Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 6 juni 2011

Kryon: De heldere intentie voor de Gouden Eeuw 6 juni 2011.

Kryon: De heldere intentie voor de Gouden Eeuw
Sabine Sangitar
6 juni 2011. 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Kryon en ik groet jullie met de woorden OMAR TA SATT. Kryon wil jullie een bericht brengen. Momenteel komen er veel verschuivingen voor in het raster van de planeet. Wij roepen jullie op om in de intentie te gaan van de alom tegenwoordige waarheid in ELEXIER. Maar wat betekent het als wij je vragen om diep in de intentie te duiken?

Velen voelen zich onzeker en weten niet of ze echt in diepe intentie zijn. Als je twijfelt is het niet genoeg voor de intentie om contact te maken. Realiseer je dat de diepste intentie voortkomt uit je vertrouwende toewijding, zelf als je intellect het niet kan volgen. De circulerende waarheid van het goddelijk veld kan niet begrepen worden door je intellect. Open je hart en volg de energieën van vertrouwen. Vertrouw erop dat de berichten die wij je brengen voor de goud-blauwe frequentie altijd op het juiste moment komen, zodat die jou kan helpen. Dit genereert de diepe intentie en het is de sleutel tot de poort van ontwaken. Het is de hoogste frequentie van energie die jij in jezelf kunt opwekken. Het vertrouwen dat alles terecht en goed is zoals de energieën jou worden gebracht. Probeer het niet uit te rafelen en probeer het niet te begrijpen. Als je soms twijfelt, probeer dan die twijfel om te vormen, maar word niet onbuigzaam want sta jezelf toe om die energie te voelen want dan kun je hem omvormen. Dit vormt ook diepe intentie.