Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 7 oktober 2010

Kryon: Stabilisatie van het Eerste Aspect - Energieoverdracht van kristallen. 7 oktober 2009. Geplaatst 6 februari 2014

Kryon: Stabilisatie van het Eerste Aspect - Energieoverdracht van kristallen.
Doorgegeven via Sabine Sangitar
7 oktober 2009. Geplaatst 6 februari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Ik groet jullie met de woorden OMAR TA SATT.

Kryon, jullie vriend en metgezel spreidt de onmetelijke liefde over jullie heen.

De boodschappen van Kryon dringen door tot het diepst van je ziel als jullie jezelf openen. Geef jezelf aan de energieën van de nieuwe tijd, aan de energieën van onmetelijke liefde.

Jullie zijn vandaag samengekomen voor een viering. In jullie NU is het nu het uur van de Goddelijke Realiteit. De energie breidt jullie uit en als een wezen tegen jullie spreekt opent de sluier zich en verbindt deze onmetelijke liefde zich met een kracht en een schijnsel dat onmetelijk is en toch zeer persoonlijk. Al heel lang is er een liefdesband tussen jullie en Kryon en zit Kryon diep in jullie verankerd.

De spirituele wereld zal het uur van de Goddelijke Realiteit gebruiken om jullie kristallijnen energieën te sturen. Jullie hebben een ceremonie gehouden van liefde en vrede. Veel is er daardoor veranderd, niet alleen bij jullie zelf, in jullie zielen, maar bij elk mens en bij Lady Gaia. Wij zullen het uur van de Goddelijke Realiteit gebruiken om deze energieën weer op te bouwen, hen nog wat meer uit te breiden en te stabiliseren zodat jullie kunnen gaan naar de diepe innerlijke vrede en vreugde die jullie in je dragen.


Kryon: Het grotere plan. 7 oktober 2010. Geplaatst 13 december 2013

Kryon Channeling:
Het grotere plan.
Natascha Lossie
7 oktober 2010. Geplaatst 13 december 2013


Misschien is het een schrale troost, maar jullie zijn bezig met een groter plan.

Jullie als individuen hebben ervoor gekozen om dit moment mee te maken. Jullie wisten dat het pijnlijk kon worden.

De pijn hebben jullie voor lief genomen toen jullie de keuze maakten om tijdens deze massale omslag aanwezig te zijn op Aarde. Wij vonden het prachtig dat jullie deze keuze wilden maken. Wij zijn trots op jullie dat jullie zover zijn gekomen.

Wij waren erop voorbereid dat jullie moeilijkheden zouden ervaren. Wij hebben jullie daarvoor gewaarschuwd, maar jullie waren te enthousiast om aan dit magische moment mee te doen. Wij begrijpen dat nu jullie het leven ervaren, dat soms anders voelt. Graag herinneren wij jullie aan dit grotere plan! Voor velen klinkt dit zo magisch, dat het bijna onwerkelijk is, maar het is de realiteit!
woensdag 6 oktober 2010

Kryon: Relaties 6 oktober 2005 - Geplaatst: 29 juni 2014 / David Brown

Kryon: Relaties
David Brown
6  oktober 2005 : Salzburg-Hallwang, Oostenrijk
Geplaatst: 29 juni 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om hier vanavond tussen jullie te zijn. In voorbije levens hebben allen op deze planeet en op andere planeten in het melkwegstelsel samengewerkt met Spirit en met de energie van Kryon. Vanavond zijn jullie hier om te werken aan een speciale wond – een zeer gecompliceerde zaak die relaties beïnvloedt en dus zullen wij de energie van relaties op deze planeet vasthouden.

Relaties zijn op dit aardse ruimteschip een moeilijk ding en worden vaak verkeerd begrepen. Liefde is de enige weg.

Van tijd tot tijd zal jullie partner je grote boosheid of verdriet bezorgen. Wees voorzichtig met oordelen want jouw partner kan een weerspiegeling zijn van jouw innerlijk zelf. Jullie pijn behoort alleen jullie toe. Het omgaan met relaties is een eeuwenoud probleem dat vele levens teruggaat. Sinds de gebeurtenis van het Christendom zijn relaties moeilijker geworden en slechter begrepen. Er is een groot verschil tussen mannen en vrouwen – beiden hebben verschillende energieën en verschillende doelen. Ook al stroomt dezelfde energie door hen heen wordt die omgezet naar een compleet andere energie in mannen en vrouwen. Deze energieën zijn ook niet bedoeld hetzelfde te zijn.