Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 2 april 2011

Kryon. Begrijp je dualiteit. 2 april 2011

Kryon. Begrijp je dualiteit.
Lee Carroll
Gepubliceerd: 2 april  2011
Geplaatst 13 februari 2014

                                                                    
OPMERKING VAN LEE: Deze transcriptie is feitelijk een combinatie van 3 channelings over dit onderwerp die gedurende twee maanden plaat vonden. Het is een van de moeilijkste onderwerpen voor de New Age, en Kryon vindt een duidelijke uitleg van het grootste belang! Het is een moeilijk onderwerp dat voor velen ongelooflijk lijkt of bedreigend of duister. Het veroorzaakt in sommigen van jullie woede en in anderen ongeloof, maar het is een kernwaarheid die begrepen moet worden. Want, zonder deze kennis, sta je voor een grote barrière die je belemmert verlicht te worden.

Gegroet, beste mensen, ik ben Kryon van de Magnetische Dienst. 


Er zijn mensen die zouden zeggen dat dit soort communicatie onmogelijk is, te moeilijk. ‘Wat is het proces’, zeggen ze, waardoor het menselijk wezen zou kunnen spreken alsof de mens de verbinding was?’ En ik zeg jullie – dat proces is gemakkelijk uit te leggen, want de mens is de engel op Aarde. Er is een directe verbinding naar de Geest (Spirit) en jullie hebben deze het Hoger Zelf genoemd. Dit spirituele deel van de mens is als een antenne die je hele leven golft in de wind. Sommigen van jullie weten wat je hiermee moet doen – je sluit je aan op dit heilige kanaal. De meesten doen dit niet. Maar, zodra je dit doet kom je in de meest diepe meditatie. De uitnodiging in deze energie is om dat kanaal te ontwikkelen en je af te stemmen op die energie.
vrijdag 1 april 2011

Kryon: Een tijd voor Wonderen. April 2011.

Kryon: Een tijd voor Wonderen.

Barbara Bessen

April 2011. Geplaatst: 5 maart 2014

Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst!

Laten wij een tijdje nauwer samenwerken. Is het zo goed? Ik ben heel dicht bij jullie om te bemiddelen: Vrees niet! Wees niet bang in deze opwindende tijd en blijf helemaal bij jezelf.

Vanuit deze plek, jullie eigen midden, zouden jullie vanaf nu je leven moeten betreden. En laat mij jullie vertellen: Veel is niet zoals het lijkt. Dat wat jullie via de media gepresenteerd wordt is verraderlijk omdat het jullie tot verkeerde speculaties verleidt en jullie vooral in angst laat zijn. Vaak ook omdat onvoldoende of valse informatie wordt verstrekt. Vaak is dat opzet. Angst is de afwezigheid van liefde en heeft in deze tijd veel kracht omdat het vaak op andere manieren wordt gebracht. Wie in angst is, negeert zijn eigen goddelijkheid.

Meer lezen >>>zondag 27 maart 2011

Kryon: De Zaak der Verlichting. Maart 2011. Geplaatst: 27 mei 2014 / Barbara Bessen

Kryon: De Zaak der Verlichting.
Barbara Bessen
Maart 2011. Geplaatst: 27 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Daar ben ik weer. De maand is om  en weer hebben jullie een slag van het levenswiel gedraaid. Of hebben jullie de directe weg genomen, zonder in herhalingen en patronen te geraken, deze belevenissen uit het verleden die jullie ogeslagen hebben?

Het is het doel om nieuwe wegen te gaan zonder oude opgeslagen zaken. Dat is het proces waarin jullie nu zitten. Het gaat werkelijk om sterke transformatie. Nog steeds, want jullie zitten al jaren in dit proces. Het gaat nu meer om de fijnafstelling van jullie oordelen om te zijn wat jullie werkelijk zijn, Goddelijke wezens die ervaringen op Aarde hebben.