Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 10 november 2010

Kryon: Overzicht over de planeet van de toekomst / David Brown 10 november 2004 / Geplaatst: 17 mei 2015

Kryon:
Overzicht over de planeet van de toekomst
David Brown
10 november 2004: Wynberg, Kaapstad.
Geplaatst: 17 mei 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Het is prachtig om hier weer bij deze dierbare groep lichtwerkers te zijn; deze groep ankert vele moeilijke energieën in de Aarde en de prachtige stad Kaapstad in het zuiden van Afrika. Er is veel werk verzet sinds de laatste keer dat wij elkaar spraken en vele dingen zijn er in de wereld veranderd. De op angst gebaseerde politiek van de Verenigde Staten gaat onverdroten voort, de hebzucht en de behoeften van de United States buiten vele andere naties uit.

Ieder mens heeft een rechtmatige plaats, hoort thuis en heeft een geschenk voor de planeet.

Er moet een eerlijke wereld zijn omdat iedereen op deze Aarde gelijk is; misschien niet materieel maar zeker spiritueel. Allen zijn gelijk en hebben dezelfde verbinding met het Goddelijke; allen horen thuis in de armen van het Goddelijke, ongeacht ras, geloof of kleur. Alle mensen zijn gelijk in de ogen van God, het Goddelijke.dinsdag 9 november 2010

Kryon: Transformatie in de Nieuwe Energie. 2 Barbara Bessen 9 november 2003. Geplaatst: 30 juli 2014

Kryon:
Transformatie in de Nieuwe Energie. 2
Uittreksel uit een channeling van Kryon door Barbara Bessen in Bonn, Bad-Godesberg.
9 november 2003. Geplaatst: 30 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Jullie waren voor lange tijd in de vergetelheid geworpen en kunnen je tot nu toe niet veel herinneren waar jullie allemaal waren. Het is nu de tijd om dit allemaal weer te ervaren.

Jullie kunnen je nu herinneren en erkennen wie jullie werkelijk zijn. Het is tijd dat jullie scepter in de hand nemen want jullie bestemmen uiteindelijk en eindelijk, wat er gebeurt. Jullie zijn een deel Van GOD, jullie zijn SCHEPPER-potentiëlen. Erken jullie kracht. Jullie hebben de kracht en de macht om je leven in te richten. Veel van wat er op deze Aarde gebeurt – wetenschappelijk, politiek, sociaal – is invloed van buitenaf. Externe invloed door wezens, groepen, instituten, die zeggen en bestemmen wat de mensheid moet doen. Dat wat men met jullie in de media doet, in de pers, film, radio en televisie – zoals jullie dat uitdrukken – is natuurlijk grotendeels ook invloed van buitenaf. Men bestookt jullie met bepaalde dingen en neemt jullie de eigen verantwoordelijkheid af en verwacht van jullie dat jullie alles doen zoals het beschreven werd. Hoe jullie er als vrouw uit moeten zien. Hoe jullie je als man moeten gedragen. Welke verzekering nodig is, Wat jullie moeten eten. Al die gedragspatronen, al deze dogma’s zijn nu overbodig. De Aarde begeeft zich in een nieuwe tijd en ik roep jullie nogmaals op: Ga in jullie kracht, in jullie potentieel en erken wie jullie werkelijk zijn. Dat is het belangrijkst. Dat is de grondsteen waarop jullie je verder kunnen ontwikkelen.Kryon: Transformatie in de Nieuwe Energie. 1 Barbara Bessen 9 november 2003. Geplaatst: 29 juli 2014

Kryon:
 Transformatie in de Nieuwe Energie. 1
Uittreksel uit een channeling van Kryon door 
 Barbara Bessen in Bonn, Bad-Godesberg.
9 november 2003. Geplaatst: 29 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst en ik werk hier vanaf het begin van de Aarde. Het was mijn opdracht om met vele helpers het magnetische Raster van de Aarde te installeren zodat er biologie hier op Aarde kan zijn.

Dat was mijn eerste opdracht. Ik werd daarna nog twee keer geroepen om het magneetveld te veranderen wat ook een volledige herstructurering van de Aarde tot gevolg had. De ondergang van Atlantis had daar ook mee te maken. Het was gewoon nodig om de energieën die zich daar uitgebreid hadden, de ontwikkeling der mensheid, te stoppen. Er zijn maar weinig zielen in de derde dimensie gebleven en zij hebben hun kennis meegenomen naar andere gebieden. Veel werd er in het esoterische bereik tot nu toe beschermd. Jullie kunnen deze kennis ook als geheime kennis zien.

Meer lezen >>>maandag 8 november 2010

Kryon: Wat gebeurt er echt in 2012? November 2009. Geplaatst: 8 juli 2014 / Barbara Bessen

Kryon: Wat gebeurt er echt in 2012?
Barbara Bessen
November 2009. Geplaatst: 8 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, wees gegroet. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het mij een bijzondere eer om hier in deze groep met uitgekozen mensen te zijn. Nee, ik wil daarmee geen oordeel geven. Alle mensen zijn geëerd en geliefd. Maar er zijn mensen die wij als pioniers beschouwen, de oude zielen die nu op de planeet rondlopen om de Aarde en de mensheid te dienen.

Zij doen dit in twee groepen, de ene zijn de Ouden van Dagen die weten wat er te doen is en dan zijn er degenen die niet weten waarom zij hier zijn. Die vaak heel diep in zich een leegte voelen die niet door aardse evenementen en goederen kan worden gevuld. Zij weten niet wat er met de Aarde gebeurt. Zij lezen geen boodschappen zoals deze. Zij zijn gewoon hier en voelen instinctief het juiste.
zondag 7 november 2010

Kryon: Elk mens is hier met een reden.2. / David Brown 7 November 2006 Geplaatst: 3 april 2015

Kryon:
Elk mens is hier met een reden.2.
David Brown
7 November 2006 : Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 3 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Lieve mensen, jullie zijn de gelukkigen want vanavond zullen jullie dit kind helen en deze innerlijke terreur vrijlaten uit jullie energie, uit jullie aura, uit jullie psyche en het laten gaan zodat jullie een andere waarheid binnen kunnen stappen, een andere realiteit; een realiteit die maar weinig mensen op deze planeet ooit hebben gedeeld en ooit hebben bereikt.

Laat jezelf steeds zachter en steeds vriendelijker worden en steeds liefhebbender. Voel jezelf in je stoel, voel Spirit die je vasthoudt, je streelt. Wees een met Spirit en laat jezelf in Spirit smelten, in die steun.

Want Spirit is vanavond zowel mannelijk als vrouwelijk. Laat jezelf wegzakken en voel je gesteund door deze mannelijke en vrouwelijke energie die op dit moment de energie van EENHEID is. Jullie kunnen alleen zijn maar jullie zijn tegelijkertijd EEN!Jullie zijn in jullie waarheid.  Achter de grenzen van deze zaal is alles vrouwelijk; een grootse, vrouwelijke maan houdt jullie in dit proces en houdt jullie rustig en veilig en gezond.