Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 6 november 2010

Kryon: Doe het hoe dan ook! 1. David Brown 6 november 2007 Geplaatst: 31 oktober 2014

Kryon:
Doe het hoe dan ook! 1.
David Brown
6 november 2007 Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 31 oktober 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het geweldig om hier vanavond te zijn want er is veel liefde en veel angst in de lucht. Vele, vele veranderingen hangen op dit moment in de lucht en vele dingen in jullie levens veranderen, of jullie het nu willen of niet en of jullie er nu op voorbereid zijn of niet, er komt verandering, veel verandering.

Voor sommigen van jullie is de nieuwe wereld nu heel, heel dichtbij en als wij in deze channelings spreken over de nieuwe wereld spreken wij over het in staat zijn om je realiteit te scheppen waarvan jullie dromen, zoals jullie willen dat het zal zijn.

Jullie zullen allemaal je negatieve energieën loslaten en een nieuw leven en een nieuwe wereld  scheppen uit liefde en compassie. Jullie zullen een wereld scheppen van geloven en scheppen maar jullie zullen het moeten geloven omdat het dan jullie realiteit zal worden.


Kryon: Doe het hoe dan ook! 2. David Brown 6 november 2007 Geplaatst: 2 november 2014

Kryon:
Doe het hoe dan ook! 2.
David Brown
6 november 2007 Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 2 november 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De sleutel naar evolutie op deze planeet is niet de industrialisatie maar het moederschap en het moederen over de kinderen van de planeet en erop toezien dat de moeders de ruimte en de tijd hebben om hun kinderen liefde en verzorging te geven.

Natuurlijk zijn de kinderen de toekomstige generatie van deze planeet en het Westen heeft behoorlijk geleden door deze geïndustrialiseerde wereld, het Oosten volgt. De wereld van de auto, hoog oprijzende gebouwen en de moderne technologie brengt de mensen steeds verder en verder weg van de waarheid van wie zij werkelijk zijn. Wie is een mens? Wat is een mens? Dit is een vraag die door 6 miljard wordt gesteld. Met alle bedoelingen en intenties van deze channelings is de mens op dit moment, is het menselijk ras, in een gewonde staat, het is in een gefragmenteerde staat.

De mensheid in het algemeen is een groot rommeltje dat nergens heen gaat, men denkt aan de volgende auto, het nieuwe huis, de materiële wereld. Waar zoeken jullie echt naar?
Ga dus steeds dieper in je lichaam en vind wat het is waar jullie naar zoeken, zelfs als jullie jezelf voor de gek houden en tegen jezelf zeggen  “Ik zoek nergens naar.” Zelfmisleiding is een van grote menselijke uitvluchten. Er zijn vele, vele goede mensen op deze planeet, 6 miljard in feite, maar als een van deze goede mensen gewond raakt, ziet hij er niet zo goed uit.


vrijdag 5 november 2010

Kryon: Heimwee naar Huis. November 2008. Geplaatst: 5 juli 2014 / Barbara Bessen

Kryon: Heimwee naar Huis.
Barbara Bessen
November 2008. Geplaatst: 5 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, wees gegroet. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Welkom in de kring van Goddelijke familie. Hoe heerlijk om jullie weer heel dichtbij te voelen. Ik heb de tafel voor jullie gedekt, kijk maar! Ik heb lekkere thee gezet of hebben jullie liever koffie? Ik heb jullie lievelingskoeken speciaal voor jullie in de hemelse bakkerij laten bakken. Jullie lachen? Waarom? Kunnen jullie je niet voorstellen dat dit mogelijk is? Het is Goddelijke Waarheid. Niets van wat er hier bij deze familiebijeenkomst gebeurt, is niet reëel. Alles wat jullie voor mogelijk houden, zal zo zijn.

Ik ben vandaag de afgevaardigde van het verre, Goddelijk Thuis, van de Bron. Hoewel, de uitdrukking “ver” nader bekeken niet correct is want jullie Thuis is in jullie. Jullie Goddelijke kern draagt de energieën van Thuis. Hij is thuis! Jullie voelen je echter vaak alsof jullie nog op een lange reis zijn. Op aardse wijze gezien zijn jullie ver verwijderd van de Grote Bron. Zoals al zo vaak beschreven , is de Bron alles. Niets is niet de Bron
.donderdag 4 november 2010

Kryon: De weg naar het innerlijk (in)zicht. November 2007. Geplaatst: 4 juli 2014 / Barbara Bessen

Kryon: De weg naar het innerlijk (in)zicht.
Barbara Bessen
November 2007. Geplaatst: 4 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, wees gegroet. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Lekker weer vandaag, nietwaar? Een dag die voor jullie is geknipt om innig met jezelf verbonden te zijn, om diep in jezelf te gaan en mij beter te leren kennen. Wat denken jullie? Of zeggen jullie: Dit is een namiddag om uit te gaan en te wandelen. Misschien willen jullie buiten zijn en daar de dag doorbrengen in de herfstzon in een café met een kop thee en een stuk kostelijk appelgebak? Ik weet dat jullie Europeanen van dit namiddagse ritueel houden.

Hoe zou het zijn als ik zeg: combineer deze twee. Doe het allebei. De mens, die jullie zijn, neigt er vaak toe om spiriuele activiteiten – zoals jullie het noemen – op bepaalde tijden te doen, vaak gebonden aan uitgezochte rituelen en gebouwen. Jullie scheiden op vele manieren je aardse leven van het sprituele. Hoewel, nader bekeken, alles wat jullie doen spiritueel is. Misschien steken jullie graag een kaars aan als jullie het idee krijgen om mij te bezoeken, mij aan te spreken, mij om raad te vragen. Misschien maken jullie het in de kamer wat donkerder of steken jullie wierookstokjes aan. Kunnen jullie gewoon doen, daar heb ik niets op tegen.
dinsdag 2 november 2010

Kryon: Attributen van de Nieuwe energie. November 2004. Geplaatst: 21 juni 2014 / Barbara Bessen,

Kryon: Attributen van de Nieuwe energie.
Barbara Bessen, Bonn-BadGodesberg,
November 2004. Geplaatst: 21 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur.

Uittreksels uit een channeling van Kryon.

Wees gegroet, lieve vrienden, wees gegroet. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Ik ben in diepe liefde en waarheid gekomen en ik verheug mij zeer om vandaag bij deze groep in dit gebouw te zijn. Het is een beetje ouderwets, nietwaar? Maar er is hier een heerlijke energie.

Tussen oude muren zijn vaak energieën die niet zo vriendelijk zijn. Stel je eens voor wat er in het huis waarin jullie wonen, allemaal al gebeurd is. Hier in dit huis is in ieder geval veel liefde, kracht en energie. Een plaats waarin concepten en plannen uitgewerkt werden om andere mensen van dienst te zijn. 

maandag 1 november 2010

Kryon: De opening van het hart. November 2006. Geplaatst: 1 juli 2014 / Barbara Bessen

Kryon: De opening van het hart.
Barbara Bessen
November 2006. Geplaatst: 1 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, wees gegroet. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Ik ben vandaag gekomen om de familie die ik zo liefheb na aan het hart te drukken.

Ik spreek vandaag tegen mijn boven alles geliefde familieleden over wat er zo belangrijk is dat ik dat het liefst uit wil schreeuwen. Open jullie harten voor de liefde van Al Wat Is, voor dat waarvoor jullie zijn geïncarneerd. Open jullie harten voor de Aarde waarmee jullie nauw verbonden zijn, open jullie harten voor de mensen op deze prachtige planeet. En open allereerst je eigen hart waardoor het mogelijk is van jezelf te houden. Dat is het begin van het totale openen van de mogelijkheid om lief te hebben, het accepteren van het eigen Zijn, van het leven hier en nu op deze heerlijke Aarde. Daarmee is ook verbonden alles aan te nemen wat er gebeurde en gebeurt in je leven. Want jullie scheppen het allemaal zelf, niemand anders doet dit!

Meer lezen >>>Kryon: Wie zijn jullie? 1 november 2010. Geplaatst: 18 juni 2014 / Barbara Bessen

Kryon: Wie zijn jullie?
Barbara Bessen
1 november 2010. Geplaatst: 18 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Het is mooi om weer bij deze groep te zijn, in een groep met ontwaakte mensen. Ik herken ook jullie velden. Ik zie jullie niet als menselijke gestalten. Ik zie jullie in wat jullie je aura noemen en ook het magnetische veld dat een mens eigenlijk is.

Dit klinkt wat zakelijk, nietwaar? Maar ik zie jullie met mijn inter-dimensionale ogen. Als ik bij een channeling voor publiek volkomen in mijn partnerin treed, waarbij ik mij dan door het lichaam uitdruk, dan kijk ik door haar ogen en ben ik zeer verbaasd over alles dat ik zie. Het is zeer interessant. Ik zie menselijke lichamen, met haren, bonte kleren, veel glimlachen, onthutste blikken en ook leed dat door het lichaam wordt uitgedrukt. Alles wordt mij zo geopenbaard. Maar ik ben echter niet steeds zo diep betrokken bij een lichaam. Meestal inspireer ik door gedachtestromen.

Want diep in een lichaam treden is voor mij niet makkelijk want ik moet mij vanuit de hogere dimensies omlaag transformeren. Ik bevind mij hoofdzakelijk in de negende dimensie en ga dan met een deel van mijn Zijn steeds lager. Ik leg in ieder dieper niveau een stukje van mijzelf zodat het deel waarmee ik nu met jullie spreek een kleinere essentie van mij is. En hoewel ik niet de hele essentie ben, ben ik mij van mijzelf volkomen bewust en ben zeer krachtig en volkomen authentiek.
zondag 31 oktober 2010

Een planetaire Hathor boodschap via Tom Kenyon Het Openen van de Hallen van Amenti 31 oktober 2010

Een planetaire Hathor boodschap via Tom Kenyon
Het Openen van de Hallen van Amenti
31 oktober 2010


Laatste instructies voor de Wereld Meditatie op 31 oktober 2010.

De subtiele energie voor deze wereldwijde meditatie zal beginnen om 12.01 u. Pacific Daylight Savings Time (hierna afgekort tot PDST; 21.01 u. Nederlandse tijd, vert.) op 31 oktober en zal onverminderd doorgaan tot 12.01 u. (21.01 u. Nederlandse tijd) de volgende dag, maandag 1 november 2010.

Om 3 uur ’s middags PDST (middernacht in Nederland) zal de groep, bijeen in Seattle Washington, beginnen met een één uur lange meditatie, die beschreven is in onze vorige planetaire boodschap “Het Innerlijke Kristallen Paleis en het Openen van de Hallen van Amenti”.

We verzoeken jullie om deze boodschap opnieuw te bekijken, zodat jullie de opeenvolging van deze meditatie begrijpen. Tijdens de één uur durende samenkomst –waaraan je bent uitgenodigd om energetisch deel te nemen als je wilt- zullen we drie keer door het meditatieproces heen gaan, wat ongeveer 45 minuten zal duren. Dit is een krachtige en tegelijkertijd subtiele energie.