Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 19 mei 2010

Kryon: Overvloed en Liefde. / David Brown/ 19 mei 2004.

Kryon:
Overvloed en Liefde.
David Brown
Wijnberg, Kaapstad
19 mei 2004. 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om vanavond hier bij jullie allen te zijn – vanavond gaat het over Overvloed en Liefde; vanavond gaat het over terreur en het loslaten van jullie diepste en krachtigste angsten.

Allereerst zullen wij spreken over de terreur op lange termijn….. de wereld lijdt grotelijks onder de energie van terreur. De naties als de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk leggen hun terreur op aan minder machtige landen van de Aarde onder de vlag van de strijd tegen het terrorisme. Natuurlijk moeten deze twee landen op dit gebied gezien worden als de paria’s van de wereld. In het algemeen hebben de blanken de weg verloren met betrekking tot de zorg, het ouderschap en het op(voeden) van kinderen.

Vanaf de conceptie spelen de blanken een raadspelletje onder de regels van de allopathische geneeskunde. Ook bij relaties door een complete afwezigheid van betekenisvolle spiritualiteit in de westerse wereld en dit betekent dat de antwoorden die naar relaties zouden moeten komen, daar niet langer komen en vaak wel of niet gebaseerd zijn op seksuele aantrekkelijkheid – een aantrekkingskracht die de afstand niet kan overbruggen – de afstand die twee mensen tot elkaar zou moeten brengen en vaak vanwege de goede redenen en daardoor gaan deze relaties vaak veel langer door dan goed voor hen is.


zondag 16 mei 2010

Heavenletters Het Diamant van de Vrije Wil, / Geplaatst 16 mei 2010

Het Diamant van de Vrije Wil,
Brief uit de Hemel
Geplaatst 16 mei 2016

God zei :
De vrijheid, waar je naar hunkert, is de vrijheid die je anderen dient te geven. Wat jij wenst is aan jou om ook te geven. Dit is hoe het werkt. Hier volgt het verhaal, geliefden. Hoe meer je het leven van anderen op orde wenst te zetten, hoe minder je vrijheid voor je zelf hebt. Natuurlijk kan je beweren dat je de vrijheid hebt om het leven van anderen te ordenen. Natuurlijk ben je dat. Natuurlijk kan je dat. Natuurlijk doe je dat. Hoewel, door het leven van anderen te ordenen, geliefden, keten je jouw leven aan dat van hen. De gevangenisbewaarder is niet vrijer dan de gevangene zelf. De leraar is even opgesloten in de opgesloten ruimte van de klas, als de studenten die op hun stoelen zitten. De schrijver is tot zijn bladzijden beperkt.

Het is beter om de vrijheid te laten rinkelen.
Mozes zei: "laat mijn volk gaan." en zo zeg ook Ik tegen jou: "Laat Mijn volk gaan."
Handen af, geliefden. Controle is een grote saboteur. Degene die controleert, is net even gecontroleerd als degene die gecontroleerd wordt.