Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 10 februari 2012

Kryon: Meditatie natuur Barbara Bessen 10 februari 2012. Geplaatst: 13 november 2014

Kryon: Meditatie natuur
Barbara Bessen
10 februari 2012. Geplaatst: 13 november 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Meditatie: Wonderen der natuur.

Jullie kennen het zeker uit eigen ervaring: Jullie hebben teveel te doen gehad, je lichaam is uitgeput, je verstand zit vol gedachten en onopgeloste problemen. Een wandelingetje in de natuur doet dan vaak wonderen. Je gaat naar het park of naar het bos, gaan op een bank zitten en halen een paar keer diep adem, luisteren naar de vogels en de wind die de bladeren in de bomen wiegt en in na een paar minuten ziet jullie eigen wereld er weer heel anders uit.

Jullie voelen je lichter. Je hart opent zich en misschien duiken de oplossingen voor de problemen al op. Het zijn de gelijkmakende energieën van de bomen, de planten, die jullie helpers hier op Aarde zijn.

Als jullie een wandeling in een woonwijk of een winkelcentrum maken, daar waar overwegend kunstmatig gemaakte materialen zijn, is het ontspannende en hersteleffect niet zo groot.

donderdag 9 februari 2012

Kryon. Kort bericht. Meetkunde en de 12-basis. 9 februari 2012

Kryon. Kort bericht. Meetkunde en de 12-basis.
 Lee Carroll
9 februari 2012
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Meetkunde, niet op basis van 10 maar op die van 12!

…..Wij hebben jullie al eerder verteld dat de meetkunde van het universum geometrische wiskunde is. Het heeft te doen met vormen en energie rondom vormen. 


Wij kunnen jullie geen belangrijker boodschap brengen dan te kijken naar de metaforische symboliek rondom de oplossingen voor gewone meetkundige, wiskundige problemen.

Zij vertellen jullie in feite over jullie afstamming en zij vertellen over man en vrouw en jullie relatie met God! Dit alles vanuit de vormen binnen de cirkels. In alle hoeken en gaten is er spiritueel nieuws voor jullie. In zijn schoonheid en eenvoud is het een op 12 gebaseerd systeem, lieve mensen. En degenen van jullie die wiskundig zijn en meetkunde gebruiken zullen de vormen van de Nieuwe Tijd begrijpen.