Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 4 juni 2010

Kryon: Symptomen van het Lichtlichaam 4 juni 2008 Geplaatst 17 december 2013.

Kryon: Symptomen van het Lichtlichaam

4 juni 2008 Geplaatst 17 december 2013.
Sabine Sangitar

Vertaald uit het Engels door 
Henk Steur.

Onderwerpen: Lichtlichaam-symptomen. De veranderingen in de huidige tijd. Jullie zij hier om je te realiseren wie jullie zijn.

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst en ik groet jullie met de woorden: De Derde Taal, de woorden OMAR TA SATT zijn omgeven door een bepaalde energiefrequentie die meer betekent dan jullie kunnen begrijpen. Elke letter is geladen met de frequentie van de nieuwe tijd. Door de onmetelijke liefde van Kryon is het magnetische veld groter geworden en kan het zich manifesteren op Aarde.
 


donderdag 3 juni 2010

Kryon: Kracht in Vastberadenheid 3 juni 2008 Geplaatst 4 januari 2013

Kryon: Kracht in Vastberadenheid
Gechanneld door David Brown
3 juni 2008 : Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst 4 januari 2013
Vertaald uit het Engels door 
Henk Steur


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.


Alweer is het geweldig om hier bij jullie allen in Marina da Gama, Kaapstad te zijn op deze stormachtige en natte avond. Er is hier weer veel liefde en veel verandering in de luchten terughoudendheid en angst komen altijd samen met verandering. Angst komt als jullie op het punt staan het onbekende in te stappen. Als er geen angst zou zijn zou er geen reden voor verandering zijn omdat jullie dan al zouden doen wat jullie wilden doen.

In de laatste paar channelings was er veel informatie over het ontmoeten van jullie TweelingVlam en allen die hier vanavond aanwezig zijn zijn hier niet bij toeval maar door een voorbestemde en eerder gemaakte afspraak. Jullie betaalden een hoge, zeer hoge prijs in de geestenwereld om hier vanavond te zijn. Wij zouden hier grappen over willen maken, maar het is helemaal geen grap.
KRYON –De dienstverlening van de Lichtwerker. Juni 2006. Geplaatst: 31 mei 2014 / Barbara Bessen

KRYON –De dienstverlening van de Lichtwerker.
Barbara Bessen
Juni 2006. Geplaatst: 31 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur.

KRYON Channeling voor het spirituele tijdschrift:  „Terasof“, door Barbara Bessen.

Wees gegroet, lieve vrienden, wees gegroet. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Ik verheug mij zeer hier te zijn en met jullie te kunnen spreken. Ik spreek direct tegen jullie in je moedertaal. Is dat niet mooi? Ik spreek tegen jullie via mijn Duitse medium, men zou kunnen zeggen, via ons Duitse tussenstation. Jullie merken dat ik met luchtigheid en humor onderweg ben en zo wil ik vandaag ook even met jullie spreken. Blij om te zijn, licht, en vol humor. Jullie denken vaak – juist jullie –die hier in dit land jullie dienstverlening doen – spirituele ontwikkeling hebben houdt in dat men doorgaans ernstig dient te zijn. Helemaal niet. 

Ernstig zijn bij jullie dienstverlening als lichtwerker siert jullie, maat teveel ervan is niet de Goddelijke bedoeling. Vrijheid, luchtigheid en humor zijn heel behulpzaam om je spiritueel te ontwikkelen. Ik spreek tegen jullie als Kryon van de magnetische dienst. Met diepe achting, liefde en waarheid en ik wil jullie bij de hand nemen voor de tijd die deze regels nodig hebben, om jullie helemaal te openen. Als mijn kanalen op deze planeet bezig zijn om mijn boodschappen te verbreiden, zijn er verschillende belangrijke criteria. Weten jullie, het komt erop aan waar deze boodschappen verbreid worden. Natuurlijk is algemene informatie over de nieuwe tijd overal op deze planeet geldig. Maar hier in deze channeling wil ik tegen jullie spreken, tegen degenen die op dit vlekje op Aarde zijn geïncarneerd.woensdag 2 juni 2010

Kryon: Veranderingen op Lady Gaia. Het nieuwe bewustzijnsniveau. 2 juni 2010. Geplaatst 10 januari 2014

Kryon: Veranderingen op Lady Gaia. Het nieuwe bewustzijnsniveau.


Doorgegeven via Sabine Sangitar
2 juni 2010. Geplaatst 10 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Kryon. 

Ik groet jullie allen en ieder apart met de dragende woorden van de lichttaal, OMAR TA SATT. Laten wij nu beginnen om allen die vanachter de sluiers hier aanwezig zijn om bij jullie te zijn te verwelkomen. Zij komen jullie eren, vasthouden en aanraken. Het is een samenkomen van de dimensies. Zelfs als je die lichtwezens niet kunt zien kun je ze zeker voelen.

Gevoel is, als je dat toestaat, erg duidelijk. Als je jezelf ervan bewust bent dat er een lichtwezen nu bij je is, je aanraakt en onmetelijk van je houdt zoals je bent dan is dat echt iets wonderlijks. Dat zijn de momenten die heel belangrijk zijn in deze tijd van grote verandering.

Met elke structuur die ineenstort aan de buitenkant, met elke structuur die oplost waar ooit een mens zich aan vasthield, vervalt er ook een oud patroon in jullie. Die verandering in je is overduidelijk, dient je en is dienstbaar aan de bredere visie en aan jou zelf.
dinsdag 1 juni 2010

KRYON: De Macht is met jullie! Juni 2009. Geplaatst: 23 juni 2014 / Barbara Bessen

KRYON: De Macht is met jullie!
Barbara Bessen
Juni 2009. Geplaatst: 23 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur. 

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Hoe heerlijk om weer te merken hoe ver jullie lieve Ontwaakten op de weg van het eigen zijn te zien, en ook zijn gekomen. Laten wij samen een beetje terugkijken . Ik wil vandaag heel dicht bij jullie zijn omdat wij vandaag een interessant en tegelijkertijd moeilijk thema willen belichten.

Kom dichterbij, maak het je in je stoel of in de bus gemakkelijk. Of zit je in de trein? Concentreer je gewoon op deze regels, hoe onrustig het ook om je heen is. Ik weet dat enkele lezers zich al verheugen op de boodschap en aan het begin van de maand al op het internet kijken of hij er al is. Dan wordt zij snel uitgeprint en soms op de weg waar ook naartoe, doorgelezen. Zie je, ik weet wie hier lezen. Ik ken jullie heel goed.
Kryon: De zeven magische helingsenergieën van Kryon. 1 juni 2009. Geplaatst 20 december 2013

Kryon: De zeven magische helingsenergieën van Kryon.

David Brown
1 juni 2009. Geplaatst 20 december 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


De eerste energie is de energie van verantwoordelijkheid en dat is de mogelijkheid om te reageren. Het kind is de weg daarvoor omdat jullie niet weten hoe je erop moet reageren, dus in dank aan het Goddelijke voor het wonder van de energie van verantwoordelijkheid zal het Universum naar jou toekomen en je de informatie geven, de kennis, de wijsheid om in staat te zijn hiermee om te gaan. Verantwoordelijkheid staat in verband met de KroonChakra.

De tweede energie is de energie van verontschuldigen. Het kind moet weten dat het wordt gehoord, de energie van verontschuldigen zal het kind openen om ontvankelijk te zijn. Jullie weten het als een kind echt gehavend is en alles wat het wil, jullie opzij schuiven is; het wil niet aangeraakt worden en dus duwt het jullie weg. De energie van verontschuldigen zal het kind binnenstromen en het gevoel van opzijschuiven vervangen. Dit aspect van het kind dat jullie wegduwt duwt de goddelijke liefde weg, staat het goddelijke niet toe om te stromen en naar binnen te gaan.Kryon: De eigen Goddelijke Waarheid leven. 1 juni 2006. Geplaatst: 31 juli 2014. / Barbara Bessen

Kryon:
 De eigen Goddelijke Waarheid leven.
Barbara Bessen
1 juni 2006.  Geplaatst: 31 juli 2014.
Vertaald uit het Duits door Henk Steur.

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Voelen jullie de liefde van jullie familie? Het is de nabijheid van de wezens die altijd bij jullie zijn en jullie steunen in deze spannende, energierijke en opwindende tijd. Deze lieve familie is erin geïnteresseerd jullie goed en makkelijk naar de nieuwe tijd te brengen. Zij zien welke problemen jullie hebben om in vol vertrouwen achterover te gaan zitten en de kracht van de nabijheid van de voor jullie nieuwe dimensie te voelen, te bevatten en dan langzaamaan en zachtjes binnen te laten komen. Jullie bevinden je in twee werelden, zo zou je kunnen zeggen. Jullie wandelen op jullie dualistische, oud beschreven weg en bevinden je tegelijkertijd, steeds bewuster, met bepaalde niveaus van Zijn, in de nieuwe wereld.

Het is deze wereld die jullie ziel zo gaarne nastreeft. Deze wens om eindelijk naar huis te gaan, drijft jullie voort. En nu is het moment daar waarop het voor jullie mogelijk is om steeds grotere stappen te maken in een nieuwe wereld van het Zijn.