Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 4 december 2010

Kryon: De energie van vriendschap. 4 december 2007

Kryon: De energie van vriendschap.
Gechanneld door David Brown
4 december 2007: Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 26 februari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het geweldig om hier te zijn, juist op de eerste dag van de zomer. Er stroomt een nieuwe energie naar dit aardse ruimteschip. Het is de energie van vriendschap tussen de seksen. Het is een heel moeilijke energie om mee om te gaan en nogmaals brengen wij vanavond veel liefde en aan jullie voeten zullen jullie engelengidsen ervaren die vol ontzag en liefde zijn voor de reis waaraan jullie bezig zijn, een reis van zelfontdekking en een reis naar binnen toe om het ego los te laten om in dit leven je eigen ziel te worden.

Nogmaals, er hangt hier veel liefde en er komt veel liefde naar Afrika en Kaapstad, want er komen vele nieuwe energieën aan. Dit jaar zijn er veel nieuwe energieën gekomen die moeilijk in je op te nemen waren, maar als dat gebeurt zal de dag van uitbetaling komen. Velen van jullie zijn dit jaar door moeilijke tijden heengegaan. Jullie hebben grote uitdagingen en moeilijke situaties gehad, maar jullie hebben je er doorheen geslagen en gedaan wat jullie moesten doen. Als jullie dat toen niet deden zullen zij opnieuw op je pad komen totdat jullie de confrontatie wel zijn aangegaan.
vrijdag 3 december 2010

KRYON: Eindelijk Ontwaakt – en in een grotere Werkelijkheid glijden. - December 2006. Geplaatst: 30 juni 2014 / Barbara Bessen

KRYON: Eindelijk Ontwaakt – en in een grotere Werkelijkheid glijden.
Barbara Bessen
December 2006. Geplaatst: 30 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Mijn taak is veelvoudig en reikt steeds verder. De kerngroep Kryon bewerkt nieuwe planeten. Een ander deel is het bij de hand nemen van de mensheid en die naar een nieuwe tijd te geleiden. Wij hebben ons vast voorgenomen al degenen van jullie die aan de andere kant van de sluier een contact voor de nieuwe tijd afsloten, wakker te schudden.

In voorgaande channelings sprak ik over ”zachtjes wakker kussen” maar ik ben tot rammelen overgegaan omdat ik geloof dat het zo beter wordt begrepen. Stel je voor, er zijn nog steeds lichtwerkers die sluimeren. Die willen gewoon niet wakker worden. Die willen niet zien: “Wie ben ik? Waarom ben ik hier en wat is mijn taak?” Zij dromen en leven maar zo’n eind heen, enkelen van hen ook scheldend. Zij zijn niet tevreden met wat zij in hun leven ervaren. Zij klagen over hen niet welgezinde machten die hun lot bepalen en zijn kwaad op een God die, zo schijnt het, ook kwaad is op hen en hen niet welgezind is.
donderdag 2 december 2010

Kryon: Stroom de Nieuwe Wereld in. 2 december 2008

Kryon: Stroom de Nieuwe Wereld in.
Gechanneld door David Brown
2 december 2008 : Marina da Gama, Cape Town
Geplaatst op 17 januari 2014
Vertaald uit het Engels door
Henk Steur


Gegroet geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om weer hier in Marina da Gama te zijn. Er hangt hier veel liefde en verandering in de lucht; vele verschillende energieën komen naderbij en de energieën van Mars en Venus komen steeds dichterbij en brengen liefde en de agressieve energie om de dingen op te schudden die jullie tegenhouden om lief te hebben.

Er komt een hele nieuwe wereld aan en jullie energieën moeten helder zijn. Wij weten dat jullie al vele jaren op het pad lopen en wij gaan dieper, steeds dieper een nieuwe wereld binnen en lossen oude, heel oude wonden op en gaan steeds verder terug naar vorige levens en tijden, helen littekens die leven na leven hebben beïnvloed – bijna vanaf het begin der tijden.

woensdag 1 december 2010

Kryon: Jouw Goddelijke Liefdesbrief. 1 december 2007. Geplaatst: 24 juli 2014 / Barbara Bessen


Kryon: Jouw Goddelijke Liefdesbrief.
Barbara Bessen
1 december 2007. Geplaatst: 24 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Deze opening, dat waarmee ik mij voorstel, kan jullie een beetje komisch voorkomen. Zeg mij, Kryon, wie jij werkelijk bent, hoor ik jullie zeggen. Dat wil ik jullie graag vertellen, als jullie mij zeggen wie jullie werkelijk zijn…..Wie zijn jullie? En wie ben ik?

Beiden zijn verbonden met de inter-dimensionaliteit. Wij zijn van hetzelfde slag, zo zou je het kunnen verklaren. Op een ander niveau weten jullie precies wat hier op de Aarde te doen is en waarom jullie hier zijn, en wat mijn dienstverlening is. Die van jullie was de dualiteit en de scheiding als Goddelijk Zelf, een deel van Al Wat Is te ervaren.
Kryon –Persoonlijke Inventaris. Boodschap voor december 2008. Geplaatst: 26 juli 2014 / Barbara Bessen

Kryon –Persoonlijke Inventaris.
Boodschap voor december 2008.

Barbara Bessen
Geplaatst: 26 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Eer mooi gezelschap waarbij ik hier vanavond mag komen. Zijn jullie zeker, lieve mensen, dat jullie hier goed zijn? Ja? Ik zie een paar “surfers” die zich “geheel toevallig” op deze site bevinden en nu voor het eerst met Kryon in contact treden.

Jullie zijn zeker verbaasd over hoe jullie hier zijn gekomen, nietwaar? Oh ja, dit is geen toeval. Geloven jullie nog in toeval? Dat bestaat niet.

En wat het contact betreft dat wij hier gaan hebben, dat is geleid. Zoals jullie door je geestelijke leiders die jullie beschermengelen noemen, en door jullie Hoger Zelven allemaal geleid zijn. Zij hebben jullie waarschijnlijk naar deze site gebracht omdat zij denken dat jullie hier goed zitten.

Meer lezen >>>Kryon: Attributen van de Nieuwe Energie. 2 Barbara Bessen December 2004. Geplaatst: 19 juli 2014

Kryon: Attributen van de Nieuwe Energie. 2
Barbara Bessen
December 2004. Geplaatst: 19 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Uittreksels uit een channeling van Kryon, door Barbara Bessen, Bonn-Bad Godesberg, november 2004.
Het tweede attribuut is medescheppen. Daarmee hebben jullie de mogelijkheid in je leven te brengen wat jullie nu willen hebben. Dat doen jullie met de kracht van het woord en jullie gedachten en met de kracht van het voorstellingsvermogen, van het krachtig inleven, waardoor het zich manifesteert. Ik heb het hier niet over het hoofd, ik heb het over het gevoel waardoor de zaak die jullie wensen, ook kracht, energie en liefde eraan toevoegt. Ik spreek over dat jullie je bijvoorbeeld een nieuwe woning wensen en dan eenmaal heel duidelijk visualiseert hoe die eruit moet zien en hoe jullie je daarin voelen. Dan kunnen jullie rustig de gordijnen gaan ophangen en een kopje thee inschenken als jullie in de nieuwe keuken zitten. Geef je creaties in je dagdromen energie en liefde.

Daar waar jullie later zijn, in de nieuwe dimensie, zijn een gedachte en de wil al voldoende. Tot dat moment moeten jullie proberen jullie kracht en energie in je wensen te brengen waardoor zij sneller kunnen manifesteren.


Kryon: Attributen van de Nieuwe Energie. 1 Barbara Bessen December 2004. Geplaatst: 18 juli 2014

Kryon: Attributen van de Nieuwe Energie. 1
Barbara Bessen
December 2004. Geplaatst: 18 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Uittreksels uit een channeling van Kryon, door Barbara Bessen, Bonn-BadGodesberg, november 2004.

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Ik ben in diepe liefde en waarheid gekomen en ik verheug mij zeer om vandaag hier in deze groep en in dit huis te zijn.

Het is een beetje ouderwets, nietwaar? Maar er zijn hier prachtige energieën. In oude muren zitten vaak ook energieën die niet zo vriendelijk zijn.

Stel je eens voor dat in het huis waar je woont alles is gebeurd. Hier in dit huis is in elk geval zeer veel liefde, kracht en energie. Een plaats waar concepten en plannen uitgewerkt worden om andere mensen ten dienste te zijn. Ook als het er vandaag naar uitziet alsof de tijd stil is blijven staan zeg ik tegen jullie: Het is “up to date.” Het is als een tempel van liefde en licht. Ik verheug mij om in deze tempel met jullie te kunnen werken en wil ook meteen even vertellen wie er met mij zijn meegekomen. Wij zijn natuurlijk nooit alleen. En jullie zijn ook nooit alleen.
Kryon: Eindelijk ontwaakt en in een grotere werkelijkheid glijden Barbara Bessen December 2006. Geplaatst: 1 oktober 2014

Kryon:
Eindelijk ontwaakt en in een grotere werkelijkheid glijden
Barbara Bessen
December 2006. Geplaatst: 1 oktober 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur 

Wees gegroet, lieve vrienden, wees gegroet. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Mijn taken zijn veelvoudig en reiken steeds verder. De kerngroep Kryon werkt aan een nieuwe planeet. Het andere deel is aanwezig om demensheid bij de hand te nemen en naar de nieuwe werkelijkheid te geleiden. Wij hebben ons vast voorgenomen om allen die aan de andere kant van de sluier een contract voor de nieuwe tijd hebben gesloten, wakker te schudden. In vorige channelings sprak ik van “zachtjes wakker kussen” maar ik ben tot schudden overgegaan omdat ik denk dat dit beter werkt.

Want stel je eens voor: er zijn nog steeds lichtwerkers die sluimeren. Die willen gewoon niet wakker worden. Die willen zich niet afvragen: “Wie ben ik? Waarom ben ik hier en wat is mijn taak?” Zij dromen en leven gewoon verder – enkelen van hen ook vloekend. Zij zijn niet tevreden met wat zij in het leven ervaren. Zij mekkeren over de hen niet welgezinde machten van het lot en zijn boos op een God die – zo schijnt het – ook boos op hen is en hen niet welgezind is.