Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 2 oktober 2010

Kryon: De Energie van Rijkdom 2 oktober 2007 Geplaatst 15 december 2013

Kryon: De Energie van Rijkdom
Gechanneld door David Brown
Geplaatst 15 december 2013
2 oktober 2007: Marina da Gama, Kaapstad. Zuid Afrika.
Vertaald uit het Engels door
 Henk Steur

Gegroet, lieve mensen want Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het heerlijk om hier in Marina da Gama in Kaapstad te zijn want er is hier een prachtige liefhebbende enegie in de zaal. De nieuwe wereld staat te wenken, de nieuwe wereld staat te wachten en langzaam maar zeker, stap voor stap, met iedere stap die jullie zetten gaan jullie verder de nieuwe wereld in. Een nieuwe, fantastische manier van zijn. Een staat van zijn waarvan jullie niet hebben vermoed dat die zou kunnen bestaan.

Terwijl jullie je verleden loslaten, de emoties van het verleden, jullie oude manier van denken, staat er een hele nieuwe wereld op jullie te wachten.

Geliefden, wij zeggen nogmaals dat er niet alleen veel liefde in de zaal om jullie heen is, maar ook in jullie eigen harten. Soms gaan jullie naar een zeer, zeer angstaanjagende plaats en elke bloem, voordat hij zich opent, is heel voorzichtig ingebed in een knop en iedereen in deze zaal wacht erop om zich te openen, te gaan bloeien, om zichzelf te ervaren als wie zij werkelijk zijn.
De Wereldvrede is in Jullie! oktober 2006. Geplaatst: 20 juli 2014 / Barbara Bessen,

De Wereldvrede is in Jullie!
Barbara Bessen, oktober 2006.
Geplaatst: 20 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, ik groet allen die bereid zijn om in nieuwe voetstappen te treden. Gegroet, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Ik ben hier vandaag bij jullie, geliefde menswezens, om jullie te verklaren hoe jullie werkwijze en scheppingskracht werken. Wij willen vandaag een grote stap richting zelfverantwoordelijkheid doen. Zoals wij jullie in de vorige channeling ook aanmoedigden willen wij ook vandaag naar “nieuwe horizonten.”

Hoe denken jullie dat jullie carrière sinds het begin der tijden is begonnen? Wat, denken jullie, gebeurde er in de geestelijke gebieden om jullie ervaringsstappen in te leiden?

Het zijn de gedachten die al jullie stappen vormen. Alles wat jullie beleven is er eerst als gedachte geweest en heeft zich omgezet. “Ik weet het, lieve Kryon, “willen jullie misschien zeggen, “Dat is mij bekend.” En ik antwoord met een tegenvraag: Zijn jullie er helemaal zeker van dat jullie het werkelijk weten? Waarom doen jullie het dan niet?vrijdag 1 oktober 2010

Kryon: Hartskwaliteiten . 1 Barbara Bessen 1 oktober 2008. Geplaatst: 27 juli 2014
Kryon:

Hartskwaliteiten . 1
Barbara Bessen
1 oktober 2008. Geplaatst: 27 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wat heerlijk om jullie hier te ontmoeten in een treffen van geestelijke familie. Jullie weten zeker dat de geestelijke familie niet per se hetzelfde hoeft te zijn als de aardse familie. Enkelen van jullie vergaat het af en toe zodat zij zich niet meer zo met hun aardse ouders of andere familieleden verbonden voelen. Soms schijnt de partner of het ouderschap hen eerder vreemd toe en vragen zij zich af : “Waarom heb ik deze ouders of deze partner uitgezocht? Wat heeft ons ertoe bewogen om samen te zijn? Was het een karmische verbinding? Wat moeten wij van elkaar leren?” Misschien hebben jullie eerder het de gevoel dat de oude karmische banden die jullie verbonden zijn opgelost.

Wat nu? Zou je bijvoorbeeld van je partner moeten scheiden of is er een andere mogelijkheid om de komende opwindende jaren liefdevol en vruchtbaar met elkaar door te brengen?

Meer lezen >>>

Kryon: Hartskwaliteiten. 2 Barbara Bessen 1 oktober 2008. Geplaatst: 28 juli 2014

Kryon:
Hartskwaliteiten . 2
Barbara Bessen
1 oktober 2008. Geplaatst: 28 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Ook de jaargetijden weerspiegelen wat er met jullie en de Aarde gebeurt: Jullie veranderen je gezamenlijk Zijn naar een multidimensionaal lichtwezen. Terwijl wij hier samen zitten als een geestelijke familie, rommelt het om jullie heen op de financiële markten. Een paar van jullie overleggen intensief wat jullie moeten doen. Mijn raad: Ga achterover zitten, ga naar je hoger hart en stel je vragen. Gebruik je gevoel en belicht het probleem dat de financiën je bezorgen. 

Je zult worden geïnspireerd om het juiste te doen of juist niets te doen. Ik ben er zeker van dat er in de meeste gevallen niets te doen valt. In jullie hoger hart vinden jullie een Hele zienswijze maar daar is, anders dan bij jullie in de dualiteit, alles in de nu-tijd.

Meer lezen >>>Kryon – actueel over Duitsland - oktober 2004 geplaatst 26 juni 2014 / Barbara Bessen

Kryon – actueel over Duitsland
KRYON Channeling voor het spirituele tijdschrift „Impulse“, door Barbara Bessen,
Eckernförde, oktober 2004
geplaatst 26 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wat zegt Kryon tegen degenen die zich opwinden over wat momenteel in Duitsland de gemoederen bezighoudt?

Welke verklaringen krijgen wij over de hervormingen, over Hartz IV

Ik groet jullie, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Ik verheug mij zeer om direct met jullie te kunnen spreken in deze taal, die jullie als Duits betitelen.

Deze taal, die een oeroude afstamming is en in diepe verbinding met de spirituele waarheid staat. Ik spreek over oude dingen, van oude verbinding met de oerbron, over hetgeen met diep ingrijpende schepperkracht te maken heeft.
Kryon: Zelfverantwoordelijkheid. Barbara Bessen Oktober 2010. Geplaatst: 16 september 2014

Kryon: Zelfverantwoordelijkheid.
Barbara Bessen
Oktober 2010. Geplaatst: 16 september 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, wees gegroet. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wees gegroet, lieve vrienden, ik groet allen die bereid zijn in nieuwe voetstappen te treden. 

Wees gegroet, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Ik ben hier vandaag bij jullie, lieve mensen, om jullie uit te leggen hoe jullie werkwijze en scheppingskracht functioneren.

Wij zullen een grote stap naar zelfverantwoordelijkheid doen. Zoals wij al in de laatste channeling vertelden willen wij naar “nieuwe oevers” gaan.

Hoe denken jullie dat jullie carrière op deze planeet Aarde is begonnen? Wat denken jullie dat er gebeurde in de geestelijke gebieden om jullie ervaringsstappen in te leiden?