Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 15 oktober 2010

Kryon: De Mannelijke energieën / David Brown 15 oktober 2009 Geplaatst: 1 mei 2015

Kryon:
De Mannelijke energieën
David Brown
15 oktober 2009 in Graz, Oostenrijk
Geplaatst: 1 mei 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om hier vanavond in Graz te zijn. Wij hebben een grote verandering ervaren in het weer en de winter komt eraan, en liefde komt er ook aan, nieuwe liefde en een staat van zijn, een nieuw bewustzijn, want liefde verandert alles.

Wij zijn hier vanavond en Spirit is met ons allen. Wees helemaal in het nu en voel dat Spirit in de zaal komt en weet dat er vele veranderingen  aankomen, er komt een nieuw bewustzijn aan en de dingen zullen zeer snel gaan veranderen. Jullie zullen moeten leren om vanuit je intuïtie te gaan leven. De veiligheid en zekerheid die de materiële wereld jullie in het verleden op een bepaalde manier bracht, zal weggaan en degenen van jullie die het werk hebben gedaan zullen steeds meer kracht krijgen van Spirit.

Degenen die hun negatieve programmering achter jullie frequenties hebben losgelaten, zullen veranderen en jullie zullen steeds meer van de energieën uitstralen. Dit zal veel genezing scheppen rondom jullie allen en het zal ook gevolgen hebben voor degenen die niet aan zichzelf hebben gewerkt.


zondag 10 oktober 2010

Kryon: De Nieuwe wereld komt eraan! 1 / David Brown 10 oktober 2010 Geplaatst: 27 april 2015

Kryon:
De Nieuwe wereld komt eraan! 1
David Brown
10 oktober 2010 : Sydney, Australië
Geplaatst: 27 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier vanmorgen bij jullie te zijn op de 10e van de 10e van de 10e. Er komen vandaag vele nieuwe energieën naar de Aarde en dit is de dag waarop jullie veel dieper verbonden worden met Vader Hemel en veel sterker dan ooit tevoren. Dit is een nieuwe energie van diepe verbinding en diepe liefde vanuit het Universum naar jullie toe om je veilig te voelen, geliefd en zeker, hier op deze planeet Aarde.

De nieuwe wereld komt eraan, lieve mensen, en de nieuwe wereld is een heel, heel andere wereld dan wat jullie in het verleden ook hebben ervaren.

Dit is de reden dat er nu zoveel mensen tegelijk op de planeet zijn. Het gaat om het ervaren van deze nieuwe wereld en de transitie van de oude wereld naar de nieuwe wereld, de transitie is al begonnen en vandaag is een grote stap naar de nieuwe wereld, is een grote opwaardering van energieën voor degenen die er klaar voor zijn om hen te ontvangen.


Kryon: De Nieuwe wereld komt eraan! 2 / David Brown 10 oktober 2010 Geplaatst: 28 april 2015

Kryon:
De Nieuwe wereld komt eraan! 2
David Brown
10 oktober 2010 : Sydney, Australië
Geplaatst: 28 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie zullen worden als vuurtorens die hun licht schijnen zodat iedereen het kan zien of als een steentje in een vijver dat deze energie uitstraalt naar jullie universum, naar jullie innerlijke wereld….. dit is de tijd waarin men zich zal realiseren dat dat zij goden zijn….. en in de volgende twee jaar en mogelijk iets korter, zal men zich realiseren dat jullie je eigen realiteit scheppen en zal dit hier op Aarde zal worden begrepen.

Jullie laten los wat een negatieve realiteit schept en jullie bereiken wat een op liefde gebaseerde realiteit schept.

Wij zeggen altijd: laten wij de liefde laten stromen…. laat de liefde stromen…. net als de rivier die door Sydney stroomt. Zij stromen altijd, altijd, altijd, er is altijd stroming.