Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 26 juni 2010

Kryon: De Zeven Kosmische Wetten. 26 juni 2010 Geplaatst 31 januari 2014

Kryon: De Zeven Kosmische Wetten.
Lee Carroll
Gepubliceerd: 26 juni 2010
Geplaatst 31 januari 2014
Vertaald uit het Engels door 
Henk Steur.
  
Deze channelling was een echte uitdaging om op band te krijgen! Oorspronkelijk werd hij in het Washington DC gebied gechanneld en het was niet van zo’n kwaliteit om het als MP3 audiobestand op onze website toe te laten. Maar het was begrijpelijk genoeg om te bewerken voor deze pagina. In Worcester, Massachusetts, waar hij gegeven werd, stopte het opnamemateriaal gewoon met werken… dus was deze ook niet bedoeld voor het MP3 audiobestand. Uiteindelijk channelde Kryon deze informatie (altijd met enkele verbeteringen) in Albuquerque, New Mexico. Het is niet de norm om zo vele channellings over hetzelfde onderwerp te hebben, maar in dit geval bleef Kryon het met veranderingen geven tot we eindelijk een opname hadden! Je kunt de channelling van Albuquerque beluisteren (om de veranderingen van de onderstaande te waarderen) op [http://www.kryon.com/freeaudio]

--------------------------------------------------------------------------------

Gegroet, geliefden, ik ben Kryon van Magnetische Dienst.

Er bevinden zich hier mensen die zouden zeggen dat dit niet mogelijk is… de energie van een engelenvorm die door een Menselijk Wezen komt. Ze zouden zeggen dat het niet iets is dat ooit op deze manier manifest zou kunnen worden. Dus zeg ik tegen jullie dat de energie zich nu op dit ogenblik op dit platform toont, en dat er dezen zijn die ze nu kunnen “lezen”. Ze hoeven zich er ook niet voor op te warmen. Ik ben Kryon en ik kom door mijn Menselijke partner. Dit is de manier, met zijn toestemming gehuwd met zijn Hoger Zelf, om de familie hier voor mij te zien en te ontwaren. Het creëert een hereniging van het soort dat voor altijd in de geest van sommige zielen hier zou kunnen blijven hangen voor ze vertrekken. Want ze zullen weten dat ze aangeraakt werden en in sommige gevallen zullen ze weten dat ze geheeld zijn. En nadat je de kleuren “gezien” en de aanraking van Spirit gevoeld hebben , kunnen de meer intellectuelen onder jullie puzzelen over de eigenlijke werkelijkheid ervan. Maar voor ons gebeurt het zelfs terwijl je hier zit.

donderdag 24 juni 2010

Kryon: De deken van liefde. 1. / David Brown 24 juni 2009: Geplaatst: 23 maart 2015

Kryon:
De deken van liefde. 1.
David Brown
24 juni 2009: Salzburg, Oostenrijk
Geplaatst: 23 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om hier vanavond bij jullie allen in Salzburg te zijn. Er hangt veel liefde in de lucht en ook veel verandering. Er gaat verandering komen maar alle verandering zal ten goede zijn. De verandering zal met liefde komen.

Liefde is het enige antwoord, liefde is de enige manier. Er gaan steeds meer problemen op deze planeet komen. Nu er steeds meer bevolking op de planeet komt schept dit vele, vele problemen en ook door de manier waarop de Aarde op het moment wordt geleid, de manier van leven, is een en ander niet langer houdbaar.

Er komt een nieuwe opwaardering met energie. Allereerst een opwaardering naar Christusbewustzijn en de volgende is er een zonder naam maar het zal bewustzijn zijn waarin alle creatie vanuit liefde gebeurt.


Kryon: De deken van liefde. 2. / David Brown 24 juni 2009:Geplaatst: 24 maart 2015

Kryon:
De deken van liefde. 2.
David Brown
24 juni 2009: Salzburg, Oostenrijk
Geplaatst: 24 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie scheppen je eigen nieuwe realiteit al, maar steeds meer van jullie realiteit zal geschapen worden uit pure liefde. Als je probleem dus oplost, laat dan je droom zich manifesteren. Denk aan een droom die jullie willen manifesteren en laat deze nieuwe energie in je droom stromen en hem van energie voorzien….. wat je droom ook is.

Jullie droom is alleen maar een droom vanwege angst….. jullie dromen zouden zich manifesteren als er geen angst was. Laat deze nieuwe energie dus door de angst heen stromen en dit de angst vrijlaten en oplossen. Wees gewoon bij jezelf op dit moment….. en voel wat je voelt.

Wij gaan de vibratie in de zaal nu nog meer omhoog brengen zodat jullie kunnen zien hoe de nieuwe wereld eruit ziet. Laatje vibraties hoger en hoger en hoger gaan. Er is veel angst voor deze nieuwe wereld en ook veel hoop over de nieuwe wereld. Geef de hoop en de angst overals jullie je vibraties verhogen. Laat de vibraties omhoog gaan en laat je energieën gereinigd en puur gemaakt worden….. kijk naar de nieuwe wereld op het tv-scherm van je innerlijke geest en laat de liefde stromen….. laat de liefde stromen naar deze nieuwe wereld  en observeer je ouders en kinderen want deze nieuwe wereld behoort jullie toe. Het is een nieuwe wereld waarin jullie je wereld kunnen scheppen met Spirit en jullie zullen veelmeer energie hebben.

Kryon: De deken van Liefde. 24 juni 2009 Geplaatst: 10 juli 2014 / David Brown

Kryon: De deken van Liefde.
Gechanneld door David Brown
24 juni 2009 : Salzburg, Oostenrijk
Geplaatst: 10 juli 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is geweldig om hier bij jullie allen vanavond in Salzburg te zijn, juist vanavond. Er is veel liefde in de lucht en er is veel verandering. Er komt verandering aan maar alle verandering die komt is ten goede. De verandering zal met liefde komen. Liefde is het enige antwoord, liefde is de enige manier. Er komen steeds meer problemen op deze planeet. Als de populatie op de Aarde groeit schept dit vele, vele problemen en de manier waarop momenteel alles op Aarde gaat, de manier van leven, is niet langer houdbaar.

Er komt een nieuweverhoging van energie aan. Een verhoging allereerst van Christusbewustzijn en de volgende golf gaat naar een bewustzijn dat geen naam heeft maar het zal een bewustzijn zijn waarin alle schepping plaatsvindt door liefde.
woensdag 23 juni 2010

Heavenletter 11 Het Onschuldige Wezen van Jou / Geplaatst 23 juni 2010

Het Onschuldige Wezen van Jou
Brief uit de Hemel
Geplaatst 23 juni 2010
  

God zei:

Betrekkelijk leven is een parade die voor je passeert. Zekere kostuums, zekere ritmes, zekere uitbeeldingen marcheren voor je. Je gaat de parade binnen en verstrengelt jezelf in en rondom, maar altijd ben je aan de zijlijnen de parade aan het volgen.

Wanneer je vast houdt aan het verleden, houd je alleen vast aan het beeld van de parade die voorbij gaat. Het zijn enkel beelden waaraan je vasthoudt. Alhoewel een band in een parade voor een moment voor jou kan marcheren op zijn plaats, het verplaatst altijd. En wanneer de parade lijkt te eindigen, dan is het enkel een andere samenkomst waar je naar kijkt. Het is een andere parade met misschien een andere naam. Het kan de parade zijn genaamd, ‘naar huis gaan’, maar leven verspreidt zich niet.

Jij, die stil staat en naar de marcherende bands kijkt, marcheert door met jouw ogen. Andere beelden verschijnen voor je. Want jij bent niet de marcherenden. Je bent de kijker naar de parade. Je bent het publiek. Jouw deelname is denkbeeldig en niet langer zal je vasthouden aan wat je hebt verbeeld.

dinsdag 22 juni 2010

Kryon: De Heilige Ooms. 22 juni 2010 Geplaatst: 1 april 2014

Kryon: De Heilige Ooms.
22 juni 2010: St Gallen, Zwitserland
Geplaatst: 1 april 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Gechanneld door David Brown

Gegroet, lieve mensen, IK Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om vanavond in Sankt Gallen bij jullie allen te zijn. Dit is een zaal vol helers en jullie zijn allemaal op reis naar bewustzijn. Wij zeggen in deze channelings altijd dat er een nieuwe wereld aankomt, een compleet nieuw gezichtspunt, een compleet nieuwe manier van leven.

Er hangt veel liefde in de lucht, de energieën voor 2012 zijn al hier en het hangt van iedereen af of hij/zij de energieën zal verhogen en toe zal staan dat jullie harten zich openen om door te gaan in deze nieuwe energieën. Het hangt nu helemaal van jullie af; jullie ontvangen allemaal de technologie en het begrip. Langzaam maar zeker zullen jullie harten zich openen en jullie harten zullen constant openstaan en door jullie open harten zullen jullie je pijn loslaten, zullen jullie je liefde ontvangen en zullen jullie uitbreiden en groeien naar een nieuw type wezen, een magisch wezen dat op het pad tussen Hemel en Aarde loopt. Jullie zullen je leven uit pure liefde gaan scheppen, jullie relaties zullen in balans gaan komen. Jullie zullen vrede en harmonie vinden in jezelf en jullie verbinding met het Goddelijke zal steeds sterker worden, net zoals die met Moeder Aarde. Jullie zullen een nieuw soort respect scheppen binnen jezelf dat een grote expansie in je leven toestaat, jullie in staat stelt om je dromen te leven en jezelf te bewegen naar een nieuwe realiteit.