Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 8 december 2010

Kryon: Wees de Angst.1 / David Brown 8 december 2005: Geplaatst: 23 april 2015

Kryon:
Wees de Angst.1
David Brown
8 december 2005: Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 23 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is een eer om hier te zijn op deze prachtige avond. Liefde omringt ons allemaal. Jullie zijn helemaal liefde. Jullie zijn helemaal vreugde, vrijheid en extase. Vandaag de dag is het menselijk bewustzijn laag - lager dan het zou moeten zijn. Ik weet dat jullie allen aan je innerlijk zelf werken op de reis naar liefde, vrijheid, vreugde en extase. Er is veel liefde op deze wereld maar de meesten van jullie hebben geleerd om niet lief te hebben, hoewel het jullie droom is om lief te hebben. Jullie passie en verlangen is om liefde en eenheid en vreugde te ervaren en de eenheid en vreugde van het Goddelijke.

Er is een nieuwe energie bij ons en er komen vele verhogingen van energie op jullie af. Deze energie zal jullie steunen en assisteren om je dromen binnen te stappen, om jullie te helpen je dromen te leven.
Kryon: Wees de Angst.3 / David Brown 8 december 2005: Geplaatst: 25 april 2015

Kryon:
Wees de Angst.3
David Brown
8 december 2005: Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 25 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Als jullie een woedende realiteit in je leven scheppen hebben jullie een fragment van een boos kind dat er klaar voor is om geheeld te worden, om in een magische sfeer geplaatst te worden. Binnenin ieder van jullie is er een magiër die precies weet hoe hij dit moet doen. De magiër zal welke angst dan ook behandelen. Achter het raster van Christusbewustzijn is er een raster dat is geschapen door de magiër van deze planeet.

Ga dus verder dan het raster van het Christusbewustzijn en verbind je met de magiër. Voel je energie omhoog gaan naar een nieuwe dimensie. Magiërs als Merlijn of St Germain zullen jullie energieën rondom angst vasthouden.

Het kind binnenin jullie heeft het ook nodig om zijn angst vrij te laten en het recht van uitdrukking te hebben. Als jullie zo’n kind in jezelf hebben gevonden geef het dan volledig toestemming om uit te drukken wat het ook voelt.


Kryon: Obstakels ontwijken op je reis naar bewustzijn.1 / David Brown 8 December 2004 Geplaatst: 14 april 2015

Kryon:
Obstakels ontwijken op je reis naar bewustzijn.1
David Brown
8 December 2004 : Wynberg, Kaapstad
Geplaatst: 14 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Het is geweldig om hier vanavond bij jullie te zijn. In vele levens hebben kleine groepen mensen samengewerkt op deze en op andere planeten door de melkwegstelsels heen. Jullie zijn de helers die naar de Aarde zijn gekomen om taken en werk uit te voeren op specifieke manieren.

Sluit je ogen en kijk even naar binnen en laat je energieën zich settellen en ontspannen. Verbind je met Moeder Aarde door je voetzolen heen en met Vader Hemel door je kroonchakra. Laat deze krachtige energieën jullie allemaal verbinden en stabiliseren als groep – een groep mensen die op de planeet voor het eerst zijn samengekomen. Laat de energieën van herinnering jullie omarmen de herinnering van het samenwerken met elkaar, hoofdzakelijk in de dagen van Lemurie en Atlantis.

Op deze planeet heeft het leven vele wendingen en bochten voor degenen van jullie die samenzijn. Wees als Een en realiseer je eigen ziel door samen te zijn.Kryon: Obstakels ontwijken op je reis naar bewustzijn.2 / David Brown 8th December 2004 Geplaatst: 15 april 2015

Kryon:
Obstakels ontwijken op je reis naar bewustzijn.2
David Brown
8th December 2004 : Wynberg, Kaapstad
Geplaatst: 15 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Een van de grootste moeilijkheden voor mensen op de planeet is de tweede chakra – de chakra van creativiteit. Het is ook de chakra van creatie en medescheppen en er is een groot gebrek aan begrip en waarheid op dit aardse ruimteschip rondom dit chakra en daarom voelen wij dat het noodzakelijk is om duidelijkheid te brengen over dit deel van jullie lichaam.

Channel al je bewustzijn naar dit chakra – jullie worden nog steeds vastgehouden in de schoot van Moeder Aarde. Er is heel veel schuld en schaamte in het gebied van de tweede chakra. Herken de schuld en de schaamte en laat daarbij alle seksuele schuld en schaamte los. In de waarheid kan er geen schuld en schaamte rond seksualiteit zijn want jullie seksualiteit behoort jullie toe. Die is net zo uniek als jullie zelf zijn. Er is geen eenduidige manier om dit te doen. Er zijn geen regels rondom de handeling van seks. Om betekenisvolle seks te hebben moet de tweede chakra verbonden zijn met de hartchakra. Twee mensen ervaren de diepste intimiteit dus niet alleen fysiek door de tweede chakra maar ook door de hartchakra. In de hartchakra is er alle betekenisvolle consideratie voor de partner. Het hart zal altijd een partner kiezen waarvan je kunt houden en de energie kunt toestaan in een cirkel in beide richtingen door je genitaliën te stromen en te geven en te ontvangen.


Kryon: Wees de Angst.2 / David Brown 8 december 2005 Geplaatst: 24 april 2015

Kryon:
Wees de Angst.2
David Brown
8 december 2005 : Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 24 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Laat je lichaam energie krijgen en je hart zich openen en wijder worden. Waar er pijn in je hart is, laat de energie van de groep de pijn oplossen en verwijderen. Hoe zachter en vriendelijker jullie worden, hoe sterker en krachtiger jullie worden. Hoe zachter en vriendelijker jullie zijn, hoe groter de spirituele geschenken zijn die jullie kunnen ontvangen.

Jullie moeten sterker zijn om de ruimte van vriendelijkheid vast te houden en in deze staat een kinderlijke onschuld hebben die Gods werk met eenvoud en gemak kan doen.

Laat de energie van Kryon in je lichaam stromen en meer liefde je hart vullen. Open nu je hart en wees je ervan bewust terwijl het zachter en vriendelijker wordt. Laat tegelijkertijd de geheiligde mannelijke/ vrouwelijke energieën je hart vullen en vermengen en terwijl zij samengaan, brengen zij allerlei creatie met zich mee. Dus als jullie van liefde dromen, over wie gaat het dan? Wij weten allemaal dat wij van onszelf moeten houden maar over wie gaat het werkelijk als wij over liefde dromen?


maandag 6 december 2010

Kryon: De consequentie van de magnetische liefdesenergie. ........ 6 december 2006 Geplaatst 26 mei 2014

Kryon: De consequentie van de magnetische liefdesenergie. Oprichting van een persoonlijke lichtpilaar om de magnetische energie te harmoniseren.Sabine Sangitar
6 december 2006 Geplaatst 26 mei 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Ik ben Kryon van de magnetische dienst. Ik groet ieder van jullie met de onmetelijke liefde en de woorden OMAR TA SATT.

Bewegende tijden, opwaarderingen en energieverhogingen vinden plaats want de poorten van de dimensies gaan steeds verder open. Hoe verder de poorten opengaan hoe meer magnetische energie de dualiteit in kan stromen.

Natuurlijk hebben jullie al in de gaten dat dingen omhoog gaan, vele dingen in jullie leven worden verbroken en vormen weer een andere eenheid. De magnetische energie is de energie van de nieuwe tijd en heeft grote consequenties voor alles wat er is, voor mensen en voor Lady Gaia.
zondag 5 december 2010

Kryon. Het magnetische veld. De betekenis van de balans........... 5 december 2007. Geplaatst: 27 maart 2014

Kryon. Het magnetische veld. De betekenis van de balans tussen geven en nemen. Neem de tijd voor innerlijk terugtrekken
Sabine Sangitar

5 december 2007. Geplaatst: 27 maart 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Ik Ben Kryon en ik groet het collectief met de onmetelijke liefde van de magnetische energie. Met de woorden OMAR TA SATT heet ik jullie warm welkom.

Het veld van het magnetische raster wordt constant her-lijnd en verbonden met de vibraties van de aarde-energie en dat niet alleen dagelijks maar zelfs per uur. Er komen grote veranderingen aan en de mensen zijn verdeeld.

Aan de ene kant zijn er de mensen die zich willen houden bij de oude structuren. Zij kunnen echter geen stand houden en sluipen weg naar de oneindigheid van slaap en vergetelheid. De andere mensen beginnen te begrijpen dat de gouden eeuw zichzelf in alle facetten begint te laten voelen.
Kryon: Geconfigureerde Energetische Helingssnelheid. 5 december 2006 Geplaatst: 29 maart 2014

Kryon: Geconfigureerde Energetische Helingssnelheid.
Gechanneld door David Brown
5 december 2006 : Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 29 maart 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
.


Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om vanavond hier te zijn. Vanavond hebben wij een kleine agenda. De weinige aanwezigen hebben vele, vele levens met Kryon samengewerkt. Er is veelliefde tussen jullie allen maar er is ook veel karma, veel karma. Hoewel jullie in dit leven hechte relaties hebben heeft iedereen in deze zal een of andere relatie met elkaar, in feite met iedereen en er is een diep begrip, een mysterieus geheim begrip dat door jullie allen heenstroomt.. 

Jullie zijn allemaal op een missie om deze planeet te veranderen naar iets zeer speciaals, niet dat het momenteel niet speciaal is, maar nog specialer – om haar naar een planeet van liefde te brengen, naar een plaats waar liefde het enige antwoord is. Het is altijd de waarheid van de planeer Aarde geweest dat liefde alles overwint en dat liefde het antwoord op elk probleem is.