Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 6 januari 2012

Kryon: Heling en de Magnetische Velden. Barbara Bessen 6 januari 2012. Geplaatst: 16 oktober 2014

Kryon:
Heling en de Magnetische Velden.
Barbara Bessen
6 januari 2012. Geplaatst: 16 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Heling en transformatie met Saint Germain.

Bij heling gaat het primair om het stimuleren van de electromagnetische velden. In Atlantis waren er instituten die op die manier werkten. Saint Germain leidde een tempeldeel waar intensief met de violette vlam werd gewerkt, met de energiestroom die in de huidige tijd van transformatie ook weer goede diensten doet. De manier en wijze waarmee in later tijden in Atlantis mensen in balans werden gebracht was veel complexer omdat de verbinding met de Goddelijkheid zwakker was.

Dit had met de ontwikkeling te maken, die machtservaringen, onderdrukking en manipulatie  naar de voorgond trok. Daarbij leidde de verbinding met buitenaardse bezoekers ertoe dat het werken met energieën intellectueel en technisch werd gestuurd. 


zondag 1 januari 2012

KRYON: 2012, De Waarheid is ...... 1 januari 2012. Geplaatst: 26 maart 2014

KRYON: 2012, De Waarheid is .....

Barbara Bessen
1 januari 2012. Geplaatst: 26 maart 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Nu is het er....het lang verwachte en ook gevreesde jaar 2012. Wat is er anders? Wat denken jullie? Komt er een ondergang van de wereld? Zeker niet. Zullen er grote omwentelingen komen? Ja, dat is zeker. Het kunnen lichte en ook zware omwentelingen zijn. Maar ja, dat is zeker. Het hangt van de gebieden op Aarde af en van de mensen zelf. Er zijn gebieden die nog steeds zeer gevoelig zijn voor aardeveranderingen.

Kijk naar de gebieden die al getroffen zijn, zij blijven gevoelig voor dit soort gebeurtenissen.

Het heeft met hun plaats en de verbinding met de zich bewegend aardplaten van doen. Daarnaast zal de Aarde ook op andere plaatsen van zich laten horen. Op alle delen van de Aarde zullen er lichte veranderingen in verschillende vormen zijn. Het water is daarvoor en sterk instrument. Het zijn niet alleen de zeeën en de rivieren die zich bewegen en misschien een andere weg inslaan dan gewoon, maar ook het grondwater ervaart beweging. In het bijzonder in gebieden waar kunstmatige omleidingen zijn gemaakt door stuwdammen, rivieromleidingen enzovoorts. Daar is het evenwicht tot in diepe niveaus verschoven. De Aarde probeert dit op verschillende manieren weer te herstellen.