelstelling de energie van het Goddelijk Vrouwelijk (Divine Feminine), over de wereld te laten stromen. De andere koepel (Grid), was naar binnen gericht om het Goddelijk Mannelijke de Aarde in te stralen.


maandag 20 februari 2012

Kryon. De nabije toekomst. Lee Carroll 20 februari 2012.

Kryon. De nabije toekomst.

Lee Carroll
20 februari 2012. Geplaatst 5 december 2013

Vertaald uit het Engels door 
Henk Steur.

Laat mij nu met jullie spreken over dingen die dichter bij jullie staan. (potentiëlen in jullie leven) Interpreteer deze woorden heel voorzichtig want zij zijn de potentiëlen van jullie levens. Zij spreken niet van een absolute toekomst die moet gebeuren, want zoiets bestaat niet. Zelfs de potentiëlen en de timing van wat ik jullie breng zullen de afhankelijkheid van het menselijke bewustzijn veranderen. Er zijn nu enkele dingen in ontwikkeling die jullie kunnen verbazen en ik zal hen jullie geven in dit korte bericht. Zij zullen het onoplosbare oplossen, een van de grootste puzzels van deze moderne tijd, een waarvan velen van jullie denken dat die onoplosbaar is. Dat zijn de meningen van degenen die denken dar het menselijk bewustzijn nooit zal veranderen.