Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 14 februari 2011

Kryon: Neem je innerlijk werk serieus! 1 / David Brown 14 februari 2011 /Geplaatst: 23 mei 2015

Kryon:
Neem je innerlijk werk serieus! 1
David Brown
14 februari 2011 : San Pedro, Costa Rica
Geplaatst: 23 mei 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Het is prachtig om hier vanavond bij jullie allen te zijn. Sommigen van jullie zijn nu al een tijdje samen en beginnen deze leringen te begrijpen; jullie beginnen te begrijpen hoe zij werken en jullie beginnen te zien hoe krachtig zij zijn.

Er komt een nieuwe wereld aan en deze nieuwe wereld zal heel, heel anders zijn dan het leven van vandaag. Er gaan grote veranderingen komen in dit leven en er zal een reductie van de bevolking zijn; dingen zullen niet makkelijk zijn als wij naar 2012 en het einde daarvan gaan.

De mensen die Christusbewustzijn hebben zullen het leven het makkelijkst vinden en dit betekent dat hun hele familiesamenstelling in harmonie is.


Kryon: Neem je innerlijk werk serieus! 2 / David Brown 14 februari 2011 Geplaatst: 24 mei 2015

Kryon:
Neem je innerlijk werk serieus! 2
David Brown
14  februari 2011 : San Pedro, Costa Rica
Geplaatst: 24 mei 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ieder van jullie die deze channelings hoort is hier om geschenken te brengen en hen hier op Aarde te manifesteren. Jullie zullen allemaal helers zijn die deze boodschappen horen en het is aan jullie om jezelf in alle glorie te manifesteren en je ego compleet los te laten en jezelf veilig te voelen, zeker, en gedragen.

Alle helers hebben moeilijke levens gehad, het was ook de bedoeling zodat jullie jezelf kunnen begrijpen, zodat jullie je door vele, vele zaken heen moesten werken zodat jullie alle anderen zouden kunnen begrijpen. Wat jullie in jezelf hebben geheeld zal makkelijk in staat zijn om anderen te helen, hoe meer jullie dit zullen doen, hoe schoner en completer jullie zullen worden.

Hoe completer jullie zijn, hoe beter mens jullie zullen zijn…….er zullen velen zijn die het nodig hebben om vanuit het duister naar het licht te gaan. Er kunnen moeilijke tijden voor jullie liggen ……en jullie weten dat deze Aarde jullie toebehoort; het is jullie Aarde en die hoort jullie toe en die behoort ook alle anderen die erop leven toe…..niet alleen aan een minderheid. Het is voor de duisteren zinloos om door te gaan met waar zij mee bezig zijn want wat zij ook opbouwen, zal ineen storten.