Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 29 mei 2010

Kryon: Boodschap voor het jaar 2006 en verder….. / David Brown Wijnberg,/16 januari 2010

Kryon:
Boodschap voor het jaar 2006 en verder…..
David Brown
Wijnberg, Kaapstad, Zuid Afrika
16 januari 2006. Geplaatst:  29 mei 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Boodschap voor 2006 en verder…..

Alweer is het heerlijk om hier vanavond bij jullie te zijn. Dit is het jaar 2006, een nieuw jaar, een nieuwe stap, een grotere stap naar de toekomst. Er is een nieuwe energie, een hogere vibratie – een compleet nieuwe wereld waarin jullie liefde en vreugde zullen vinden. Liefde is altijd het antwoord. In het jaar 2006 en verder zullen jullie energieën stabiliseren en versterken. Jullie zullen liefde worden en liefde zal vanuit jullie stromen. Jullie zullen dieper in jullie waarheid gaan en naar de kern van je wezen.

Liefde zal in je lichaam stromen en jullie verbinden met Moeder Aarde en Vader Hemel door de heilige verbinding die door jullie lichaam stroomt. Deze twee grootse energieën – het heilige mannelijk en het vrouwelijk – zullen in jullie vermengen. Liefde is de enige manier. Alle schepping is gekomen door de vermenging van de mannelijke en de vrouwelijke energieën. 


dinsdag 25 mei 2010

KRYON- De Zin om Creatief te Leven. Mei 2007. Geplaatst: 25 juli 2014 / Barbara Bessen

KRYON- De Zin om Creatief te Leven.
Barbara Bessen
Mei 2007. Geplaatst: 25 juli 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 
Wat een vreugde om jullie hier te zien. Laat je omarmen, ik wil jullie een stukje Thuis schenken. Een stuk van het gevoel oneindig geliefd te zijn. En dat zijn jullie. Er wordt oneindig van jullie gehouden door jullie dienstverlening om mens te zijn.

Adem diep door en geniet van het diepe gevoel van verbondenheid. Het Een zijn met de allesomvattende liefde die jullie nu doorstroomt. Het is als post van Thuis, als een brief van een wezen dat jullie lang niet gezien en gevoeld hebben en wat jullie diep in je hart dragen.

Geniet van deze energie die nu direct vanuit de bron komt. Leg deze regels even een ogenblik terzijde en duik in de liefde, de oneindige liefde van God. Het is de ongedeelde liefde van God die voorbij de dualiteit in het heilige centrum van dit universum woont.