Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 9 juni 2010

Kryon: De terreur van Liefde.1 David Brown 9 juni 2005 - Geplaatst: 9 december 2014

Kryon:
De terreur van Liefde.1
David Brown
9 juni 2005 : Paarl, West Kaap, Zuid Afrika
Geplaatst: 9 december 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het heerlijk om bij jullie allen hier in Paarl te zijn – er is hier vanavond een prachtige energie. 

Wij zijn allemaal de laatste paar maanden door moeilijke omstandigheden gegaan  en hebben veel energie geschoond.....in de komende twee, drie dagen gaat de energie veranderen. Jullie zullen veel loslaten en opluchting voelen en merken dat je leven op een veel smaller en rechtdoorgaander pad zal gaan dat in de juiste richting gaat.

Jullie harten zullen open zijn en jullie zullen in staat zijn om meer en helderder begeleiding te ontvangen.In deze nieuwe tijd is het hart de gids voor de waarheid – de waarheid over wie jullie werkelijk zijn. Het leven gaat helemaal over liefde en liefde is de onbenoembare, de onuitsprekelijke. Liefde is een mysterie voor de gemiddelde mens en zelfs ook voor degenen met een hoog bewustzijn. Liefde lijkt geen logica te hebben....in waarheid is er heel veel logica in liefde. 


Kryon: De terreur van Liefde. 2 David Brown 9 juni 2005 - Geplaatst: 10 december 2014

Kryon:
De terreur van Liefde. 2
David Brown
9 juni 2005: Paarl, West Kaap, Zuid Afrika
Geplaatst: 10 december 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er is een diepgewortelde terreur van liefde in de harten van mannen en vrouwen die op deze planeet leven en dit zorgt ervoor dat relaties niet werken. Het drukt mannen en vrouwen die wanhopig graag samen zijn uiteen.  

De terreur van liefde is als een grote, harde rots in de harten van mannen en vrouwen.Het maakt mensen ongelukkig, alleen, droevig en boos. Het beschadigt en scheidt mensen. Het vernietigt schepping.....het scheppen van jullie dromen. 

Ware liefde is de energie die nodig is voor het scheppen van je dromen. Hoe meer liefde er door je lichaam stroomt, hoe meer jullie kunnen medescheppen met Spirit en jullie dromen leven en manifesteren.

zondag 6 juni 2010

Kryon: Nieuw Begin 1. -- 6 juni 2006. Geplaatst: 6 juli 2014

Kryon: Nieuw Begin. 1
Marina da Gama, Kaapstad
6 juni 2006. Geplaatst: 6 juli 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om hier vanavond tussen jullie allen te zijn op de 6e dag van de 6e maand van het 6e jaar van het nieuwe millennium. Er zijn vele speciale dingen en gebeurtenissen op deze dag – want er is altijd veel mysterie en intrige geweest rondom het nummer 666. Dit nummer kan verschillende dingen betekenen voor verschillende mensen, maar voor degenen van jullie die afstemmen op deze channeling en op deze website betekenen de drie 6en nieuw begin en nieuwe energie.

De energie van relaties, de energie van contacten, de energie van eenheid. 6+6+6 = 18 en 1+8=9 en het cijfer 9 betekent voltooiing.

Niets, maar danook helemaal niets gebeurt in dit leven bij toeval. Bij het spel Golf is de laatste hole de 18e hole. Het is het begin van het eind van een stap naar een niveau van bewustzijn dat is gebaseerd op pure liefde. Vanaf deze dag is er de mogelijkheid dat allen op dit aardse ruimteschip in ware liefde en vrede en harmonie zullen leven met zichzelf en goed met zichzelf en anderen om zullen gaan.
Kryon: Nieuw Begin.2 David Brown 6 juni 2006. Geplaatst: 7 juli 2014

Kryon: Nieuw Begin.2
David Brown
Marina da Gama, Kaapstad
6 juni 2006. Geplaatst: 7 juli 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Mensen zijn net als motten die worden aangetrokken door licht. Het is onmogelijk voor een menselijk wezen om ergens anders heen te gaan dan naar het licht. Hoe het ook verschijnt. Zelfs als jullie een tijdje weglopen van het licht zullen jullie op een dag je vergissing inzien en je naar het licht keren, naar liefde en waarheid. Het licht leidt naar het Goddelijke en hoe meer mensen dit Goddelijke vinden, hoe meer er verlichting zullen vinden.

Vanavond zijn de Groten hier, in deze zaal, om jullie waarlijk de weg te wijzen. Voel dus de energie van Graaf St. Germain en wees je bewust van de kleur paars. Wees even in de energie want St. Germain is een tovenaar die angst omzet in liefde. Voel deze energie in je en waar er weerstand is, laat dit oplossen, laat het vrij en wordt vrij. Laat jezelf op een hoger niveau vibreren en word meer en meer jezelf. Welke angst er ook in de weg van deze vibratie staat, verwelkom hem in je lichaam. Deze sensaties van angst zijn verscholen geweest in een lagere vibratie en nu gaan jullie energieën omhoog.
Kryon: Connectie van de planetaire Hartenergie met het Sterrenzaad. Een liefdevol hart kan nooit beschadigd worden. 6 juni 2007. Geplaatst: 11 mei 2014 /Sabine Sangitar

Kryon: Connectie van de planetaire Hartenergie met het Sterrenzaad. Een liefdevol hart kan nooit beschadigd worden.
Sabine Sangitar
6 juni 2007. Geplaatst: 11 mei 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Ik Ben Kryon en ik groet jullie met de onmetelijke liefde en de woorden OMAR TA SATT, mijn geliefde pioniers van het licht en al degenen die hier zijn gekomen met de intentie van liefde.

Grote gaten van de dimensionale poorten openen zich en de energie wordt verfijnder en hoger. Alles verandert en als je goed kijkt kun je het overal zien. Niet alleen aan het klimaat, maar als je goed kijkt zijn ook de kleuren in de dualiteit veranderd. Alles vibreert sneller, hoger en dus met meer bewustzijn.