Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 10 september 2010

Kryon: Liefde komt eraan! / David Brown 10 september 2009: Geplaatst: 16 april 2015

Kryon:
Liefde komt eraan!
David Brown
10 september 2009:Wenen, Oostenrijk
Geplaatst: 16 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
                                                                          
Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Het is prachtig om hier vanavond in Wenen te zijn, het is warm weer en de energie verandert omdat er een nieuwe wereld aankomt, een compleet nieuwe wereld, een compleet nieuw gezichtspunt.

Er hangt veel liefde in de lucht en dit is de verandering, de liefde komt eraan. De energie van liefde zal stromen. Tegen het einde van het jaar zal er een compleet ander perspectief zijn ten opzichte van leven, een heel nieuw gezichtspunt, er komt een nieuwe wereld aan. Degenen van jullie die aan jezelf hebben gewerkt zullen in staat zijn om veranderingen in je leven te zien. De uitdagingen die jullie tegenkomen zullen compleet anders zijn en desondanks zijn het toch uitdagingen.

Alweer spreken wij over liefde want liefde is het antwoord; het is altijd het antwoord op elk probleem en als er ergens een probleem is komt dit door het ontbreken van liefde.


woensdag 8 september 2010

KRYON: SCHAAMTE EN SCHULD LOSLATEN. 1 / David Brown 8 september 2004,Geplaatst: 29 maart 2015


Kryon:
Schaamte en Schuld loslaten. 1
David Brown
8 september 2004, Wijnberg, Kaapstad.
Geplaatst: 29 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Het is prachtig om hier voor een kleine groep zoals deze vanavond te channellen. Jullie hebben allemaal samengewerkt – niet alleen in vele levens, maar in bijna elk leven.

Jullie zijn allemaal krachtige geesten in jullie eigen rechten en jullie zijn vanavond hier om deze zeer, zeer speciale boodschap te ontvangen. Een boodschap van liefde die vreugde en vrijheid in je leven zal brengen, een boodschap die niet alleen voor jullie persoonlijk bedoeld is, maar ook voor de wereld.

Deze wereld gaat veranderen, en wel zeer, zeer snel. Er komen nieuwe energieën naar dit aardse ruimteschip, niet noodzakelijk nieuwe energieën maar energieën die met de Aarde zijn geweest vanaf het begin der tijden.

Een van de belangrijkste energieën is die van her-verbinding – herverbinding met het Goddelijke waarin de meeste mensen direct met het Goddelijke worden verbonden en een absoluut Goddelijke verbinding zullen voelen.KRYON: SCHAAMTE EN SCHULD LOSLATEN. 2 / David Brown 8 september 2004, Geplaatst: 30 maart 2015

Kryon:
Schaamte en Schuld loslaten. 2
David Brown
8 september 2004, Wijnberg, Kaapstad.
Geplaatst: 30 maart 2015
     Vertaald uit het Engels door Henk Steur
De waarheid over mensen is dat mensen goed zijn..... inherent zijn zij goed en zorgzaam...... inherent zijn zij wonderbaarlijk en prachtig..... als jullie geloven beginnen uiteen te vallen en wankelen zullen jullie je pracht gaan herkennen, jullie brilliance, jullie talenten en zorgzaamheid.

En als jullie schaamte en schuld gaan vervagen – de energie die wij vanavond meebrengen is er om schaamte en schuld uiteen te laten vallen en het negatieve ego en het laat het op de grond in stukjes uiteen vallen. Uit deze cocon van negatief ego zal een prachtige vlinder verschijnen, een persoon die in staat is om te scheppen een nieuw soort wereld te scheppen...... een wereld waarin vrouwen en kinderen veilig kunnen spelen, in het donker op straat  kunnen lopen en zich helemaal kunnen ervaren in hun menselijke lichamen in de volledigheid van het menszijn.

Wij hebben lang gewacht om jullie deze energie te brengen..... nu zijn jullie er pas klaar voor om deze energie te ontvangen..... schaamte en schuld moeten uiteenvallen compleet opgelost worden uit jullie psyche en biologie.


dinsdag 7 september 2010

Kryon: Alles is binnenin jullie. 1 David Brown 7 september 2005 Geplaatst: 20 november 2014


Kryon: 
Alles is binnenin jullie. 1
David Brown
7 september 2005 Wijnberg, Kaapstad
Geplaatst: 20 november 2014

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is voor jullie prachtig om vanavond hier te zijn want dit is een vreugdevolle gebeurtenis, vol liefde en overvloed. De sterren in de avondlucht vormen een uitlijning die majestueuze verandering zal brengen in de manier van leven – met name de manier van de mensen van het Licht, de sensitieve mensen.


Tot nu toe is hun leven heel moeilijk geweest. De blanken hebben hen te schande gemaakt – de lichtmensen. Jullie zullen merken dat jullie sensitiviteit wordt verhoogd als wij steeds verder het nieuwe millennium in gaan en daarmee komt er een gevoel van macht, kracht en waar begrip over de wereld.

In het verleden, in de oude energie, maakte jullie sensitiviteit je nerveus, nieuwsgierig en onzeker, maar nu behoort de nieuwe energie jullie toe. Jullie zullen je in deze energie voelen als eenden in het water. De dingen die bij jullie spelen zullen langzaam maar zeker oplossen. 

Kryon: Alles is binnenin jullie. 2 David Brown 7 september 2005 Geplaatst: 22 november 2014

Kryon: 
Alles is binnenin jullie. 2
David Brown
7 september 2005 Wijnberg, Kaapstad
Geplaatst: 22 november 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Je hart is een zeer gevoelige plaats en liefde is een belangrijke zaak. Als mensen werkelijk liefhebben controleren zij de liefde niet maar laten hem eerder stromen. Zij zullen niet vragen waar de liefde naartoe gaat maar maar zullen degenen die hem nodig hebben het gewoon laten ontvangen.Een waar verlicht persoon is als een zeer krachtige, zeer sterke elektrische kabel die de energie vrij laat stromen en in zichzelf weet dat hij alle energie heeft die hij nodig heeft om zijn dromen waar te kunnen maken.

Wij vragen jullie om in deze energie een staat van zachtheid en vriendelijkheid in te gaan en de Kryonenergie je in die ruimte te laten houden, een ruimte waarin je zacht, vriendelijk, liefhebbend en absoluut kunt vertrouwen dat je op de juiste plaats en op de juiste tijd bent.

Als jullie die ruimte binnengaan kijk er dan naar en vind in je eigen hart die ruimte van puurheid en onvoorstelbare pracht die in elke vrouw en man is. maandag 6 september 2010

Kryon: Op naar nieuwe oevers. September 2006. Geplaatst: 6 juni 2014 / Barbara Bessen

Kryon: Op naar nieuwe oevers.
Barbara Bessen
September 2006. Geplaatst: 6 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Welkom in de kring van familie, welkom terug uit de zomervreugden! Hebben jullie je ontspannen, losgelaten en jezelf waargenomen? Herinneren jullie je dat ik vertelde dat ook ontwaakte meesters rustpauzen verdienen? Wat kwamen jullie in de laatste maanden tekort? Misschien de rust voor de eigen lichamen en de daarmee verbonden rust van de geest? Rust en vrije tijd om meer in je eigen Goddelijkheid terug te keren. De mens heeft bij alle opmerkzaamheid voor de nieuwe Aarde en de weg in en met de nieuwe energie steeds weer tijd nodig om even stil te staan en zich te vergewissen of alles bij hemzelf in harmonie is.

Sommigen van jullie nemen reuzenstappen en kunnen veel ineens bereiken. Aan alle veranderingen aan jullie door de geestelijke wereld, dient gewerkt te worden. Er dat vereist rustpauzen voor meditatie en aandacht voor de lichamen en fasen van nietsdoen. Gewoon zijn, dat is wat ik jullie beschrijf. Het eigen zijn aannemen en voelen. Jezelf en de eigen behoeften bewust worden en het omzetten. Wat heeft een bewogen buitendienstmedewerker van de Bron nodig als hij de eigen God in zich veronachtzaamt? Dat zou er ook naar kunnen voeren dat jullie ooit de veren strijken en jullie dienstverlening verlaten.zondag 5 september 2010

Kryon: De zuivering van Lady Gaia. Stabilisatie van jullie raster. 5 september 2007 Geplaatst: 8 februari 2014

Kryon: De zuivering van Lady Gaia. Stabilisatie van jullie raster.
Het jaar 2007.
Sabine Sangitar
5 september 2007
 Geplaatst: 8 februari 2014
    Vertaald uit het Engels door Henk Steur           

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst en ik groet ieder van jullie met de onmetelijke liefde en het geluid OMAR TA SATT. Onmetelijke liefde stroomt naar jullie door de sluier naar het nu-heden in deze ogenblikken. Jullie zijn wat jullie zijn en meer dan jullie verwachten. Alles in jullie stelt jullie in staat om meester van je leven te zijn.

Vele mensen komen naar Kryon met de vraag wat de betekenis van het jaar 2007 is. Kryon wil graag al die mensen antwoorden.

Omdat het voor jullie erg moeilijk is om tijdloosheid van de andere dimensies te begrijpen zal Kryon naar de lineaire tijd gaan om jullie te antwoorden. Het jaar 2007 met het kruistotaal 9 is een spiegel van de al-aanwezigheid van het collectief.