Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 3 december 2011

Kryon: Meditatie: Zelfwaarde Barbara Bessen 3 december 2011. Geplaatst: 17 september 2014

Kryon:
Meditatie: Zelfwaarde
Barbara Bessen
3 december 2011. Geplaatst: 17 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Je heel veel bezighouden met Atlantis is niet zinvol als het de nieuwsgierigheid dient. Jullie opgave ligt hier en nu in de de tegenwoordige tijd want die vormt jullie toekomst. Als het er echter voor dient om in je kracht te komen, eindelijk je dienst oppakt, en eindelijk jullie zelfwaarde kennen, houd je dan bezig met Atlantis.

Hoe je dit moet doen? Sluit je ogen en vraag je geestelijk leider of/en je Hoger Zelf om jou te vertellen of er verdere excursies nodig zijn. Je zult voor je innerlijk oog waarnemen of je aan de hand genomen wordt om nieuwe herkenningsreizen te ondernemen.

Dan kun je nog beter uitvinden als je je meer met channelen bezighoudt, dan kun je dit vragen. Bij twijfel dien je erop te vertrouwen dat je helpers en je Goddelijke instantie hetgene inleiden dat nodig is en nu staat te wachten. Vertrouw op jezelf!


donderdag 1 december 2011

KRYON: De Innerlijke Werelden Beheersen. December 2011. Geplaatst: 11 juli 2014 / Barbara Bessen

KRYON: De Innerlijke Werelden Beheersen.
Barbara Bessen
December 2011. Geplaatst: 11 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Er is op dit moment veel aan de hand, nietwaar? Bemerken jullie de kracht van verandering? Merken jullie hoe al die transformerende stromen je lichaamssysteem sterk beroeren en mogelijk veel wat jullie beweegt, versterkt en jullie ook ietwat van je stuk kan brengen? Merken jullie dat jullie je soms niet meer zo goed kunnen concentreren als het erom gaat beslissingen te nemen of wanneer heel eenvoudige dingen van het leven aangepakt moeten worden?

Nu is het de tijd van de grote veranderingen en dat betreft niet alleen de euro, de veranderingen in het politieke landschap, de transporten van nucleair afval of de wetenschappelijke instabiliteit en de mogelijk daarmee verbonden lichamelijke symptomen.