Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 17 juni 2010

Heavenletter 2939: Raak Gewend aan Geluk, Geliefden / Geplaatst 17 juni 2010

Raak Gewend aan Geluk, Geliefden
Brief uit de Hemel
Geplaatst 17 juni 2010


God zei:
Er is een aantal grote zegeningen onderweg naar jou. Oefen nu. Oefen in het ontvangen van schatten zonder er ondersteboven van te zijn. Zelfs wanneer de Kohinoor diamant naar je toe komt, bijvoorbeeld, neem hem dan aan zonder je pas te vertragen en blijf doorlopen. Je hoeft geen gat in de lucht te springen bij elk bijna niet te verdragen vreugde die steeds opnieuw langs komt. Je hoeft niet met van alles en nog wat te stoppen vanwege je uitzinnige vreugde over het feit dat je zo gezegend bent. Je hoeft je vrienden niet te bellen om hen erover te vertellen. Je hoeft het niemand te vertellen. Je zult geen tijd nodig hebben om er van te herstellen. Je hoeft jezelf niet met beide voeten op de Aarde terug te brengen, want je zult geluk meteen accepteren als een metgezel van je goede leven. Waarom zou je niet geluk hebben? Je zult hetzelfde gevoel erbij hebben als bij de lucht die je inademt. Waarom zou je geen lucht hebben om in te ademen?

dinsdag 15 juni 2010

Kryon: Tussen twee werelden leven. Juni 2008. Geplaatst: 15 juni 2014 / Barbara Bessen

Kryon: Tussen twee werelden leven.
Barbara Bessen
Juni 2008. Geplaatst: 15 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 
Welkom in het rijk van de vrijheid. Welkom in het rijk van de in balans zijnde dualiteit. Ik begroet jullie vanuit de Nu-tijd. Ik weet dat jullie je met een been nog in de aardse barometer bevinden.

Het zijn wat wij de aardse paradigma’s, dogma’s en het speelplan van de Aarde noemen die variëren. Dit speelplan heeft zich steeds weer aan de nieuwe ervaringen van de mensen aangepast.

Er was lang geleden – toen Gaia nog Tiamat was en toen door een komeetinslag een deling ervoer – een groep hoge wezens die doelen vaststelden die Gaia sinds vele duizenden jaren beleefde. De bedoelingen waren om een veld te maken dat zich van het veld van ZIJN onderscheidde.zondag 13 juni 2010

Heavenletter 1384: Vele Werelden van Liefde / Geplaatst 13 juni 2010

Vele Werelden van Liefde
Brief uit de Hemel
Geplaatst 13 juni 2010

God zei:

Waarom verzet je je zo veel tegen verandering? Is het omdat het gewoon jouw idee niet was? Misschien ben je vergeten dat jouw ideeën vaak kortzichtig zijn. Misschien herken je goud niet wanneer je het ziet. Misschien denk je soms dat wat afval is, goud is, en pas later ontdek je dat je het verkeerd hebt begrepen. Later kan je misschien herkennen wat zegen is en wat niet. Je weet het gewoon niet altijd op het moment.

Misschien dat al de bochten die je hebt genomen op weg en nu ongedaan zou willen maken – mogelijk waren ze geweldig. Misschien weet je nog steeds niet waartoe ze geleid hebben. Maar nu weet je het wel, direct of indirect, dat ze naar Mij leidden, want je bent hier nu met Mij, ben je niet?