Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 4 september 2010

Kryon: Jouw relatie met jouw moeder. 4 september 2007: Geplaatst: 23 februari 2014

Kryon: Jouw relatie met jouw moeder.
Gechanneld door David Brown
4 september 2007: Marina da Gama, Kaapstad.
Geplaatst: 23 februari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het prachtig om hier bij jullie allen in Marina da Gama te zijn op deze winteravond. Er hangt zoals altijd bij deze channelings veel liefde in de lucht maar vanavond zal er een heel speciaal effect van liefde in jullie lichamen komen. Wij zouden nogmaals willen zeggen dat er hier heel veel liefde in de lucht hangt.

Doe even je ogen dicht en wees aanwezig met je lichaam. Laat jezelf voelen dat Spirit de zaal inkomt. Laat liefde stromen en verbind jezelf allereerst door je voeten heen met Moeder Aarde en merk dat er direct een nieuwe verbinding verschijnt.

Deze channelings nemen vanaf nu een nieuwe dimensie aan en dat is een diepere connectie met het hart van Moeder Aarde. Laat je hart zich vebinden met Moeder Aarde en zich uitbreiden en vullen met liefde. Dit deel van de channelings die in de komende maanden gaan plaatsvinden gaat over het herplaatsen van de liefde die jullie nooit van je moeders kregen. vrijdag 3 september 2010

Kryon: Druppels van zegening. Jouw macht. 3 september 2008 / geplaatst 18 december 2013

Kryon: Druppels van zegening. Jouw macht. Activatie van een machtcentrum. Jij bent het beste op Aarde.
Doorgegeven via Sabine Sangitar
3 september 2008 / geplaatst 18 december 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst en ik groet jullie met de woorden OMAR TA SATT.

Deze woorden bevatten de onmetelijke liefde. Zij zorgen ervoor dat jouw energie direct wordt opgevoerd omdat de dimensies, de sluiers zo dun zijn dat de energie deze liefhebbende groep mensen met gemak kan bereiken. Gegroet lichtwerkers.

Voordat Kryon vandaag berichten naar jullie stuurt zal Melek Matatron lichtfonteinen over jullie uitstrooien. Gods adem zal je in je ziel raken zodat je nog meer open zal staan om de lichtenergie, de magnetische energie op te nemen.

Alle wonderen gebeuren in jezelf. De realisatie van wie jij bent is heel belangrijk. Dat zou je moeten voelen - je hoeft het niet te begrijpen. Deze realisatie van wie je bent zou je heel diep in jezelf moeten voelen want dan beginnen de wonderen.donderdag 2 september 2010

Kryon: Wie is Kryon? September 2010. Geplaatst: 25 juni 2014 / Barbara Bessen

Kryon: Wie is Kryon?
Barbara Bessen
September 2010. Geplaatst: 25 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Ik verheug mij om weer in deze groep pioniers te zijn. Waarbij ik vaststel dat steeds meer van deze regels worden gelezen door mensen die eigenlijk niet tot de wakkere mensen geteld mogen worden. Het zijn degenen die steeds meer hun voelhorens in de richting van de esoterische hoek uitsteken en die zich uit de norm losrukken en hun eigen weg van herkenning willen gaan. Met de norm bedoel ik de mensen die nog steeds de weg van de gemanipuleerde massa gaan.

Daarmee heb ik geen oordeel want alle mensen worden geëerd en zijn geliefd, ik stel gewoon vast. Wij hier aan de andere kant van de sluier zijn zeer vreugdevol omdat steeds meer mensen het pad van herkenning inslaan. Zij maken zich op om hun eigen inprints die ervoor zorgen dat zij driedimensionale, dualistische mensen zijn, te verlaten om nieuwe herkenningen te verkrijgen. Ik ben zeer verheugd dat ook ik de gelegenheid heb deze mensen nu hiermee te bereiken. Wie zich met mijn geschriften bezighoudt gaat automatisch met mij een verbinding aan. Maar ik verklap jullie graag dat wij al lange tijd een oude verbinding met elkaar hebben.
woensdag 1 september 2010

Kryon: Transmissies van Vredesenergieën, Vreugde, Veiligheid en Kalmte 1 september 2010. Geplaatst 24 januari 2014

Kryon: Transmissies van Vredesenergieën, Vreugde, Veiligheid en Kalmte. Putten uit Gods Adem.
Melek Metatron: De sluiers worden dunner.
Doorgegeven via Sabine Sangitar
1 september 2010. Geplaatst 24 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Ik ben Kryon en ik groet eenieder met de woorden OMAR TA SATT

Ik groet de groep. Ik groet de lichtwerkers. De engelen zijn samengekomen om deel te nemen aan wat er gebeurt als een groep samenkomt en zichzelf opent voor zichzelf en de liefde en de woorden van Kryon.

Zo zijn de engelen brengers van vrede, vreugde en van veiligheid. Adem het liefdelicht in je en activeer je hartstraal eenvoudig door je intentie. Je bent verenigd met je chakra’s. In deze tijden van grote verwarring en innerlijke conflicten brengen wij wat jullie verdienen. De engelen hebben hun aardstralen geactiveerd en de energieën geprepareerd om die te verenigen met jullie hartstralen en de energieën van vrede, vreugde, zekerheid en ook kalmte in je hart te brengen, in je lichtlichaam, precies zoals dat goed voor je is.

Dit gebeurt er terwijl je geluiden hoort van de goddelijke Realiteit. Dit is een start, een begin van het nu-moment waarin de sluiers heel dun zijn.


Meer lezen >>>KRYON: De kracht van de negen. September 2007. Geplaatst: 8 juni 2014 / Barbara Bessen

KRYON: De kracht van de negen.
Barbara Bessen
September 2007. Geplaatst: 8 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Deze dienst is jullie al zeer bekend. Onder andere door wat ik jullie steeds weer vertel door de twaalf mensen die met mij zijn verbonden. Met deze verbindingen bedoel ik degenen die met mij channelen en direct 1:1 zijn. Ik ben in hen met een bij 100% verbinding. Dan zijn er nog de mensen die mij af en toe ontvangen. Zij zijn niet helemaal met mijn essentie verbonden. Zij ontvangen de boodschappen niet met mijn gehele aanwezigheid. Daarmee is ook verklaard dat zij zich zeer op mij moeten concentreren zodat er geen eigen gedachten insluipen.

Waarom ik dit vandaag vertel? Omdat de kracht van het getal, van de constructie van negen met vervolkoming te maken heeft. Ik raad alle channelaars en ook degenen die het willen zijn, aan om zich allereerst met het Hoger Zelf te verbinden en daar de boodschappen van te ontvangen. 


Meer lezen >>>


zondag 29 augustus 2010

Een planetaire Hathor boodschap via Tom Kenyon Het Innerlijke Kristallen Paleis en het Openen van de Hallen van Amenti 29 augustus 2010

Een planetaire Hathor boodschap via Tom Kenyon

Het Innerlijke Kristallen Paleis en het Openen van de Hallen van Amenti
29 augustus 2010

N.B. Deze Hathor boodschap bevat instructies voor een krachtige energie meditatie genaamd ‘Het Innerlijke Kristallen Paleis en het Openen van de Hallen van Amenti’. Jullie kunnen deze meditatie voor groot persoonlijk voordeel gebruiken wanneer je maar wilt. Echter, de instructies voor dit energetische proces worden in deze tijd vrijgegeven voor hen die ervoor kiezen deel te nemen aan een Hathor Wereld Meditatie die plaatsvindt op 31 oktober 2010. Er zal dan een groep samenkomen in Seattle, Washington, om deze meditatie te doen. Deze informatie is voor mensen die niet kunnen meedoen aan de volledige workshop, maar wel graag meedoen met de meditatie samen met anderen in de wereld.

Via de meditatie die we zo meteen gaan overbrengen, kunnen jullie toegang krijgen tot hogere niveaus van creativiteit, die jullie ingeboren zijn en tot wat we wel noemen je Hogere Geest, die eenvoudigweg een aspect is van jullie bewustzijn dat zich uitstrekt tot voorbij de gedwongen opsluiting van je bewustzijn zoals deze nu wordt ervaren binnen de dwang van tijd en ruimte. Deze Hogere Geest –dit interdimensionele aspect van jullie bewustzijn- is een potentiële bron van immense inspiratie, wijsheid, inzicht en creativiteit.