Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 3 februari 2012

Kryon: Schepping Natuur Barbara Bessen 3 februari 2012. Geplaatst: 14 augustus 2014

Kryon:
Schepping Natuur
Barbara Bessen
3 februari 2012. Geplaatst: 14 augustus 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De natuurkracht van de schepping en haar dimensies.

De eerste dimensie.

De kracht van de Schepping is in sterke mate in de natuur te zien en te bemerken, ook als beweerd wordt dat de mens de kroon der schepping zou zijn.

Was de natuur er met haar kringlopen er niet dan zouden de mensen het op deze planeet zeer moeilijk hebben.  Hij zou zich alleen met uiterste inspanningen en energetische hulpmiddelen daar uit kunnen houden. Dit mag extreem klinken, maar in de grond is het zo door de schepping voorzien.

De mens houdt zichzelf af en toe voor zo volkomen dat hij zich meester over de natuur voelt. Maar, en daarom zijn wij in de geestelijke wereld heel blij: vele mensen bezinnen zich.Zij nemen waar hoe belangrijk de natuur voor hen is. Zij bemerken en eren de kracht van de natuur en haar bewoners. De mineralen, planten en bomen kunnen worden ingedeeld in de eerste dimensie.donderdag 2 februari 2012

Kryon: Jezelf weer laten ontwaken. 2 februari 2012. Geplaatst 30 december 2013Kryon: Jezelf weer laten ontwaken.
Gechanneld door David Brown in Kaunas, Litouwen.
2 februari 2012. Geplaatst 30 december 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is voor ons uit de geestenwereld prachtig om terug te zijn in Litouwen op deze koude winteravond.

Lieve mensen, er komt een nieuwe wereld aan en het universum beweegt zich naar orde toe; de planeten, de sterren en het zonnestelsel zijn in beweging om een nieuw begin op de Aarde te scheppen – het compleet veranderen van de energieën van het Aardse Ruimteschip.

Dit zal een proces zijn, geliefden, dit zal een leerproces zijn, want degenen die aan de macht zijn – niet allemaal – zullen veel van hun macht en hun rijkdom kwijtraken. De energieën van deze planeet en deze wereld zijn aan het veranderen en al 15 jaar lang heeft David Brown dezelfde boodschap gechanneld.