Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 23 december 2011

Kryon: Verklaring geneeswijzen. / Barbara Bessen 23 december 2011. Geplaatst: 26 maart 2015

Kryon:
Verklaring geneeswijzen.
Barbara Bessen
23 december 2011.  Geplaatst: 26 maart 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lemurie en Atlantis en hun geneeswijzen.
Voor meditatie en de verklaringen van de laatste bijdrage nog eenmaal ter herinnering: De Aarde heeft een magnetisch raster dat niet alleen is gemaakt en fungeert als raster maar ook veelvoudige “zakken” en “deuken” heeft die de oermatrix van deze planeet en van de mensheid in zich heeft. Jullie waren oorspronkelijk – zo wilde het plan – nauw daarmee verbonden, jullie hadden de volledige kennis van wat er gebeurde. Het Goddelijk Hoger Zelf was steeds voor jullie aanwezig.
Het leidde jullie door dit niveau. Jullie lichaam resoneerde met het raster van de Aarde, jullie waren één. Toen kwam de scheiding, de nieuwe inrichting van het raster en de sprong die jullie diep in het nieuwe land katapulteerde, gescheiden van het Hoger Zelf, niet meer in volkomen resonantie levend met het magnetisch raster. Dit is voorbij. Nu bestaat de opdracht eruit om de verbinding weer te herstellen. Wij hebben het fundament gelegd.