Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 17 juli 2010

Kryon: De Lichtheid van het Zijn. Juli 2006. Geplaatst: 17 juni 2014 / Barbara Bessen

Kryon: De Lichtheid van het Zijn.
Barbara Bessen
Juli 2006. Geplaatst:  17 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Ik ga weer verder met mijn dienstverlening, buig voor jullie en begroet jullie met de erende woorden: “Er wordt onmetelijk van jullie gehouden, jullie menselijke engelen die op deze planeet als verdicht licht rondwandelen.

Jullie worden geacht en geëerd door vele andere engelen die niet direct op Aarde dienen, maar met respect en achting aan de andere kant van de sluier staan en liefdevol naar jullie kijken. Zij bieden jullie dit eerbetoon omdat geen andere planeet door de grote arbeid van de menselijke lichtwerkers deze wonderbaarlijke weg kan belopen: In het nieuwe era van de Aarde te glijden dat de Gouden Eeuw wordt genoemd.


vrijdag 16 juli 2010

Kryon: Intensieve Transformatie Juli 2008. Geplaatst: 16 mei 2014 / Barbara BessenKryon: Intensieve Transformatie

Barbara Bessen
Juli 2008. Geplaatst: 16 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden van de Aarde, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Een heerlijke zomer, nietwaar? Nee, waarom niet? Hebben jullie zorgen over het vele water of wonen jullie daar waar het te droog is? Of is de zomer voor jullie niet zo mooi omdat jullie in sterke transformaties zitten? Ja, ik kan bevestigen dat er momenteel een intensieve reinigingsfase aan de gang is. Het betreft Moeder Aarde en jullie, lieve mensen.

Nu is het werkelijk zover, de energieën van de Gouden Golf zijn niet te overzien, niets blijft verschoond van deze algemene schoonmaak. En zoals al vaak beschreven, treft het ieder van jullie weer anders. Dat ligt eraan hoeveel jullie willen loslaten.

Ik ben vandaag gekomen om jullie bij de hand te nemen zoals een grote broer dit soms doet. Ook als jullie mannen zijn kunnen jullie mijn omarming, mijn beschermmantel, met graagte aannemen, er kijkt toch niemand. Laat mij jullie in deze weken veel omhullen. Ja, zo is het. Laten wij ons nu allen ontspannen achterover leunen, lieve lezers en een beetje resumeren wat er aan de hand is en wat jullie zelf kunnen doen.