Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 15 februari 2012

Live channeling Kryon: Het grote plaatje. Jullie zijn niet alleen. Februari 2012.

LIVE KRYON CHANNELLING:
 Het grote plaatje. Jullie zijn niet alleen.

Deze live channeling werd gehouden in Patagonie.
Februari 2012.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Nogmaals gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Nogmaals zeggen wij jullie dat het magnetisme verandert en op niet zo’n eenvoudige manier. Het gaat niet op een manier die jullie wetenschap zal zien, maar op een diepgaande wijze die jullie eigen DNA beïnvloedt. Het is het einde van wat jullie het avontuur zouden noemen en het begin van wat wij het grote avontuur willen noemen. Deze channeling zal volgepakt zitten met informatie die sommigen van jullie al eerder hebben gehoord en anderen weer niet.

Mijn partner heeft deze boodschappen nu al 22 jaar lang gebracht zodat wij hier nu kunnen zitten en het over mogelijkheden hebben. Ik wil jullie nogmaals de geschiedenis van de Aarde geven en de geschiedenis van de mensheid op een eenvoudige en niet complexe manier. Jullie kunnen het in verpakte vorm zien, een ingekorte vorm en jullie zullen het beter begrijpen.

dinsdag 14 februari 2012

Kryon: Potentiëlen herkennen. Barbara Bessen 14 februari 2012. Geplaatst: 28 november 2014

Kryon:
 Potentiëlen herkennen.
Barbara Bessen
14 februari 2012. Geplaatst: 28 november 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Kryon: Het bewustzijn van de natuur om eigen potentiëlen te herkennen.

Wie de natuur kan vormen heeft invloed op de Goddelijke Schepping. Daarmee kom ik op een thema dat jullie vaak bezighoudt: Jullie zijn multidimensionale wezens, schepperwezens, die hier op Aarde zijn om ervaringen te verzamelen en dit niet met vol bewustzijn doen.

Op andere niveaus van Zijn is dit welbekend. Jullie hebben het alleen vergeten. Het geeft jullie moeilijkheden om je volle schepperkracht weer te (h)erkennen en te gebruiken.
Misschien helpen deze regels en de energiepakketjes die in jullie zitten om jezelf te vertrouwen een bewuste schepper te zijn.

Hebben jullie nog het beeld van een volledig in harmonie met de natuur staand menselijk thuis voor je innerlijk oog(zie het laatste Kryon-artikel)? De natuur schenkt jullie alles  wat jullie nodig hebben: de voeding en de bescherming van jullie aardse lichamen en het welbevinden voor jullie zielenontwikkeling. Dit alles schenkt de natuur jullie.