Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 4 juli 2010

Kryon: Je innerlijk mannelijk en vrouwelijk herverbinden 4 juli 2006: Geplaatst: 21 februari 2014Kryon: Je innerlijk mannelijk en vrouwelijk herverbinden
Gechanneld door David Brown
4 juli 2006: Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 21 februari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het heerlijk om hier te zijn op deze warme zomeravond. Er hangt veel liefde in de lucht; de planeten verhogen zich en scheppen de juiste omstandigheden voor jullie om je soulmates te ontmoeten, jullie tweelingvlammen. Liefde is de enige manier en jullie zullen liefde in een ander persoon vinden.

Ware liefde kan alleen maar door een ander persoon uitgedrukt worden en vreugde is een emotie die jullie in je relaties met anderen zullen ervaren en ook in het samenzijn met anderen. Zoals wij in afgelopen channelings hebben gezegd zal liefde altijd een manier vinden. Net als een druppeltje water dat uit een wolk valt en zijn weg naar de oceaan begint. Onthoud: liefde en vreugde zijn zeer met elkaar verbonden.

Velen van jullie op het spirituele pad begonnen een reis van de ziel om je af te zonderen van relaties en te werken door je eigen onderwerpen op een individuele basis. En nu is het tijd om je weer te verbinden. Dit betekent dat jullie je in jezelf zullen herverbinden met je innerlijk mannelijk en vrouwelijk, jullie innerlijke vader en moeder. Het is heel belangrijk dat jullie innerlijke vader en moeder in verbinding staan met het kind en ook als man en vrouw. Jullie zullen deze man- en vrouwenergie kunnen vinden – de man-energie aan de mannelijke of rechterzijde van het lichaam en de vrouw aan de vrouwelijke of linkerkant.