Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 23 juli 2010

Kryon: Stress-vrije families scheppen. 3. / David Brown 13 oktober 2010

Kryon:
Stress-vrije  families scheppen. 3.
David Brown
13 oktober 2004 : Wynberg, Kaapstad
Geplaatst: 23 juli 2015.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Zowel zonen als dochters hebben geen raamwerk of referentie voor relaties tussen mannen en vrouwen. In het algemeen zijn mannen en vrouwen naar het werk, zijn gestrest en hebben het te druk om goed met elkaar te kunnen relateren en zich echt te verbinden met de energie waarover wij spreken…. een energie die de mens kan voortduwen naar een geheel nieuw niveau van bewustzijn.

Als man en vrouw energie krijgen van de vrouw die vanuit het vrouwelijke handelt zal dit een heel nieuwe wereld scheppen voor beide seksen. De man voelt zich vertrouwd en comfortabel in zijn werkruimte, voelt een innerlijke kracht en voelt zich in staat om zijn eigen zaak te openen of op zijn minst meer verantwoordelijkheid aan te kunnen in de zakenwereld.


donderdag 22 juli 2010

Kryon: Stress-vrije families scheppen. 2. / David Brown 13 oktober 2010

Kryon:
Stress-vrije  families scheppen. 2.
David Brown
13 oktober 2004 : Wynberg, Kaapstad
Geplaatst: 22 juli 2015.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Als een man en een vrouw samen een relatie hebben en de krachten van de man en de vrouw beide worden omarmd; het onbekende het bekende omarmt en het bekende het onbekende ontrafelt en manifesteert, wordt het een vriendelijke lading, een vriendelijk opporren van de relatie.

Als man en vrouw samenwerken in een ware relatie, werkelijk elkaar omarmen als man en vrouw zullen zij een diepe, ware en betekenisvolle liefde vinden. Als een man deze liefde in zijn hart heeft zal hij het niet nodig vinden dat zijn vrouw buiten de deur gaat werken en zal zijn vrouw dit ook niet nodig vinden.

Deze man zal zoveel energie scheppen dat dit overvloed zal manifesteren. Wij zijn vanavond heel voorzichtig met ons taalgebruik omdat wij weten dat dit een zeer gevoelig onderwerp is en bij met name het woord ”nodig hebben” want als een vrouw wil werken, zou dit ook zo moeten zijn maar allereerst zou er aan alle behoeften moeten zijn voldaan.