Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 2 juli 2010

KRYON: Het is niet wat het lijkt! Juli/augustus 2009. Geplaatst: 2 juni 2014 / Barbara Bessen

KRYON: Het is niet wat het lijkt!
Barbara Bessen
Juli/augustus 2009. Geplaatst: 2 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Het is voor mij zoals altijd een grote vreugde om weer in deze groep aanwezig te zijn. Ik weet wie hiermee verbonden zijn, wie dit lezen. En het speelt geen rol of het nu is, over een week, over een jaar of over vijf jaar! Voor deze ontmoeting is het altijd NU. Hier, waar ik mij ophoud, waar mijn essentie aanwezig is, is het altijd NU. Jullie bevinden je in een tijd/ruimte continuüm dat jullie tijdens de gehele fasen van jullie aard-zijn begeleidt. Hiermee is het ook niet helemaal correct uitgedrukt, het raakt niet de kern. Jullie zitten met jullie fysieke lichamen in deze sterke ruimte/tijd-binding gevangen. Aan de andere kant van de sluier is dit niet zo. Omdat jullie multidimensionale wezens zijn leven jullie ook in gebieden die achter de sluier zijn. Jullie zijn daar en hier multidimensionaal. Hoe zou het zijn, lieve mensen, als jullie je been dat in de nu-tijd is versterken?

Het is niet zoals het lijkt: Jullie zijn niet alleen de fysieke wezens, de klokken lopen anders aan deze kant. En het gekke daarbij is dat als jullie je op je multidimensionale zijn concentreren, jullie uit het tijd/ruimte-gebied zijn. Dit zullen wij nader belichten: Jullie handelen hier op Aarde met een been, dat is de vergelijking die ik zo graag maak, omdat jullie aan het fysieke leven en de daaraan verbonden tijdgevolgen aangepast zijn. Als jullie je op het andere been concentreren zijn jullie in de tijdloze zone, in de multidimensionaliteit. Dit lijkt een tegenstrijdigheid. Leun nu even achterover en laat jezelf nog dieper in de Nu-tijd zijn. Probeer om je helemaal op deze regels te concentreren en op de energie van Thuis die ik meebreng. Deze regels werken in de Nu-tijd. Als jullie er nog dieper induiken zullen jullie de rest van de aardse wereld, misschien jullie kinderen of je partner, niet meer zo goed waarnemen.
donderdag 1 juli 2010

Kryon. Metatron: Bollen van Licht. Kryon: Magnetische energie van de Nieuwe.....1 juli 2009 19 december 2013

Kryon.
Metatron: Bollen van Licht. Zegeningen voor de nieuwe studiekamer.
Kryon: Magnetische energie van de Nieuwe Tijd stroomt in.

Doorgegeven via Sabine Sangitar
Geplaatst 19 december 2013.  Oorsprong: 1 juli 2009
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Ik Ben Melek Metatron vanuit de sferen van El'Shaddai. Ik groet jullie met de woorden: OMAR TA SATT. Het maakt niet uit hoe je jezelf ziet, als lichtwerker, als mensenkind, als engel op aarde, als avatar op aarde. Wat je Bent is de essentie van de allesomvattende liefde in jezelf, het goddelijke Licht dat schijnt en je door deze moeilijke tijden in de dualiteit draagt.

Meer lezen >>>


Kryon: Aardse – Goddelijke Partnerschappen Barbara Bessen. Juli 2007. Geplaatst: 22 september 2014.

Kryon:
Aardse – Goddelijke  Partnerschappen
Barbara Bessen.
Juli 2007. Geplaatst: 22 september 2014.
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Oh, ik zie dat allen die ik vandaag wil spreken, verzameld zijn. Prima, dan kunnen wij beginnen! Hoe ik dit weet? Het is een inter-dimensionaal concept. De tijd zoals jullie die beleven en jullie leven daarna , is een dualistisch concept en eigen aan dit soort leer-werelden. Zij is langzaam ontstaan, zij heeft zich steeds meer gemanifesteerd zoals ook de mensen die zich lange tijd in diepe ervaringsniveaus hebben bewogen.

De oerrasen van deze planeet die hun lichamen van andere broeders en zusters uit het Al ontvingen, leefden hun leerontwikkelingen zonder tijdinvloeden.Pas later, toen de mensen uit het Goddelijk bewustzijn vielen ontwierpen de hoge geëerde wezens de constructies, het bouwplan en de leerschema’s van de Aarde en onder andere wat jullie als tijd ervaren.