Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 augustus 2010

Kryon: Liefde is jullie ware natuur. 1. David Brown 7 augustus 2010. Geplaatst: 14 november 2014

Kryon:
Liefde is jullie ware natuur. 1.
David Brown
7 augustus 2010.  Geplaatst: 14 november 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier bij jullie allen te zijn in San Jose, Costa Rica. Er hangt veel liefde in de lucht en veel liefde betekent: veel verandering; en er komen vele veranderingen naar Costa Rica. Er komt een nieuwe wereld, een compleet nieuwe wereld.

Er is een grote val van bewustzijn van de mensheid geweest en dit wordt nu hersteld. Het bewustzijn van de planeet en van de mensen die erop leven gaat terug naar een nieuw niveau, een niveau waarop liefde is. Waar vreugde is en waar vrijheid is.

Er komt een nieuw bewustzijn waarin jullie je realiteit en je spirit begrijpen door absolute en pure liefde.

Lieve mensen, er komt een nieuwe wereld aan en dit betekent dat jullie binnenin zullen veranderen. Jullie allen in de zaal zijn helers en de eerste taak van een heler is om zichzelf te genezen....maar de meeste kennis hiervan is verdwenen en dit is de kennis die wij brengen via David....deze verloren kennis.KRYON: Een vlucht per vliegend tapijt .1. David Brown 7 augustus 2007 Geplaatst: 10 november 2014


Kryon:
Een vlucht per vliegend tapijt .1.
David Brown
7 augustus 2007: Marina da Gama, Kaapstad.
Geplaatst: 10 november 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het heerlijk om bij jullie allen te zijn op deze speciale avond.

Er hangt vanavond veel liefde in de lucht terwijl er halve maan is, een symbool van liefde. Er beginnen veel vreugde en plezier te komen rondom de mensen die het werk op deze planeet hebben gedaan. Degenen van jullie die van heling je manier van leven hebben gemaakt, zullen hun leven op een flinke, flinke manier gaan zien veranderen. Er komen grote veranderingen aan, veel groter dan jullie ooit verwachten hebben. Jullie bewustzijn zal compleet veranderen. 

Als jullie even de tijd nemen om je ogen te sluiten en naar het verleden kijken en je herinneren hoe jullie waren, kijk dan eens hoe jullie jullie toen waren en hoe jullie nu zijn.Kryon: Een vlucht per vliegend tapijt. 2. David Brown 7 augustus 2007 Geplaatst: 11 november 2014


Kryon:
Een vlucht per vliegend tapijt. 2.
David Brown
7 augustus 2007: Marina da Gama, Kaapstad.
Geplaatst: 11 november 2014

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Voor degenen van jullie die het werk met je innerlijke ouders hebben gedaan, zij zullen duidelijker worden en jullie zullen meer verbonden worden met Vader Hemel en Moeder Aarde en geven jezelf over aan het archetype moeder en vader maar ook als echtgenoten.

De echtgenoten zijn een weerspiegeling van je eigen innerlijk mannelijk en vrouwelijk. De vader weerspiegelt onder normale omstandigheden het innerlijk mannelijk en je moeder zou de rol weerspiegelen van het innerlijk vrouwelijk in haar rol als echtgenote. Kijk in je lichaam waar jullie je innerlijk mannelijk en vrouwelijk voelen. Het innerlijk mannelijk zou aan de kant van je rechterhand moeten zitten en het innerlijk vrouwelijk aan de andere kant. De linkerkant is jullie toekomst en de rechterkant is jullie verleden. Laat liefde, vreugde en vrijheid stromen in deze twee energieën. Waar er maar weerstand is in je lichaam bij het mannelijk en vrouwelijk, of je nu man of vrouw bent, herken dit dan.

Nogmaals, waar er ook weerstand is, is dit het gewonde kind dat op zoek is naar heling.   


Kryon: Liefde is jullie ware natuur. 2. David Brown 7 augustus 2010. Geplaatst: 15 november 2014

Kryon:
Liefde is jullie ware natuur. 2.
David Brown
7 augustus 2010.  Geplaatst: 15 november 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie zijn allemaal op reis en de bestemming is authenticiteit, jullie ware zelf.... laat dus je energieën hoger en hoger gaan, hoger en hoger...en hoger, want vanavond gaan jullie naar de energieën van 2012..... en op dit moment is het niveau van jullie energieën tussen 80 en 90% van wat het in 2012 zal zijn.... de nieuwe wereld komt eraan, lieve mensen, en vandaag willen wij een einde maken aan jullie lijden .... voel dus waar jullie het meest onder lijden.... wat is het in jullie dat jullie het meest laat lijden en wat geen deel van je leven zal zijn na 2012. Laat alles dat jullie laat lijden je lichaam doordringen.... en plaats je bewustzijn bij dit deel van je lichaam.... en ga terug naar je kindertijd.... en laat je gedachten en gevoelens komen..... laat hen komen..... en laat hen gaan. Observeer wat je gedachten en gevoelens zijn.

Jullie zijn op weg, lieve mensen, naar een nieuwe wereld, een wereld zonder lijden, een wereld waarin jullie diep verbonden zijn met het Goddelijke..... een wereld waarin jullie je geleidegeesten kennen...... waarin jullie je geleidegeesten kunnen zien en zij jullie hand vast zullen houden en jullie leiden naar een nieuwe vibratie. De nieuwe wereld die heel, heel anders zal zijn dan de oude. Wij zullen allemaal in overvloed leven en jullie zullen allemaal de levens van je dromen leven.... het zal een wereld zijn waarin jullie van je vrouw of je man houden, een wereld waarin relaties stromen, een wereld waarin wij ons diep verbinden met andere mensen ongeacht hun geslacht, de kleur van hun huid, ongeacht vele verschillen.


Kryon: Een vlucht per vliegend tapijt. 3. David Brown 7 augustus 2007 Geplaatst: 12 november 2014


Kryon:
Een vlucht per vliegend tapijt. 3.
David Brown
7 augustus 2007: Marina da Gama, Kaapstad.
Geplaatst: 12 november 2014

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie hebben allemaal een zeer moeilijke kindertijd gehad vanuit ouders die nooit werkelijk van elkaar hielden. Jullie reis is een reis om liefde te leren kennen, te leren je hart te openen en in je eigen realiteit te stappen; een realiteit waar je van droomt en een deel van deze droom is het ontmoeten van je tweelingVlam.

Laat jezelf teruggaan in de tijd. Ga leven na leven na leven terug...en misschien heb je leven na leven na leven terug je tweelingVlam wel ontmoet maar had je niet de moed, de kracht of het bewustzijn om het te laten werken. Bewustzijn betekent vele dingen voor vele verschillende mensen maar bewustzijn is een Goddelijke verbinding. Hoe meer jullie helen – en ik ben er zeker van dat jullie dit herkennen – hoe sneller jullie heling gaat en jullie allen in de zaal zijn klaar voor deze massieve opwaardering van bewustzijn. Deze opwaardering in het wezen van je hart opende voldoende om de verbinding met je tweelingVlam te ontvangen.


vrijdag 6 augustus 2010

Kryon: Vuurtoren en toortsdrager. Open een nieuwe deur.....6 augustus 2008. Geplaatst 7 januari 2014

Kryon: Vuurtoren en toortsdrager. Open een nieuwe deur. De tijd van lijden is voorbij.
Sabine Sangitar
6 augustus 2008. Geplaatst 7 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Ik Ben Kryon van de magnetische dienst en ik groet jullie met de woorden OMAR TA SATT.
 


De groep van Kryon stroomt binnen. De groep heeft vandaag de intentie om genezing en animo voor het leven te zenden.

Afhankelijk van wat jullie nodig hebben zullen de engelen naast jullie zitten, achter jullie staan, voor jullie staan boven jullie instromen en aan jullie voeten zitten met de intentie om genezing te brengen en animo voor jullie om te leven - in de hoge en lichtvolle frequentie die door de groep wordt gedragen. De energie van Kryon verspreidt zich vol licht en liefde over de zaal, vol van magnetische energie. De harten van wie hier aanwezig zijn verbinden zich met het raster van liefde en het Goddelijk Gedachteveld. Een kort gesproken gebed laat het Goddelijk Gedachteveld jullie meer aandacht brengen. Jullie begrijpen in je hart dat jullie boodschappers van God zijn, met fundamentele macht om te accepteren wat er vanavond gebeurt, wat de engelen, de energie van Kryon en het Goddelijk Gedachteveld jullie geven.


Meer lezen >>>


donderdag 5 augustus 2010

Kryon. De reis met jouw aspecten 5 augustus 2009. Geplaatst: 8 maart 2014

Kryon. De reis met jouw aspecten

Sabine Sangitar

5 augustus 2009. Geplaatst: 8 maart 2014

Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Ziel is een allesomvattend woord voor vele dingen. Het bevat alles wat jullie zijn. In de echte zin echter is jullie ziel je Merkabah. Maar heel weinig mensen weten dit. Het Merkabah bestaat uit 18 aspecten die het Merkabah in leven houden. Zij dragen en breiden het Merkabah uit maar dat betekent niet dat alle aspecten zijn ontwaakt. De meeste van deze aspecten slapen. Het is gelijk aan de groep engelen of aan de uitbreiding tijdens het ontwaken.

Er zijn alleen maar bepaalde aspecten ontwaakt en actief. Als alle aspecten van jullie Merkabah actief zouden zijn zouden jullie in staat zijn om op een volslagen andere manier met je Merkabah te reizen en te werken.

Meer lezen >>>Kryon: De Donkere Zijde van de Maan 5 augustus 2008 Geplaatst: 7 maart 2014

Kryon: De Donkere Zijde van de Maan
Gechanneld door David Brown
5 augustus 2008 : Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 7 maart 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het prachtig om hier vanavond bij jullie allen in Marina da Gama te zijn. Er hangt veel liefde in de lucht evenals vele problemen hier hangen. De energieën zijn de laatste paar maanden heel moeilijk geweest, zoniet de laatste achttien maanden. Deze moeilijke opwaardering van energie komt langzaam maar zeker ten einde en jullie zullen je opgeluchter voelen tegen het einde van augustus. Er zijn nieuwe energieën onderweg en jullie zullen jezelf van binnen moeten reinigen van wat dan er dan ook gereinigd moet worden. Het is belangrijk dat jullie aan jezelf werken met een schoon bewustzijn en een waar begrip over waar jullie naartoe gaan.

Er komt een nieuwe wereld maar een nieuwe wereld betekent dat er verandering is en verandering is altijd moeilijk uit te voeren, te doorstaan en in te stappen. Er zijn vele mensen op de planeet die op machtsposities zitten wier leven is zoals zij zich dat wensen maar er zijn natuurlijk ook armen en mensen wier leven niet is zoals zij dat willen en er is een botsing onderweg tussen deze twee niveaus van leven, twee verschillende soorten mensen.
woensdag 4 augustus 2010

Kryon: Zich op het wezenlijke bezinnen. 1 Augustus 2010: Geplaatst: 4 juni 2014 / Barbara Bessen


Kryon: Zich op het wezenlijke bezinnen. 1
Barbara Bessen
Augustus 2010: Geplaatst: 4 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden! Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Ik verheug mij omdat ik jullie weer een stukje op je weg mag begeleiden. Eigenlijk ben ik er altijd als jullie aan mij denken.En wie van jullie mij verzocht om dichter in zijn leven te komen, mij om begeleiding vroeg, is steeds in mijn veld, in mijn bewustzijn. Ik kan mijn bewustzijn zover uitdijen dat het planeten kan omspannen. Dit kunnen jullie eigenlijk ook maar jullie weten op dit moment waarschijnlijk nog niet zo goed hoe jullie dit moeten aanpakken. Zal ik jullie helpen? Zullen wij dit kort eens proberen?

Sluit je ogen en concentreer je op de Aarde zoals je die van bovenaf kunt zien. Omspan haar met je innerlijke blik helemaal, focus je op niets anders. Ga dan diep in je gevoel en onderzoek de Aarde met je gevoel. Hoe gaat het met haar? Is zij licht? Voelt zij zich goed? Of is zij gespannen en heeft zij veel zorgen? Voel elk gebied, ook de oceanen en neem dan alles waar. Het duurt misschien een ogenblik tot je merkt dat je alle details ziet maar tegelijkertijd de Aarde als geheel kunt waarnemen.maandag 2 augustus 2010

Kryon: Zich op het wezenlijke bezinnen. 2 - Augustus 2010: Geplaatst: 5 juni 2014 / Barbara Bessen

Kryon: Zich op het wezenlijke bezinnen. 2
Barbara Bessen
Augustus 2010: Geplaatst: 5 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Het is al sinds vijftien jaar in gang gezet. Zachtjes vindt het plaats, wat niet betekent dat de mensheid het niet zal opmerken. Klimatologische veranderingen zijn zeker een component. Maar het gaat niet met een catastrofe gepaard. Grotere veranderingen zullen ermee verbonden zijn die niet alleen uiterlijk zijn: de verschuiving van de polen verandert de psyche van de mensen. Deze structuur van de mensen, die nauw met het astrale niveau verbonden is, gaat wankelen. De mens zelf maak grote veranderingen door. En dat is hetgeen de meeste mensen in verwarring brengt. Het hangt natuurlijk ook samen met de verandering van de magneetvelden van de Aarde, die zwakker worden. Dit doen zij al sind 150 jaar geleden. Alleen nu – de groep van Kryon heeft sterke veranderingen ingeleid tot eind 2002 – komen de intensieve psychische veranderingen die ieder mens op een of andere manier beïnvloeden, in het bewustzijn.

Meer lezen >>>zondag 1 augustus 2010

Kryon: De Gouden Golf 1 augustus 2007. Geplaatst: 24 mei 2014 /Barbara Bessen

Kryon: De Gouden Golf
Barbara Bessen
1 augustus 2007. Geplaatst: 24 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, wees innig gegroet. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Het is echt idiote zomer, nietwaar? Het is geen vakantiezomer zoals de mensen die kennen. Herinner je de eerste informaties die Kryon gaf. Ik sprak over veranderingen die zich in het gebied van de elementen bewegen. Die zijn er nu! In vele gebieden heeft het water zijn kracht laten zien door het oude weg te spoelen. Het vuur verleent de Aarde de kracht om wat niet meer gewenst is, weg te branden. Het oude kan gaan!

Deze aardeveranderingen omvatten ok de reinigingen van de mensen. Dus voor sommigen van jullie, lieve mensen: Neem deze zelf meegemaakt belevenissen van de zomer als gelegenheid om diep naar binnen te kijken en een bezinningspauze te nemen. Dat is zeer geëerd en gepast. Weet dat de reinigingen van de Aarde niet ongemerkt kunnen zijn omdat zij de reiniging van het oude inhouden zodat Al Wat Is weer meer in het gezamenlijk Zijn van de mensen kan treden.


Kryon: Het eigen Duistere. Augustus 2008. Geplaatst: 30 mei 2014 / Barbara Bessen

Kryon: Het eigen Duistere.
Barbara Bessen
Augustus 2008. Geplaatst: 30 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur


Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Welkom in de schijnwereld van de dualiteit In de wereld waarin jullie nog steeds op een been handelen. Het is jullie wereld die jullie jezelf opnieuw kunnen scheppen en dat is helemaal niet zo makkelijk, nietwaar? Jullie zijn meestal nog bezig met het bijslijpen van de oude patronen die door jullie magnetisch veld trekken, door dat wat jullie werkelijk zijn.

Jullie bevinden je op wegen met dwaallichtjes uit vele andere levens waar de dualiteit jullie bloei voortdrijft. Dit wil ik graag nader uitleggen. Er is veel over gesproken maar jullie zijn nu in bijzonder diepe reinigingsprocessen en alles dat jullie al hebben gehoord en herinnerd dringt niet helemaal tot jullie door.