Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 14 augustus 2010

Heavenletter 53 Puur Licht / Geplaatst 14 augustus 2010

Puur Licht
Brief uit de Hemel
Geplaatst 14 augustus 2010

 

God zei:

Er is geen schaal met aan een kant scepticisme en onschuld aan de andere kant. Onschuld is niet blind. Onschuld ziet helder. Scepticisme kijkt met waakzame ogen, alleen gedeeltelijk open. Scepticisme is als een tijger klaar om te grijpen. Onschuld is het zuivere stromende water zonder dobberend afval erop. Onschuld is niet gefiltreerd. Het is zijn/haar  eigen filter.

Puur Licht heeft het niet nodig gefilterd te worden. Er is niets om te filteren. Puur Licht kent geen einde. Het reikt overal naar uit. Er is geen plek die het niet kan bereiken. Puur Licht bereikt niet alleen jou. Het gaat ook vanuit jou. Het Pure Licht binnenin jou echoot het Pure Licht van de Hemel. Puur Licht kan alleen zichzelf reflecteren.

Wanneer jouw ogen getuige zijn van Puur Licht, zijn ze getuige van niets anders. Wanneer jouw ogen getuige zijn van Puur Licht, is er niets anders om te zien. Wanneer je getuige bent van Puur Licht, dan weet je dat je één bent met jouw Schepper.

zondag 8 augustus 2010

Een Hathor Planetaire Boodschap via Tom Kenyon De Kunst van het Tijdlijn Springen 8 augustus 2010


De Kunst van het Tijdlijn Springen

8 augustus 2010

Hoewel het paradoxaal kan lijken voor sommigen is je tijdlijn of leven één van veel gelijktijdige mogelijkheden. Het is heel goed mogelijk, zelfs je geboorterecht, om je tijdlijn en het potentieel van je leven te wijzigen.

Je cultuur heeft je om verschillende redenen gehypnotiseerd in het geloof dat je begrensd bent tot één tijdlijn. In deze boodschap zullen we proberen om ons begrip van tijdlijnen te bespreken en de manier waarop je ze kunt veranderen.

Bij elke toename van chaotische gebeurtenissen komen er vele tijdlijnen samen in één punt. Doordat onze planeet een Chaotisch Knooppunt binnengegaan is en steeds verder stijgende niveaus van chaos beleeft, is er ook een toename van wat we noemen tijdknooppunten.