Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 19 augustus 2011

Kryon: Een reis naar Lemurie. Deel 2. Barbara Bessen 19 augustus 2011. Geplaatst: 8 november 2014

Kryon:
Een reis naar Lemurie. Deel 2.
Barbara Bessen
19 augustus 2011. Geplaatst: 8 november 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Jullie hebben de taak om je van oude machtstructuren te verlossen. Maar daar komen wij straks op als wij Atlantis bezoeken.

Hebben jullie het beeld van Lemurie nog voor ogen? Wij zullen nu een deel van Lemurie bezoeken. Volg mij maar. Ik leid jullie naar een heerlijk landschap. Kijk naar de hoge bomen, bomen die jullie in dit leven niet kennen.

Weelderige vegetatie wacht op jullie, vele bloemen willen jullie uitnodigen om hen te leren kennen en een tijdje bij hen te zijn.

Neem de tijd om dit alles te verkennen en leg het boek als je wilt maar even terzijde. De flora en fauna waren aan de omgeving aangepast. De vibraties van de Aarde waren in deze tijd nog hoger. De lucht had een andere, aan mist herinnerende consistentie. (samenstelling)De hoge luchtvochtigheid maakte het mogelijk dat er in enkele gebieden een regenwoud was. Andere gebieden waren bergachtig en minder weelderig begroeid, maar als ruimte voor nederzettingen zeer geschikt.