Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 21 december 2010

Kryon: Kryon bezoeken. December 2009. Geplaatst: 21 juli 2014 / Barbara Bessen

Kryon: Kryon bezoeken.
Barbara Bessen
December 2009. Geplaatst: 21 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur.

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Hebben jullie zin in een groter stukje Kryon? Willen jullie mij direct voor jullie innerlijk oog zien en bemerken? Zo zullen wij vandaag met onze bijeenkomst beginnen. Het is een dubbele ontmoeting. Jullie zien deze geschreven woorden met hun energiepakketten door deze partnerin en jullie zien mij met gesloten ogen op een ander niveau. Zijn jullie bereid? Goed, sluit dan je ogen en adem een paar maal diep. Visualiseer dan een weide. Stel je voor dat je op een weide staat. Wij hebben op het vijf-dimensionale gebied een weide voor jullie geschapen die erop wacht tot jullie daar komen. De weide is zoals jullie je die voorstellen. En wij geestelijke wezens komen dan in dit gezamenlijk geschapen scenario binnen.

Neem de tijd voor deze visualisatie. Visualisatie is een belangrijk werktuig voor het bereiken van jullie wensen. Dit visualiseren moet echter wel met een sterk hartgevoel en jullie hele opmerkzaamheid gebeuren.Nieuwjaarsboodschap 2009-2010. Balans zoeken. 21 december 2009, Geplaatst: 23 februari 2014

Nieuwjaarsboodschap 2009-2010.
Balans zoeken.
Oth-channeling door Ellen Rauh
21 december 2009, Nederland
Geplaatst: 23 februari 2014

Ik voel me zo wankel en kwetsbaar. Wat is er aan de hand?

Proficiat. Je zoekt een nieuwe balans in subtiele energie. Blijf vooral subtiel. Je wankel-zijn heeft te maken met een te hoge afstemming en een te kleine gronding. Aan je hoge afstemming hoef je niets te doen, maar je aarding zou je moeten vervierdubbelen. Hoe jij dat ook doet: ben bezig met materie, loop, ben met Aarde bezig, ben desnoods met steen bezig, maar alles wat vaste materie is. Hoe vaster de materie, hoe meer aarding jij krijgt.

Probeer je regelmatig te voeden met van alles wat uit de Aarde komt – wat in de Aarde groeit en niet wat er boven groeit. Ook dit helpt jou om te aarden. Pas jouw voedingssysteem, jouw gewoonte van voeding aan. Jouw voeding maakt jou nu ijl. Probeer intuïtief te weten wat jouw lichaam nodig heeft. Laat alle ideeën die je hebt over voeding los. Jouw voeding maakt jou ijl. Jouw voeding zorgt voor een hoge afstemming. Weet dat die hoge afstemming blijft. Zorg dus nu voor een goede aarding, dan ben jij jouw wankel-zijn kwijt en kun jij jouw ijle ideeën, jouw ijle signalen concreet en duidelijk naar buiten brengen.