Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 15 mei 2010

Kryon: Goddelijk Mannelijk en Vrouwelijk / David Brown 27 januari 2010

Kryon:
Goddelijk Mannelijk en Vrouwelijk
David Brown
27 januari 2007 : Wynberg, Kaapstad
Geplaatst: 15 mei 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, Lieve Mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Jullie hebben prachtig weer op het moment, prachtig en warm weer op de mooiste kaap van allemaal. Er doen zich dit jaar grote opwaarderingen voor, het is het jaar waarin alles samen gaat vallen of daarmee begint. Veel heling heeft er al plaatsgevonden. Jullie hebben geleerd jezelf te genezen. Jullie kennen het proces. De schaamte die het helingsproces vertraagde en jullie allemaal met je wonden verbond, lost zich op. Liefde is het enige antwoord en liefde is de enige manier.

Nogmaals, jullie stappen in een totaal nieuwe wereld…..  een wereld van liefde, vreugde, vruchtbaarheid, creativiteit en vrijheid en als de tijd verstrijkt zal extase een van jullie energieën worden, geen gelukzaligheid, maar extase….. er is een verschil. Extase is een proactieve energie en gelukzaligheid is een gebrek aan gronding. Extase komt met gegrond zijn. Gelukzaligheid is een ongegronde staat van zijn die veel Oosters filosofieën de mensen leren te zijn en het is niet waar jullie je leven willen ervaren, op andere planeten, jullie leven dient hier op Aarde ervaren te worden. Andere manieren tellen niet mee. Jullie zijn niet aanwezig als jullie in staten van gelukzaligheid zijn.


Heavenletter Je bent Goddelijkheid die over de Aarde wandelt / Geplaatst 15 mei 2010

Je bent Goddelijkheid die over de Aarde wandelt
Brief uit de Hemel
Geplaatst 15 mei 2010

God zei :

Niet één van jullie kent de mate waarin jullie voor Mij werken. Niemand van jullie heeft ook maar een idee van de dienst die jullie Mij en het Universum verlenen. Voor zover jullie weten loop je in de wereld rond met een lolly in je mond gepropt, lig je in je zwembad en drink je soda door een rietje. Het is verbazingwekkend hoe weinig jullie weten. Waar je bent is niet wie je bent.

Wat jij denkt en wat is, liggen vaak ver uit elkaar. Jullie zijn goed in onwetend zijn, geliefden. Hoe verstandiger je eigenlijk bent in de ogen van de wereld, hoe onwetender je misschien wel bent. Krijg nu niet het gevoel dat Ik je beledig. Ik zeg gewoon dat er veel is dat je niet weet, vooral niet over jezelf. Je ziet jezelf misschien als één of ander ding dat over de Aarde kruipt, terwijl je het onderwerp bent van Mijn hart. Wanneer Ik bedenk wat er allemaal te zien is, ben je welhaast blind. Je kunt de beste ogen van de wereld hebben en toch ben je blind. Je strooit jezelf zand in de ogen. Je laat je schouders hangen in plaats van fier rechtop te staan.

Kryon: Boodschap voor Mei. De maand Mei is gekomen. mei 2009 Geplaatst: 15 mei 2014 / Barbara Bessen

Kryon: Boodschap voor Mei. De maand Mei is gekomen.
Barbara Bessen
Geplaatst: 15 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Deze boodschap wordt op ochtend van de 1e mei door mijn partnerin ontvangen. Meestal ontvangt zij iets voor de aangeven tijd van de maandelijkse bijeenkomst en soms ook een paar dagen daarna. Dat hangt er vaak vanaf of zij onderweg is of niet.

Vandaag is het de eerste mei. Als jullie deze regels lezen zal het misschien 4 of 5 mei zijn of kerstmis 2010. Dan zouden jullie kunnen zeggen: “Dan maakt het toch niet uit of het 1 mei is of niet?”

Interdimensionaal gezien kan dat wel kloppen maar nader bekeken is deze dag energetisch gezien heel belangrijk. Ik vraag jullie daarom diep in je gevoel te gaan en zoek alsjeblieft de energie van 1 mei 2009. De aardse tijd is niet relevant maar de energie van deze tijdkwaliteit is belangrijk en zal jullie nu doorstromen, voel het alsjeblieft......donderdag 13 mei 2010

Kryon: Het doelbewust beleid. 4 Barbara Bessen, 13 mei 2007. Geplaatst: 18 maart 2014


Kryon: Het doelbewust beleid. 4
Barbara Bessen
Bremen, 13 mei 2007. Geplaatst: 18 maart 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Jullie hebben zelf uitgezocht als dat wat jullie nu zijn, te incarneren en dat de beleven. En als jullie vandaag een beetje ouder zijn hebben jullie dit al uitgezocht. Jullie hebben gezegd: “Ik wil erbij zijn en ik wil zo en zo oud zijn als er gebeurt waarvan wij hopen dat het gebeurt. Want het was niet zeker dat het in deze vorm zou gebeuren omdat Armageddon nog steeds tot de mogelijkheden behoorde.

Het is allemaal zo gelopen; jullie zouden zeggen dat dit “Oude koeien” zijn. Wat nu gebeurt, is een wonder. Eigenlijk is het spannende tijd waarin jullie geïncarneerd zijn. Eigenlijk is het toch prachtig om hier te zijn en de mogelijkheid te hebben om een kwantumsprong te maken. Want dat is nu mogelijk. Jullie kunnen van vandaag op morgen je leven helemaal veranderen. Jullie kunnen van vandaag op morgen je werk beëindigen en zeggen: “Ik heb de moed en ga verder en ga iets anders doen. Ik probeer het gewoon eens. Ik wilde het altijd al graag eens doen en ik veel voorpret van gehad, ik heb het echter niet gedaan omdat mijn vrouw/man het niet wilde omdat er geld verdiend moest worden. En nu ben ik in een situatie waarin in de stap kan maken.”Kryon: Het doelbewust beleid. 2 Barbara Bessen, 13 mei 2007. Geplaatst: 16 maart 2014

Kryon: Het doelbewust beleid. 2

Barbara Bessen

Bremen, 13 mei 2007. Geplaatst: 16 maart 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Er is zeer veel geluid direct uit de Bron gekomen. En dit geluid wil zeggen dat nu de thuisvaart aangekondigd is. Het gaat niet meer om aardse ervaringen. Het gaat niet meer om veel bedenken of plannen te bedenken maar het gaat erom de roep van het hart en de eigen Goddelijkheid te volgen. Dat is de weg! En die kunnen alleen jullie voor jezelf uitvinden. En als jullie licht dan steeds sterker wordt zullen jullie merken dat jullie eigenlijk niets hoeven te doen behalve het gewoon zijn werk te laten doen.

Jullie zijn vuurtorens! En een vuurtoren is altijd daar waar hij moet zijn. Hij zal in gebieden staan waar een vuurtoren nodig is. En toch zeggen sommigen onder jullie misschien: “Ik heb nog steeds werk dat mij helemaal geen grote vreugde brengt en als jullie dan diep in jezelf voelen dan zullen jullie weten dat jullie het niet lang meer zullen volhouden of dat het moment is gekomen om ermee te stoppen.


Kryon: Het doelbewust beleid. 1 Barbara Bessen, 13 mei 2007. Geplaatst: 15 maart 2014

Kryon: Het doelbewust beleid. 1
Barbara Bessen
Bremen, 13 mei 2007.
Geplaatst: 15 maart 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, wees gegroet. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Ik ben hier in diepe liefde en waarheid gekomen en werp een blik in de rondte en zeg: “Oh, oude vrienden, oude bekenden, oude leraren, oude Lemuriers, oude, wijze zielen die hier op Aarde geïncarneerd zijn om te dienen. Dat is de opgave die jullie je voorgenomen hebben.

Ik ken jullie goed, ik ken jullie uit vele ontmoetingen, altijd als jullie op dit niveau zijn, als jullie zogezegd hierheen gekomen zijn, van zijde gewisseld hebben. Nu is de tijd aangebroken om jullie dienst nog wat intensiever te leven. Over hen wil ik spreken want ik kan uiterst verschillend zijn.Kryon: Het doelbewust beleid. 5 Barbara Bessen, 13 mei 2007. Geplaatst: 19 maart 2014

Kryon: Het doelbewust beleid.  5

Barbara Bessen

Bremen, 13 mei 2007. Geplaatst: 19 maart 2014

Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Voel verder de energie in je hoofd. Merk hoe die verder door je lichaam gaat en door je voeten heen de Aarde instroomt. En voel nu je lichaam, voelt het harmonisch aan? Voelen jullie je goed? Voelen jullie je verheven, Goddelijk verbonden? Of bemerken jullie onrust, een beetje ongemak? Voel dan nog eens welk lichaamsdeel dat is. En laat dan los. Laat gewoon los en zeg: “Jij, gevoel, jij thema, kunt gaan.”

Onrust op Aarde

De vele opwaarderingshelpers werken constant aan jullie, ook als jullie dat niet zo voelen. Dat is wat wij uit-handelen noemen. Er komen bepaalde dingen naar boven, ook door de grote golven die hier nu op de planeet komen. Deze golven halen het naar boven en schuiven weg wat jullie in de weg staat.


En zo moet het ook voor het politieke landschap begrepen worden. Als jullie tot degenen behoren die graag naar het nieuws kijken of die de krant lezen om zich te informeren, zullen jullie je afvragen wat er eigenlijk aan de hand is.


Kryon: Openstaan voor Goddelijke Wonderen Mei 2007: Geplaatst: 13 mei 2014 / Barbara Bessen

Kryon: Openstaan voor Goddelijke Wonderen
Barbara Bessen
Mei 2007: Geplaatst: 13 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Echt een mooie dag vandaag, nietwaar? Als jullie dit lezen is het voor jullie een mooie dag, of niet? Nee, dan doen jullie iets verkeerd. Waarom? Omdat er zeker iets nieuws in jullie leven zal komen. Jullie zijn zeker de bestemmer van je eigen leven. Jullie zijn de scheppers van jullie realiteit. Nee? Is het vandaag geen mooie dag? Dan hebben jullie nog niet begrepen wat het is om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Misschien leggen jullie je leven nog in handen van anderen. 

Misschien zijn jullie energetisch sterk verbonden met degenen die erom bekend staan dat zij de geestelijke leiding overnemen. Ik heb daar al over gesproken.

Ik had het al over instituten, oude banden, familie, invloeden van buitenaf zoals reclame, televisie, lectuur, niet zo duidelijke bronnen zoals opleidingen, partnerschappen en veel meer.Kryon: Het doelbewust beleid. 6 Barbara Bessen, 13 mei 2007. Geplaatst: 20 maart 2014Kryon: Het doelbewust beleid. 6

Barbara Bessen

Bremen, 13 mei 2007. Geplaatst: 20 maart 2014

Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Jullie steunen de zelfhelingskrachten van deze mens en als die nog niet zover is dan jullie zal jullie acties ook niets uitrichten. De mens moet het zelf uitwerken. Het is niet de weg om ergens naartoe te gaan en te zeggen: ”Maak het in orde” maar men moet het belichten en zich afvragen: “Waarom is de kanker daar? Waarom heb ik longontsteking? Waarom is er een ongeluk naar mij toegekomen?

Waarom heb ik aids?” Naar al deze dingen moet gekeken worden, van binnen uit, om te zien waar er ergens iets niet in balans is. Dan kan het zijn het met een of andere therapie of behandeling ondersteund kan worden. Dat is allemaal goed. Maar het is belangrijker dat er een thema is waaraan gewerkt kan worden. En dat kunnen jullie als helers misschien ondersteunen als jullie horen wat de ander jullie wil zeggen en wat hem op het hart ligt. Jullie zullen merken dat de energieën die jullie dragen de helingskern in het hart van deze mensen kunnen activeren.
Kryon: Het doelbewust beleid. 3 Barbara Bessen, 13 mei 2007. Geplaatst: 17 maart 2014

Kryon: Het doelbewust beleid. 3
Barbara Bessen
Bremen, 13 mei 2007. Geplaatst: 17 maart 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Helderheid in de liefde. Afleidingen en inwijdingen

Stel je gewoon voor dat de weg die jullie nu gaan een weg is waar links en rechts rozen met doornen staan.

Deze doornen hebben niet de opdracht jullie te prikken, maar zij begeleiden eigenlijk het pad zodat jullie niet afvallig worden, dat jullie je niet van de weg af laten brengen. Want vele dingen die jullie vandaag worden aangeboden, of het nu seminars zijn, boeken, of water op de TV komt, hebben vaak ook de taak om jullie af te laten dwalen. Niet alles wordt in licht en liefde weergegeven, ook wat er in het zogenaamde spirituele bereik gebeurt. Maar soms heeft het natuurlijk ook een heel belangrijke functie. Het kan zijn dat een mens wordt afgeleid om dan vast te stellen dat dat het niet is. Dan was dat weer een leerervaring. Maar de weg met rozen en doornen is veel lichter en gemakkelijker. En dat is de weg door de nieuwe energie en met de nieuwe energie.

woensdag 12 mei 2010

Heavenletter 2814: Het ware verhaal van Assepoester / Geplaatst 12 mei 2010

Het ware verhaal van Assepoester
Brief uit de Hemel
Geplaatst 12 mei 2010

God zei :

Ik ben een geweldige God van Liefde, maar toch ontvang Ik er geen verdienste voor. Ik doe wat Ik graag doe. Welke verdienste is er ook verschuldigd wanneer Ik gewoon Mijn hart volg ? Ik dien mijn hart van Liefde. Ik geef aan Mijzelf. Ik ben degene die er bij wint. Al de vreugde die Ik geef, geef Ik aan Mijzelf. Wanneer je een moeder bent of een vader, dan ken je de vreugde van het zorgen voor je kinderen. Wanneer je geeft aan je kinderen, geef je aan jezelf. Als ouders krijg je een idee van wat het is om een ander als de oogst van je wijngaard te zien.

Wat zou Ik anders kunnen dan van jullie houden en wel met heel Mijn hart ? Voor Mij is dit gemakkelijk en het is Mijn natuur. Minder dan dit zou Mij moeite kosten. Ik dank Mijzelf dat Ik een God van Liefde ben en niet van oordelen. Kun je je dat voorstellen ? Oh, wat zou Ik er onder lijden om iets anders te zijn dan de liefde die Ik ben. En jij bent de liefde van Mijn leven. Jij bent Mijn oogappel.

Ik dank je dat je Bestaat. Ik ben dankbaar dat Ik kinderen heb en dat jij Mijn kind bent dat Ik met heel Mijn hart liefheb. Jij bent Mijn droom, uitgesponnen vóór Mij. Hoe teder is Mijn liefde en hoe prachtig en geliefd ben jij.

dinsdag 11 mei 2010

Heavenletter: God spreekt / Geplaatst 11 mei 2010

God spreekt
Brief uit de Hemel
Geplaatst 11 mei 2010

GOD zei :

Vandaag ga je achterover zitten en ben je ontvankelijk en leer je. Vandaag zet je jezelf opzij en luister je naar Mij. Je hebt je agenda niet meer nodig.

Je werd geboren, aan je moeder gehecht zo dat je jezelf kon onthechten en jouw Éénheid met Mij leren. Je hoeft niet ergens heen te gaan. Je hoeft je niet van jezelf te distantiëren.
Je hebt je afgescheiden om te leren dat er geen afscheiding is. Enkel, heb je aanhankelijkheid tot afscheiding.

Je bent gehecht geweest aan je individualiteit, en nu maak je plaats voor Mij. Jullie zijn allemaal pure depots voor Mijn Liefde.

Depots zijn containers. Een depot ontvangt en houdt, niet om te behouden, maar om te worden geleegd. Als een depot van Mijn Liefde, schenk je Mij uit. Je hoeft niet zo veel te doen. Je moet alleen een beetje buigen, een beetje kantelen, en Mijn Liefde zal van zichzelf stromen. Ja, je zal een puur depot van Mijn Liefde zijn.