Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 18 november 2011

Kryon: Ben jij een van de vele sleutels? Barbara Bessen 18 november 2011. Geplaatst: 15 september 2014

Kryon:
Ben jij een van de vele sleutels?
Barbara Bessen
18 november 2011. Geplaatst: 15 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur


Atlantis - Saint Germain – Sleutels.

Atlantis heeft veel technische kennis mee naar de geestelijke rijken genomen. Sinds die tijd hebben zich daartoe hoog ontwikkelde wezens zoals Saint Germain, Jezus, Thot, om er een paar te noemen, voor de ondergangbereid verklaard om de kennis te beschermen en naar andere gebieden op Aarde te brengen. Het is bekend dat iets daarvan naar Egypte en naar andere gebieden in de Oriënt ging. Evenzo trokken er groepen naar Zuid Amerika en China.

Wat niet bekend is wil ik jullie openbaren:
Verdere kennis is in Duitssprekende ruimte verzegeld en alweer iets in het Hoge Noorden, in het gebied van de Noordpool. De in de Europese gebieden opgeslagen kennis (ik spreek niet graag over landen, omdat dit tot oordelen leidt) werd al verspreid. Weet dat vele herstructureringen, met name op sociaal gebied en op het gebied van werken met het hart, uit deze hoek in de wereld werden gebracht.


maandag 14 november 2011

Kryon: De grote kwantumenergie van het universum/ DNA-laag 10. Edmunton 14 november 2011,


Kryon: De grote kwantumenergie van het universum/
DNA-laag 10.
Lee Carroll
14 november 2011, Edmunton
Geplaatst 26 januari 2014

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De grote kwantumenergie van het Universum.

Ik ga jullie informatie geven om over na te denken. De kwantumenergie die jullie in het zeer kleine zien bestaat ook in het zeer grote. Wij gaan zelfs zover om jullie te vertellen dat natuurkunde in feite verschillend is in verschillende delen van het universum, afhankelijk van wat er is in het centrum van elke galaxie.

Laten wij beginnen met het gegeven dat natuurkunde niet een standaard set van regels in het universum is. Het varieert afhankelijk van de kwantumafdruk van de schepperenergie van elk universum. Sommige lijken erg op elkaar maar zij zijn allemaal een beetje verschillend en als je de verschillen zou kennen zou jij je afvragen waarom, en dat heb ik je verteld - het gaat om wat er in het centrum is.